2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Günaydın kızlareve geldim oğlumu emzirmeye çok zor oldu çalışmam git gel başım döndü bide dönem sonu işleri öfffffffffffffffffff niye beni bulur böyle şeyler

canım pes etme sakın, bizimkiler de bazen almamak için çığlık çığlığa ağlıyor. gerekirse mama verme bir müddet, bir de aç olduğundan emin ol. keyif niyetine de olsa seni emmeyi bırakmasın inşallah

vet canım o benim...facebook gibi bir site...o yüzden sürekli grupta olman gerekmiyor...profilin de yazışabliyorsun...bende yeni çözüyorum siteyi:))
pike ekledim seni...

atlamadan herkesi eklemeye çalıştım kızlar

ritacım evet ekledim ben de :)

benim kız biraz huysuz gidip geliyorum görüşürüz kızlar

SLM KIZLAR hepimize hayırlı günler

Benim oğlan bir kaç gündür huy değiştirmeye başadı iyice huysuz oldu dün gündüz 3 te kalktı akşam 9 da yattı bu kadar uykusuz nasıl durmayı başardı anlamadım..benim pilim bitti oğlanın bitmedi..içime sinir girdi patlıcaktım memede uyuyor gazını cıkarıp yatırıyorum cıkarırken gözler hemen açılıyor yatagına yatırıyorum kıyametı koparıyoremzikle savaştııı ..emzik dusuyo eli agıza en sonunda pes etti uyudu..bende inatla sallamadım ..sallamadım hiç bu zaman kadar..aNNEMDE sallanmak istiyoı belkıde diyor..sallamak ıstemıyorum yaa kendı kendıne uyuyan cocuga bir haller olduu.hep nazardan bunlar ne guzel uyuyordu eltim benim cocukları böyle koysam ağlarlardı sallarmış ..maşallahh demiyorlar sinir ediyolar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…