SLM KIZLAR hepimize hayırlı günler
Benim oğlan bir kaç gündür huy değiştirmeye başadı iyice huysuz oldudün gündüz 3 te kalktı akşam 9 da yattı bu kadar uykusuz nasıl durmayı başardı anlamadım..benim pilim bitti oğlanın bitmedi..içime sinir girdi patlıcaktım memede uyuyor gazını cıkarıp yatırıyorum cıkarırken gözler hemen açılıyor yatagına yatırıyorum kıyametı koparıyoremzikle savaştııı ..emzik dusuyo eli agıza en sonunda pes etti uyudu..bende inatla sallamadım ..sallamadım hiç bu zaman kadar..aNNEMDE sallanmak istiyoı belkıde diyor..sallamak ıstemıyorum yaa kendı kendıne uyuyan cocuga bir haller olduu.hep nazardan bunlar ne guzel uyuyordu eltim benim cocukları böyle koysam ağlarlardı sallarmış ..maşallahh demiyorlar sinir ediyolar insanı
Görümce tlf konusuyorduk benimkide anakucagında mıkırdanıyordu ..ağlatma çocuğu yaza kadar büyüsün dio sinir yaabüyümüş cocuk gözlerınde bir türlü büyüyemedi obezz istiyoalr herhal
hepimiz öyle olduk canım...geçicek bu günler....etrafta o kadar çok anlayışsız kişi var ki...kulağımızı tıkıcaz artık...dogumdan sonra çok agrasif .asabi .sinir bişi oldum çıktım eşim ne oldu sana dio :)))):86:
hepimiz öyle olduk canım...geçicek bu günler....etrafta o kadar çok anlayışsız kişi var ki...kulağımızı tıkıcaz artık...
benımkıde hep mememde sutummu yetmıyo anlamadım sureklı mememde oldugu içinde goguslerım dolmuyooo mamamı versem karar veremdımm kılosu baya ii ama hep mızık mızık doktora gotursem derkı kılosu cok ii ne maması ama ben anlıyom yetmıyo
mervam sık sık vermeyince ağlıyormuu ? ben dolmadan vermemeğe calısıyorum .bebeğin yutkundugundan doydugundna anlarsın canım bakma huysuzluklarından öyle yapıyorlar kiloları normalsa drlar mama hayır diyor
selam kızlar felaket basım agrıyor gece 2 de 4 te 5 te 6 da 7 de kalktı ya ay deli oldum
hızlı buyume haftasındamıdır nedir ne bu ya saat basımı emzircem seni dedim bagırdım dayanamadım en son sabah 7 de sustu kaldı cok kötü oldum kuzummmm essek anne işte
ya bu abstırma olayını bilmiom ben 1 aydır bastırıyom cok sevio hep basmak istiyor basınca zafer kzanmıs gibi sevniyor ama doktorada danısmıstım ben bişi olmaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?