2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Görümce tlf konusuyorduk benimkide anakucagında mıkırdanıyordu ..ağlatma çocuğu yaza kadar büyüsün dio sinir yaa büyümüş cocuk gözlerınde bir türlü büyüyemedi obezz istiyoalr herhal

Görümce tlf konusuyorduk benimkide anakucagında mıkırdanıyordu ..ağlatma çocuğu yaza kadar büyüsün dio sinir yaa büyümüş cocuk gözlerınde bir türlü büyüyemedi obezz istiyoalr herhal

dogumdan sonra çok agrasif .asabi .sinir bişi oldum çıktım eşim ne oldu sana dio :)))):86:
hepimiz öyle olduk canım...geçicek bu günler....etrafta o kadar çok anlayışsız kişi var ki...kulağımızı tıkıcaz artık...

hepimiz öyle olduk canım...geçicek bu günler....etrafta o kadar çok anlayışsız kişi var ki...kulağımızı tıkıcaz artık...

aynen canım Kocakafalı çok bilmişler kaynıyor.iyiki çocuk büyütüp yetiştirmişlerr..Rabbim bizlerle yardımcımız o bizim ..

oğlan anakucagında 10 dk fazla duramıyor hemen sıkılıyor kucagıma alıp konuşucam bu sfrde aglıyor yatar pozisyonda durmucak cocuk ılla ayakta ..babası alıştırdı evin içini dürbün gibi tarıyorr inceliyor.dönencesi ve cıngrlaklarla ilgilenmiyor .ilgisii evvv..bir yürüsemde heryeri dönsem diyodur

benımkıde hep mememde sutummu yetmıyo anlamadım sureklı mememde oldugu içinde goguslerım dolmuyooo mamamı versem karar veremdımm kılosu baya ii ama hep mızık mızık doktora gotursem derkı kılosu cok ii ne maması ama ben anlıyom yetmıyo

mervam sık sık vermeyince ağlıyormuu ? ben dolmadan vermemeğe calısıyorum .bebeğin yutkundugundan doydugundna anlarsın canım bakma huysuzluklarından öyle yapıyorlar kiloları normalsa drlar mama hayır diyor

mervam sık sık vermeyince ağlıyormuu ? ben dolmadan vermemeğe calısıyorum .bebeğin yutkundugundan doydugundna anlarsın canım bakma huysuzluklarından öyle yapıyorlar kiloları normalsa drlar mama hayır diyor

alıskanlık oldu heralde canım dedıgın gıbı ya gogsum doldugunda yutkunma sesın falan duyuyoruumm doktora gıtsem hayatta mama vermez 7 kılonun ustundee bıraz daha bekleyım ben boyle devam ederse gotururum doktora

balsurat hani kanamalarla ilgili konuşmuştuk ya gittim dra bazı kişilerde bu kanama olayı ara arada olsa bir yıl sürebiliyormuş rahimle ilgili bişey değil lohusalıkla ilgili dedi yani önemli bişi yokmuş :) agresiflik demişsin ohoooo ben evde terör esririyorum yakındır eşimin bayrak kaldırması:)ki o kadar da yardımcı oluyorlar evde bana ama insanın elinde değil yaa

ya kızlar 3 ay sonra gaz derdi biter diyorlardı bizimki her sabah 5 nöbetine dikiyor bizi ağlamıyor ama ıkınıyor kalkıp gezdiriyoruzz sizinkiler de devam mı gaz derdi

uzun zamandır girmiyorum kkya bu yeni formatı yüzünden ama artık gircem fırsat buldukça inş. EFSANE GERİ DÖNÜYORR pehhh...:)):86:

selam ekim anneleri. dogumdan sonra buraya ilk girisim tekrar allah hepimizin bebislerini anali babali buyutsun:) benim oglusum sabaha kadar uyumuyor bende ancak gunduz o uyudugunda uyuyorum yani gunumu yasayamiyorum gerci saglikli olsunda duzelir elbet:) bundan sonra girmeye calisicam hepinize sevgiler kuzulara ve tosun pasalarada opucukler

selam kızlar felaket basım agrıyor gece 2 de 4 te 5 te 6 da 7 de kalktı ya ay deli oldum
hızlı buyume haftasındamıdır nedir ne bu ya saat basımı emzircem seni dedim bagırdım dayanamadım en son sabah 7 de sustu kaldı cok kötü oldum kuzummmm essek anne işte

ya bu abstırma olayını bilmiom ben 1 aydır bastırıyom cok sevio hep basmak istiyor basınca zafer kzanmıs gibi sevniyor ama doktorada danısmıstım ben bişi olmaz demişti

benımkıde oyle canım ya yarım saate bı emmek ıstıyo hep meme agzında acaba doymuyoımu dıye dusunup duruyoruuumm gogseum acaıp yara sınırlerım cok bozukkk

aperpilcim benimki de saat 8 de uyuyor 2ye 3 e kadar sonra saat 3ten snra neredeyse saatbaşı uyanıp emiyor hep öyleyiz yani aman emsin de diyorum nasıl emerse emsin

bilmiomki cnm kilosu cok iyi haftalık ölçüom eger doymuosa bi hal caresine bakarım böle kendimde degilim midem bulanıo valla uykusuz kaldım ya sabah uyuduk yine beraber benla yatmak istio yüzümü yüzüne sürmeden uyumuo

akadaşlar raporumu yanlış hesaplamışım 1 hft erken başlamam gerekiyor işe çok moralim bozuldu çocuğumla bir hft bir hftdır diyodum bu bi yandan eşim bi yandan babalığa alışamadı kaynanam bi yandan beni deli ediyo çocuğun sütünü oda ısısında ver dedim midesi üşürmüş diye ısıtıp vermiş bişey beceremiyo altını değiştirmeyi bilmiyo ayyyyy çoknkötüyüm ben yaa ağlamaktan yoruldum o haldeyim artık moral verin bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…