2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kanyat bizimki 11 deyatınca 2 de 5 te birde 7-8 civarı kalkardı
yılbası gecesi 12 de bi yattı sabah 6 da kalktı beyimiz sastım kaldım
sonrada nazarmı oldu bilemiom ay 3 saatten 2 saate indi dunde 1 saate ayyyyyy
millet süreyi arttırıyor bizimkide azaltıyor bir hafta daha sabrederim eger kilosu normal giderse
buyume haftaları oluyormus bebekler o haftalarda cok kalkarmıs emmeye

mervam canım onlar artık memeyle oynamaya başladılar benimki de doyuyor mesela sanra ara ara ağzına alıyor emiyor bırakıyor falan doymasa sürekli ağlar var mı ağlaması kilosu da iyiymiş sanırım

mervam canım onlar artık memeyle oynamaya başladılar benimki de doyuyor mesela sanra ara ara ağzına alıyor emiyor bırakıyor falan doymasa sürekli ağlar var mı ağlaması kilosu da iyiymiş sanırım

sanırım cogumuzun ebbegınde var bu sorun evet kılosu ii canıım napalım sabredecezzz 6 ayı bı devırsek dahada dıllerınden anlayacz bıselr ama dur bakalım

he he bende

kizlar benim oglum gunde en az 4- 5 kez hickiriyor bazen tokken bazen acken degisiyor ve anne sutu hemen geciriyor sizede oluyor mu ??

evet canım hıçkırıyo emzirincede geçiyo..ama dikkat et hıçkırmasının nedeni kustuğunu yutmasından kaynaklanıyor..

yaa ben bilmiyodum ama kusmasi yok acaba emdigi sut agzina geliyo sonrada yutuyor oyle mi hickirik tutuyor? bu cuma dr kontrolumuz var sorucam bakalim. sagol canim cevap icin:)

kız aperpil benimki de yılbaşı gecesi iyi uyudu sanırım yılbaşı hediyesi verdiler bize:)

shicho başkasına emanet etmek gerçekten zor alah sana kolaylık versin iyi ki ben bu sene işime ara vermiişim diyorum annem yanımda bana yardımcı her zaman o bakacaktı ama bi gün bakamasa aklım kalırdı
hıçkırma işine gelince benimki de konuşmak için kendini zorlayınca hıçkırıyor emzirince geçiyor:)ç

kızlar uyandı memeyi verdi emdi yutkunma seside duyuyorum yani nese bitirdi sonra acaa doymadıı diye az önce sagdıgım sütü vermeye calıstım almadı napıon sen der gibi baktı :)

ya benimkide memeye bakıo sası oluyor incelio oynuo cıkarıo alıo

heeeeeeeeeeeey ben geldimmmm benim kız 12 de uyudu 1 de kalktım şimdi gene uyudu heheh normalmi yaa çok değilmi.

kardelen_olelli pratikanne elifim1 aperpil sumeni kanyat ecrinece+ shishco pike azizan htc20 Pamfilya79 selam kızlar nasılsınız.....

benim kızımın salyası gittikçe artıyor...dr iyi bişey bu dedi ama üşütücek diye korkuyorum çenesı falan buz kesiyor resmen süreklı sildigim kuruttugum halde...gunde kaç tane önluk elbıse batıyo söylemiyeyim bile....:26:

heeeeeeeeeeeey ben geldimmmm benim kız 12 de uyudu 1 de kalktım şimdi gene uyudu heheh normalmi yaa çok değilmi.

benım kızım gun içerisinde 1 saat uyanık kalıyo ıkı saat uyuyo uyutmayınca huysuzlanıyo..bence normal cnm...gece de 11.30 da bi uyuyo sabah 5-6 gibi emmeye kalkıyo...benım kız tam uykucu o halde

neeeeeeeeeee gece 12 den bire kadar mı aralıksız de bi de bayılalyım:84:

yok kız aralıksız değil bugun 4 te kalktı sonra 8 de kalktı ondan sonrasında emdi emdi uyudu tabi bende uyudum. eğer uyumazsa huysuz oluyor dün annemde dio keyfi yok diye bende uykusunu almadı dedim. hem oynamak istio hem uykusu var zorla uyuttuk uyanınca çok keyifliydi annemin çok hoşuna gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…