2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benimkide elini cokur cokur emiyor salya icinde kqliyo ve dedigin gibi buz gibi oluyor eli :)) ama bi sakincasi yokmus

nohutlu pilav mama mı veriosun? cocuk okadar nasıl duruyor anlamadım?

yatmadan önce emzırıyorum cnm...dr gecelerı mama ver dedi uyutmadan önce fakat ben vermiyorum..gundüzleri 120 cc veriyorum çok nadir...
benım kızımın uyku prblemı ıkı aya kadar vardı ama ondan sonra çok güzel uyuyor maşllah...s
dr sordm gece 6 saat uyuyo diye aglamıyosa açıkmamış demektır uyandırma o acıktıgında zaten kalkıyormuş dedi...

Bugün herkes burda ne güzel :)) ve emzirmeden uykulardan dertliyiz benimki dün gece ağzına sürmedi memeyi uyku sersemi 3 kez emdi sabah 7 den 12 ye kadar emmedi zorla emzirdim sonrada 2 kere emdi ama şarkı söyleye söyleye emziriyorum susunca bırakıyor anasını bu yaştan sonra solist yaptı çok şükür uyudu 2.30 da demin emmeye kalktı devam ediyor şimdi öğlende verdiğim mamayı kestim bugün mama yok bakalım nasıl olacak.

slm arkadaşlar nasılsınız benim kayınvalidemler geldiği için pek bakamıyorum buraya geldiğimde ise geçmişi okuyup çıkıyorum kızım 2 gündür çok huysuz özellikle akşam 6 dan sonra hep mızık mızık ağlıyor mememi bile emmiyor doğru düzgün yalancı emziği veriyorum uyuyor emziği çıkarıp kendi mememi veriyorum öyle emiyor anca ev kalabalıklaştı acaba ondanmı huzursuzlaştı.offf ya

nohutlu pilav biz iyiyiz canım sen nasılsın?
bende normal diye biliyorum ama üşütmemeside lazım ansıl olcak bilmem.

işte acıkmıyordur ondan diyorum eger mama veriosan normal de anne sütüne hiç duymadım masallah
aksam yatırmadan sık veriosun anladıgım kadarıyla depoluyor :)

Son düzenleme:

bu bebekler niye böyle oldu benimkide negüzel emerdi iki gündür uyurken emzirebiliyorum emmek istemiyor ben mama falanda kullanmıyorum

benım kızım gun içerisinde 1 saat uyanık kalıyo ıkı saat uyuyo uyutmayınca huysuzlanıyo..bence normal cnm...gece de 11.30 da bi uyuyo sabah 5-6 gibi emmeye kalkıyo...benım kız tam uykucu o halde

yok aralıksız uzun uyumuyor en uzun 4 saat uyuyor ama emip geri uyuyor. seninki tam uykucuymuş :9

benim nerdeyse 1 2 haftadır öyle, emzikle kandırmadan ne meme ne mama verebiliyorum. nedenini ben de anlamadım

düzen değiştiği için olabilir ama bu aralar biçok kişide emme sorunu var galiba

benim kız kalabalığı seviyor uykusunu almış olması lazım ama uykusu nasıl cnm. iyi uyuyamıyorsan ondan da yapabilir bi sıkıntısı yoksa

bu bebekler niye böyle oldu benimkide negüzel emerdi iki gündür uyurken emzirebiliyorum emmek istemiyor ben mama falanda kullanmıyorum

Bu aylarda bi geçiş dönemi yaşıyorlarmış bilmiyorum ondanmı yoksa bizimki mamaya alıştı ondan mı ama pes etmek yok işlerine gelir hemen bırakıyorlarmış.

benimkide memede ağlıyor kaldırıp sakinleştiriyorum tekrar veriyorum bazen gazı oluyor gazını çkarıyor az bekliyorum tekrar veriyorum yada ayakta emziriyorum.

benim kız kalabalığı seviyor uykusunu almış olması lazım ama uykusu nasıl cnm. iyi uyuyamıyorsan ondan da yapabilir bi sıkıntısı yoksa

gündüz iyi canım ya uykusu 1,5 yada 2 saatte bir uyuyor 1 er saat bizimkisi kalabalığa alışkın değil hiç kimsemiz yok bitliste mecburi hizmetimizi yapıyoruz burda ailelerimiz ist.sadace işte böyle yılda bir geliyorlar

:)) sorma nevyas benimki de emmek istemeyince kucağıma alıp ayağa kalkıyorum zıplayazıplaya şarkı söyleye söyleye emziriyorum ayy diyorum ne hallere geldikk

demekki bu emme sorunu sadece bizde değilmiş bende memeyi bırakacak diye korkuyordum bu bir geçiş dönemi olabilirmi acaba 2 gündür psikolojim bozuldu resmen niye böyle yapıyor diye çok gerildim yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…