kardelen_olelli pratikanne elifim1 aperpil sumeni kanyat ecrinece+ shishco pike azizan htc20 Pamfilya79 selam kızlar nasılsınız.....
benim kızımın salyası gittikçe artıyor...dr iyi bişey bu dedi ama üşütücek diye korkuyorum çenesı falan buz kesiyor resmen süreklı sildigim kuruttugum halde...gunde kaç tane önluk elbıse batıyo söylemiyeyim bile....:26:
nohutlu pilav mama mı veriosun? cocuk okadar nasıl duruyor anlamadım?
yatmadan önce emzırıyorum cnm...dr gecelerı mama ver dedi uyutmadan önce fakat ben vermiyorum..gundüzleri 120 cc veriyorum çok nadir...
benım kızımın uyku prblemı ıkı aya kadar vardı ama ondan sonra çok güzel uyuyor maşllah...s
dr sordm gece 6 saat uyuyo diye aglamıyosa açıkmamış demektır uyandırma o acıktıgında zaten kalkıyormuş dedi...
Bugün herkes burda ne güzel :)) ve emzirmeden uykulardan dertliyiz benimki dün gece ağzına sürmedi memeyi uyku sersemi 3 kez emdi sabah 7 den 12 ye kadar emmedi zorla emzirdim sonrada 2 kere emdi ama şarkı söyleye söyleye emziriyorum susunca bırakıyoranasını bu yaştan sonra solist yaptı çok şükür uyudu 2.30 da demin emmeye kalktı devam ediyor şimdi öğlende verdiğim mamayı kestim bugün mama yok bakalım nasıl olacak.
benım kızım gun içerisinde 1 saat uyanık kalıyo ıkı saat uyuyouyutmayınca huysuzlanıyo..bence normal cnm...gece de 11.30 da bi uyuyo sabah 5-6 gibi emmeye kalkıyo...benım kız tam uykucu o halde
slm arkadaşlar nasılsınız benim kayınvalidemler geldiği için pek bakamıyorum buraya geldiğimde ise geçmişi okuyup çıkıyorum kızım 2 gündür çok huysuz özellikle akşam 6 dan sonra hep mızık mızık ağlıyor mememi bile emmiyor doğru düzgün yalancı emziği veriyorum uyuyor emziği çıkarıp kendi mememi veriyorum öyle emiyor anca ev kalabalıklaştı acaba ondanmı huzursuzlaştı.offf ya
slm arkadaşlar nasılsınız benim kayınvalidemler geldiği için pek bakamıyorum buraya geldiğimde ise geçmişi okuyup çıkıyorum kızım 2 gündür çok huysuz özellikle akşam 6 dan sonra hep mızık mızık ağlıyor mememi bile emmiyor doğru düzgün yalancı emziği veriyorum uyuyor emziği çıkarıp kendi mememi veriyorum öyle emiyor anca ev kalabalıklaştı acaba ondanmı huzursuzlaştı.offf ya
bu bebekler niye böyle oldu benimkide negüzel emerdi iki gündür uyurken emzirebiliyorum emmek istemiyor ben mama falanda kullanmıyorum
bu bebekler niye böyle oldu benimkide negüzel emerdi iki gündür uyurken emzirebiliyorum emmek istemiyor ben mama falanda kullanmıyorum
Bu aylarda bi geçiş dönemi yaşıyorlarmış bilmiyorum ondanmı yoksa bizimki mamaya alıştı ondan mı ama pes etmek yok işlerine gelir hemen bırakıyorlarmış.
benim kız kalabalığı seviyor uykusunu almış olması lazım ama uykusu nasıl cnm. iyi uyuyamıyorsan ondan da yapabilir bi sıkıntısı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?