2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nohutlupilav ecirn demekki kızlar uslu :)erkekler sapıtık
maşallah şimdilik öyle ama bunların yarını belli olmuyor biliyosun..:)
benimkide elini cokur cokur emiyor salya icinde kqliyo ve dedigin gibi buz gibi oluyor eli :)) ama bi sakincasi yokmus
evet canım bi sakıncası yok dedi doktorda ama üşümesinden korkuyorum..
olabilir bizim evde kalabalık oldumu kızıma gelıyolar.yada misafirlige gittigimizde..ama kalabalıga alıştırmam şart..bu kadar kalabalık bı ailede tek yaşayamayacagını ögrenmesi lazım:))
nohutlu pilav biz iyiyiz canım sen nasılsın?
bende normal diye biliyorum ama üşütmemeside lazım ansıl olcak bilmem.
bende bi çözüm bulamıyorum valla...bide herkez önlügü sırılsıklam olmuş yok agzı burnu buz olmuş diyip duruyo sinir oluyorum...sankı gunde 5 kez önlük degişen onlarmış gibi...
işte acıkmıyordur ondan diyorum eger mama veriosan normal de anne sütüne hiç duymadım masallah
aksam yatırmadan sık veriosun anladıgım kadarıyla depoluyor :)
evet akşamları yarım saatde bir dayıyorum agzına hem sütüm çogalsın diye çünkü ne kadar emerse o kadar süt oluyor tabı suyuda çok içersem...ya geçen gün tv de ıkız bebekler vardı ölü bulunmuşlar beşiginde..sabebi gece mama verip yatırmış annesi ikisinde ve düz yatırmış dr da muhtemelen mamayı kusup gerı yutmuşlar ve o nedenle bogulmuşlardır dedi..korktum bende anne sütünde o kadar etkı yapmıyomuş..bende gece mama vermeye cesaret edemıyorum...aklıma bin türlü şey geliyo..en zından kend saga sola dönene kadar vermek zorunda kalmam inşallah..
yok aralıksız uzun uyumuyor en uzun 4 saat uyuyor ama emip geri uyuyor. seninki tam uykucuymuş :9
babası anasına çekmiş diyo....sanırım dogruuu

bizde tekiz ama arada annemlere gidiyorum onlarda çok gürültücü. bağrış çağrış çok hoşuna gidio haha gürültü sevio çocuk.
:)) sorma nevyas benimki de emmek istemeyince kucağıma alıp ayağa kalkıyorum zıplayazıplaya şarkı söyleye söyleye emziriyorum ayy diyorum ne hallere geldikk

haha beni tarif ettin.

:)) sorma nevyas benimki de emmek istemeyince kucağıma alıp ayağa kalkıyorum zıplayazıplaya şarkı söyleye söyleye emziriyorum ayy diyorum ne hallere geldikk

evde yalnızken iyide biyerde emzirmek gerikirse naparız bilmem bide repertuarımı genişletmem lazım bazen tıkanıyorum mırmır ediyorum

bende çok uykucuyum kızla bir uyudum dahada uykum vardı hadi kızım yeter kalkalım dedim

ben çıkıyorum kızlar inşallah bebeklerimizin bu meme emme olayı düzene girer bizler bakırköylük olmadan hepiniz allaha emanet olun byss

bizim doktorumuz ilk kontrolümüzde mamayı gündüz ver demişti. belkide o yüzdendir.
bu arada benim kızda da emmeme sıkıntısı var huysuzlanıyor memede. eskiden mamayı iyi içerdi şimdi mamayı da almak istemiyor.

benim repertuar baya geniş ama sıkışınca laylaylom lara kalıyoruz başka yerde başka odada yapcaz artık sessiz sinemaaa:))))))

bellıkı bebişler bi süreçden geçiyo hepsinde aynı sorun olduguna göre....umarım çabuk atlatırız bu süreci ve saglıklı bır şekılde...

arkadaşlar kızımın burnı tıkalı tonimer baby kullanıyorum sonrada aspiratörle çekyorum ama nafile uykusundan uyanıyor bu yüzden... bildiğiniz başka birşey varsa yardımcı olurmusunuz

ay yemekteyizdeki kadının tenceresi çok güsel minicik.

bu programı seyrede seyrede aşeriyorum yaaa, canım her yaptıklarını çekiyor :)

cuma gelip pazar gidecek olan yatılı misafirim var, arkadaşlarımız geliyor. çocukla nasıl olcak bakalım :)
ev işini yapan sihirli bir deynek istiyoruuuum

hehe ben dün topladım walla insanın içi rahat edio. bide dip köşe temizlense çok mutlu olicim.

arkadaşlar kızımın burnı tıkalı tonimer baby kullanıyorum sonrada aspiratörle çekyorum ama nafile uykusundan uyanıyor bu yüzden... bildiğiniz başka birşey varsa yardımcı olurmusunuz

aynı soun bende de oluyor. aspiratörle çektiğimde tam gelecek kız burnunu çekiyor. geri gidiyor. physiologica gifrer damla kullanıyorum. biraz rahatlıyor.
bu arada sen dündü galiba mamadan dolayı bebekte gaz problemi yaşadığını söylemişsin. dün cevap veremedim. bende kızıma hem anne sütü hem mama veriyorum. mama içtiği zaman çok gaz oluyordu. sonra dr browns gaz yapmayan biberonlar var ondan aldım. o günden beri çok şükür rahatız. kızımdaki gaz sıkıntısının çoğu mama kaynaklıymış.

çok tşk ederim canım. o biberondan bende alıcam umarım bizede faydası olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…