maşallah şimdilik öyle ama bunların yarını belli olmuyor biliyosun..:)nohutlupilav ecirn demekki kızlar uslu :)erkekler sapıtık
evet canım bi sakıncası yok dedi doktorda ama üşümesinden korkuyorum..benimkide elini cokur cokur emiyor salya icinde kqliyo ve dedigin gibi buz gibi oluyor eli :)) ama bi sakincasi yokmus
olabilir bizim evde kalabalık oldumu kızıma gelıyolar.yada misafirlige gittigimizde..ama kalabalıga alıştırmam şart..bu kadar kalabalık bı ailede tek yaşayamayacagını ögrenmesi lazım:))slm arkadaşlar nasılsınız benim kayınvalidemler geldiği için pek bakamıyorum buraya geldiğimde ise geçmişi okuyup çıkıyorum kızım 2 gündür çok huysuz özellikle akşam 6 dan sonra hep mızık mızık ağlıyor mememi bile emmiyor doğru düzgün yalancı emziği veriyorum uyuyor emziği çıkarıp kendi mememi veriyorum öyle emiyor anca ev kalabalıklaştı acaba ondanmı huzursuzlaştı.offf ya
bende bi çözüm bulamıyorum valla...bide herkez önlügü sırılsıklam olmuş yok agzı burnu buz olmuş diyip duruyo sinir oluyorum...sankı gunde 5 kez önlük degişen onlarmış gibi...nohutlu pilav biz iyiyiz canım sen nasılsın?
bende normal diye biliyorum ama üşütmemeside lazım ansıl olcak bilmem.
evet akşamları yarım saatde bir dayıyorum agzına hem sütüm çogalsın diye çünkü ne kadar emerse o kadar süt oluyor tabı suyuda çok içersem...ya geçen gün tv de ıkız bebekler vardı ölü bulunmuşlar beşiginde..sabebi gece mama verip yatırmış annesi ikisinde ve düz yatırmış dr da muhtemelen mamayı kusup gerı yutmuşlar ve o nedenle bogulmuşlardır dedi..korktum bende anne sütünde o kadar etkı yapmıyomuş..bende gece mama vermeye cesaret edemıyorum...aklıma bin türlü şey geliyo..en zından kend saga sola dönene kadar vermek zorunda kalmam inşallah..işte acıkmıyordur ondan diyorum eger mama veriosan normal de anne sütüne hiç duymadım masallah
aksam yatırmadan sık veriosun anladıgım kadarıyla depoluyor :)
babası anasına çekmiş diyo....sanırım dogruuuyok aralıksız uzun uyumuyor en uzun 4 saat uyuyor ama emip geri uyuyor. seninki tam uykucuymuş :9
merak etme cnm mamayla alakası yok hepimizin bebişleri bu ara emmek istemio.
:)) sorma nevyas benimki de emmek istemeyince kucağıma alıp ayağa kalkıyorum zıplayazıplaya şarkı söyleye söyleye emziriyorum ayy diyorum ne hallere geldikk
bizde tekiz ama arada annemlere gidiyorum onlarda çok gürültücü. bağrış çağrış çok hoşuna gidio haha gürültü sevio çocuk.gündüz iyi canım ya uykusu 1,5 yada 2 saatte bir uyuyor 1 er saat bizimkisi kalabalığa alışkın değil hiç kimsemiz yok bitliste mecburi hizmetimizi yapıyoruz burda ailelerimiz ist.sadace işte böyle yılda bir geliyorlar
:)) sorma nevyas benimki de emmek istemeyince kucağıma alıp ayağa kalkıyorum zıplayazıplaya şarkı söyleye söyleye emziriyorum ayy diyorum ne hallere geldikk
maşallah şimdilik öyle ama bunların yarını belli olmuyor biliyosun..:)
evet canım bi sakıncası yok dedi doktorda ama üşümesinden korkuyorum..
olabilir bizim evde kalabalık oldumu kızıma gelıyolar.yada misafirlige gittigimizde..ama kalabalıga alıştırmam şart..bu kadar kalabalık bı ailede tek yaşayamayacagını ögrenmesi lazım:))
bende bi çözüm bulamıyorum valla...bide herkez önlügü sırılsıklam olmuş yok agzı burnu buz olmuş diyip duruyo sinir oluyorum...sankı gunde 5 kez önlük degişen onlarmış gibi...
evet akşamları yarım saatde bir dayıyorum agzına hem sütüm çogalsın diye çünkü ne kadar emerse o kadar süt oluyor tabı suyuda çok içersem...ya geçen gün tv de ıkız bebekler vardı ölü bulunmuşlar beşiginde..sabebi gece mama verip yatırmış annesi ikisinde ve düz yatırmış dr da muhtemelen mamayı kusup gerı yutmuşlar ve o nedenle bogulmuşlardır dedi..korktum bende anne sütünde o kadar etkı yapmıyomuş..bende gece mama vermeye cesaret edemıyorum...aklıma bin türlü şey geliyo..en zından kend saga sola dönene kadar vermek zorunda kalmam inşallah..
babası anasına çekmiş diyo....sanırım dogruuu
evde yalnızken iyide biyerde emzirmek gerikirse naparız bilmem bide repertuarımı genişletmem lazım bazen tıkanıyorum mırmır ediyorum
maşallah şimdilik öyle ama bunların yarını belli olmuyor biliyosun..:)
evet canım bi sakıncası yok dedi doktorda ama üşümesinden korkuyorum..
olabilir bizim evde kalabalık oldumu kızıma gelıyolar.yada misafirlige gittigimizde..ama kalabalıga alıştırmam şart..bu kadar kalabalık bı ailede tek yaşayamayacagını ögrenmesi lazım:))
bende bi çözüm bulamıyorum valla...bide herkez önlügü sırılsıklam olmuş yok agzı burnu buz olmuş diyip duruyo sinir oluyorum...sankı gunde 5 kez önlük degişen onlarmış gibi...
evet akşamları yarım saatde bir dayıyorum agzına hem sütüm çogalsın diye çünkü ne kadar emerse o kadar süt oluyor tabı suyuda çok içersem...ya geçen gün tv de ıkız bebekler vardı ölü bulunmuşlar beşiginde..sabebi gece mama verip yatırmış annesi ikisinde ve düz yatırmış dr da muhtemelen mamayı kusup gerı yutmuşlar ve o nedenle bogulmuşlardır dedi..korktum bende anne sütünde o kadar etkı yapmıyomuş..bende gece mama vermeye cesaret edemıyorum...aklıma bin türlü şey geliyo..en zından kend saga sola dönene kadar vermek zorunda kalmam inşallah..
babası anasına çekmiş diyo....sanırım dogruuu
bizim doktorumuz ilk kontrolümüzde mamayı gündüz ver demişti. belkide o yüzdendir.
bu arada benim kızda da emmeme sıkıntısı var huysuzlanıyor memede. eskiden mamayı iyi içerdi şimdi mamayı da almak istemiyor.
ay yemekteyizdeki kadının tenceresi çok güselminicik.
bu programı seyrede seyrede aşeriyorum yaaa, canım her yaptıklarını çekiyor :)
cuma gelip pazar gidecek olan yatılı misafirim var, arkadaşlarımız geliyor. çocukla nasıl olcak bakalım :)
ev işini yapan sihirli bir deynek istiyoruuuum
arkadaşlar kızımın burnı tıkalı tonimer baby kullanıyorum sonrada aspiratörle çekyorum ama nafileuykusundan uyanıyor bu yüzden... bildiğiniz başka birşey varsa yardımcı olurmusunuz
aynı soun bende de oluyor. aspiratörle çektiğimde tam gelecek kız burnunu çekiyor. geri gidiyor. physiologica gifrer damla kullanıyorum. biraz rahatlıyor.
bu arada sen dündü galiba mamadan dolayı bebekte gaz problemi yaşadığını söylemişsin. dün cevap veremedim. bende kızıma hem anne sütü hem mama veriyorum. mama içtiği zaman çok gaz oluyordu. sonra dr browns gaz yapmayan biberonlar var ondan aldım. o günden beri çok şükür rahatız. kızımdaki gaz sıkıntısının çoğu mama kaynaklıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?