2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar aranızda halsizlik sıkıntısı olan var mı ben çok halsizim kolumu kıpırdatacak halim yok evin içi perişan haftaya kayınvalidemler gelecek. ayın 15 inde işe başlıyorum. bu yorgun halsiz şekilde nasıl olacak bilmiyorum. kendime gelmenin bi yolu olmalı. bütün bunlarla başedebilecek enerjiyi nerden bulacağım. galiba banada bi sihirli değnek lazım.

sanırım herkes aynı durumda... bugün arkadaşım geldi utandım valla... ev berbat heryer heryerde...bebekten fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum... ne yapalım bunlarda geçer:)

kırmızı et yok tavuk aldırım bari eşime o çabuk pişer dime. havucum falanda var havuç biber patates bezleye falan olur demi.

süper olur valla oohhh ya da mantarları fırınd yapabilirsin bütün olarak üzerine de kaşar varsa koyarsın ama benim dediğim doyurucu olmaz aperatif gibi olur..

bebek olan eve niye yatıyo geliyolar ki ne zo senin içn :)

Hastaneyi aradım şimdi cumartesi randevu için doktorumuz ayrılmış tam aradığım doktordu çok moralim bozuldu, sonra eşim cebinden ulaştı Bakırköy devlet hastanesine geçmiş ama yönetici olarak orda muayne edemiyormuş sadece medical parkta çarşamba akşamları nöbetçiymiş isterseniz böyle devam edelim demiş.Haftaya kaldı kontrolümüz ne yapsam şaşırdım eşimde diyor hadi aylık kontrol tamamda hasta olursa nasıl yapıcaz gidip konuşacağız artık...

Ecrin bendede mantar var akşama güveçte kaşarlı mantar yapacağım biz severek yeriz bunu

süper olur valla oohhh ya da mantarları fırınd yapabilirsin bütün olarak üzerine de kaşar varsa koyarsın ama benim dediğim doyurucu olmaz aperatif gibi olur..

doğradım artk mantarları minik güveç kaplarına koyim bari :)patates tavukla

gülayse yalnız değilsin biz varızz:)

nevyas yaaa dra gidince sorsana şu inceltici kremler süte geçer mi kullanabilirmiyiz diyee nooooooluuurrr zahmet olcak ama bizim gitmemize çok var

ay pike cim güldürdün beni ee tabi o zaman da sen annenin sihirli değneği oluyorsun öyle mi

Tamam canım atlamazsam sorarım inşallah :))

doğru insan oraya gidince unutuyor her şeyi o yüzden ben yazıyorum kağıda soracaklarımı :)akıl mı kalıyo insanda bebişlerden

oglum bı bardak vişne suyunu halıya devırdı
bu kıs gunu yıkamaya gıtcek mecbur cıkmıyoooo of off ay hıc işim bıtmıyo ıkı cocukla

KIZLAR BEN BİR HAFTA ÖNCE ADET OLDUM SANDIM... YANİ çok ağrım oldu sonra çok az bi kanama ama siyaha yakın...ertesi gün hafif akıntı oldu ama sonra bişey olmadı..neydi bu sizcde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…