ecrin kırmızı etın varsa sote yapabılırsın mantarla çok lezzetli olutyor bol soganlı off olsada yesek:))
kızlar aranızda halsizlik sıkıntısı olan var mı ben çok halsizim kolumu kıpırdatacak halim yok evin içi perişan haftaya kayınvalidemler gelecek. ayın 15 inde işe başlıyorum. bu yorgun halsiz şekilde nasıl olacak bilmiyorum. kendime gelmenin bi yolu olmalı. bütün bunlarla başedebilecek enerjiyi nerden bulacağım. galiba banada bi sihirli değnek lazım.
kırmızı et yok tavuk aldırım bari eşime o çabuk pişer dime. havucum falanda var havuç biber patates bezleye falan olur demi.
bu programı seyrede seyrede aşeriyorum yaaa, canım her yaptıklarını çekiyor :)
cuma gelip pazar gidecek olan yatılı misafirim var, arkadaşlarımız geliyor. çocukla nasıl olcak bakalım :)
ev işini yapan sihirli bir deynek istiyoruuuum
o değneğin adı anne canım:)bende var şükür:)
Ecrin bendede mantar var akşama güveçte kaşarlı mantar yapacağım biz severek yeriz bunu
süper olur valla oohhh ya da mantarları fırınd yapabilirsin bütün olarak üzerine de kaşar varsa koyarsın ama benim dediğim doyurucu olmaz aperatif gibi olur..
gülayse yalnız değilsin biz varızz:)
nevyas yaaa dra gidince sorsana şu inceltici kremler süte geçer mi kullanabilirmiyiz diyee nooooooluuurrr zahmet olcak ama bizim gitmemize çok var
ay pike cim güldürdün beni ee tabi o zaman da sen annenin sihirli değneği oluyorsun öyle mi
oglum bı bardak vişne suyunu halıya devırdı
bu kıs gunu yıkamaya gıtcek mecbur cıkmıyoooo of off ay hıc işim bıtmıyo ıkı cocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?