2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

öyle vala kanyatcım yaa :)

ecrinece yazcam bişi çıkıyo gidiyom
bugün sadece emzirirken oturabildim

sihirli robotum da olmadığına göre gidip böreğimi kendim yapiim

selm hnmlar dun hasta dıye ynmda ytrdım yawrumu gece emzrdım sık sık hmn ıyılessın dıye bgnde ıhlamur kndımde ıctım onada verdım sesı kısık cıkıyo halıde yok ateslnmez ısallah bnmde göguslerım yara oldu krem suruyorum acımasın daha fazla dıye meme problemı bızdede var :)

nevyas doktorun kimdi,memnunmuşsun ...Kızlar benim fıstık iki gündür zor emiyor,çok canım sıkkın..gündüzleri hiç uyumuyor nerdeyse gece 9 da yatıyor sadece emmeye kalkıyor yedi buçuğa kadar...

kızlar eşimle tartıştık gene fix bir haftadır hergün kaynanalar yüzünden tartışıyoruz. bu sefer anneme gideyim gelmeyeyim diom sahipsiz sandı galiba beni.

kızlar eşimle tartıştık gene fix bir haftadır hergün kaynanalar yüzünden tartışıyoruz. bu sefer anneme gideyim gelmeyeyim diom sahipsiz sandı galiba beni.

aynen bızde konusmuyoruz ne oluyo bu adamlara ya nasıl olsa cocukolduya rahatlık batmaya basladı gıdemeyız onu bılıyorlar ya ondan böle yapıorlar bn hıc takmıyom kafama

yok canlar gitçem çok kötü sinir oldum bu sefer. kardeşimin az işi varmış gelip alcak beni. ne sanıo kendini anlamış değilim. o kdr çok sevio anasını babasını otursun onlarla

inan bnde gtmemek ıcın zor duruyorum canımı cok acıtıyo işllah duzelırler işallah yoksa sonumuz kötu

kızlar kafam karışık yardım edin bana..benim kızım çok kusuyo..bu ay doktor kontrolünde sadece 200 gr almış..ama boyu 5 cm uzamış..kilosu normal ama geçen aya göre az almış..boya gitmiş..neyse doktor bize reflü olabilir dedi...idrar tahlili kaka tahlili mide ultrasonu istedi... küçücük çoçuk yormak istemiyorum...şimdi teyzemlede konuştum...onun oğluda çok kusardı ve götürdüğü doktor tanınmış bi doktordu...bana hiç biey yapmadı ne ilaç verdi ne de başka bişey dedi..bunun ilacı yok büyüdükçe geçicek dedi.. ne yapcam bilmiyorum herkes yaptırma diyo...bide benim doktor biraz abartıyo mu ne anlamadım...rota virüsü aşısı yaptırdım belkide gereksizdi..normalde ben aşılarımı saplık ocağında yaptırıyorum..bana şimdi bi aşı daha söledi sağlık ocağındakinden daha etkiliymiş dünya para bilgin olsun diyo...ne yapıyım kızlar tahliller konusunda biraz daha bekliyimmi

onurlu benim oglanda dogdugundan beri hep kusuyorr hergünümüz kusmaklı dr gelişimini etkilemiyorsa kilo alımı normalse sorun yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…