2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bence bekle annemin bi arkadaşının oğluda çok kusuyordu kıpırdatmaya bile korkuyorlardı. o kdr yani. hiçbişe yapmadılar diye biliyorum. şimdi gayet iyi.

valla benim doktorum çok iyi benim kızda çokk kusuyor oda idrar tahlili yaptırdı temiz çıktı kusması içinde 2 tane ilaç verdi 3 hafta kullan dedi bence yaptır derim enazından için rahat eder çünkü kız bebeklerinin idrarında iltihap oluncada kusarlarmış vede pişik olurmuş sık pişik varmı bebekte

yok cnm benim kızım hiç pişik olmadı çok şükür..bizede bi şurup verdi adı motilium günde 3 defa veriyorum..sendemi bundan kullanıyosun

Ben oğlanı biraz evirip çevirsem hemen migdesı bulanıyor kusuyor hemen hemen her alç açmada kusarız :96:

selam kizlar . bebeginizin kafasinda konak oldu mu? benimkinde oldu dun zeytinyag surup bekletip yikadim hala gecmedi. kafasida hafif zeytinyagli salata gibi kokuyo

QUOTE=Pamfilya79;17004331]selam kizlar . bebeginizin kafasinda konak oldu mu? benimkinde oldu dun zeytinyag surup bekletip yikadim hala gecmedi. kafasida hafif zeytinyagli salata gibi kokuyo [/QUOTE]

[ süpermiş yaa

benim zuzumun da parmakları emmekten buruş buruş olmuş yerim ben onları yaa

QUOTE=Pamfilya79;17004331]selam kizlar . bebeginizin kafasinda konak oldu mu? benimkinde oldu dun zeytinyag surup bekletip yikadim hala gecmedi. kafasida hafif zeytinyagli salata gibi kokuyo

[ süpermiş yaa

benim zuzumun da parmakları emmekten buruş buruş olmuş yerim ben onları yaa [/QUOTE]

evet dimi ne yapsak seslerini cikaramiyorlar melek onlar meleeeeeeeeekkkkkkk

Bu eşlere neler oluyor anlamadımm..bizde cocuk oldugundan beri evde olmadık seylerden söyleniyoruz

ben de kendimi ylnız sanıyodum insanlar bebek olunca mutlu olur biz niye hep kavga ediyoruz diodum ama herkeste varmış aynı dert; sorumluluk , hayatım değişti falan dio eşim ama onlara ne oluyo ki esas bizde bütün yük onlar işe gittiler mi olay bitio canı sıkılınca ben arkadaşlarla takılıcam vs. dio oh ne ala kaynana da oğlu ya onu haklı buluyo

benim esimde oglumla iliskimi kiskaniyo :))) bana sana baktigi gibi bakmiyo diyo sana aguluyo bana agulamiyo diyo deli yaaa evde 2 bebek var resmen :)

slm güzel anneler bebişlerinizi ayagınızda salladınız mı ya da sallıyor musunuz

bu zamana kadar sallamamıstım ne zaman mısafır gelse ya da bız bı yere gıtsek nazar mı oluyo nedır anlamadım cocuk uyuyamıyo 2gun once sallamayı denedım onu da oyun sandı basladı gulmeye hastanede yatarken verdıklerı egıtımde bebegınızı kesınlıkle salllamayın beyın damarları ıcın zararlı dedıler bu ıse bı cozum bulamadım

kızlar koca muhabbeti olmuş

biz de kavga dövüş hiç olmadığımız kadar kötüydük, bi koydum postayı yola getirdim benimkini evelallah ahahah şimdi kuzuuuu

ben hiç sallamıyorum çocuğu, uykusu gelince zaten uyuyor, uyumadığı zamanlar da hiç uğraşmıyorum otursun madem diyorum

sallamaya alışırsa bu sefer uyumak için hep sallanmayı bekler falan, saçma geliyor bana sallamak, biz insanlar sallanarak mı uyuyoruz şimdi? ahaha ne alaka demeyin öle işte :)

slm güzel anneler bebişlerinizi ayagınızda salladınız mı ya da sallıyor musunuz

canım ben üst bacağıma koyup yavaş yavaş sallıyorum,büyük kızımıda salladım,maşallaha hiç bir zararını görmedim...
kaç doktora sorduysamda yavaş sallamanın zararı yok hatta beyinde bir bölüm varmış,şuan adını unuttum onun yerleşmesi için yararlıymış bile...tabi yavaş yavaş...uzman tv dede bebekleri sallamak diye yaz oradada vardı bu konu...hepimiz sallanarak büyüdük be yav...

kızlar benim gibi eşi kendisinden uzaklaşan varmı(cinsel anlamda)....
işinin yoğunluğu sebebiyle(uykusu bölünsün istemiyor beyzade)ayrı odalarda yatıyoruz...doğumdan öncede gecede elli defa tuvalet ihtiyacından vs. gibi sebelerden dolayı bir süre ayrı yatmıştık...zaten bebeğin plesentası önde olduğundan ilişki mümkün değildi...doğumdan sonrada 3,5 defa bişey oldu:94:ya benmi çok azgınım ,sizin kocalardada varmı aynı durum...adam beni sadece çocuklarının anası gibimi görüyo nedir...hoş ilk çocuğum değil...kilo fazlamda hiç yok,artı bakımsız filanda değilim...e birde akrep burcuyum...vallaha kanıma dokunuyo ya..........offfffff.

selam kizlar . bebeginizin kafasinda konak oldu mu? benimkinde oldu dun zeytinyag surup bekletip yikadim hala gecmedi. kafasida hafif zeytinyagli salata gibi kokuyo

ınce tarakla tara canım yağlayıp bıraz bekledıkten snra kalkıyor konaklar tarandığında snra yıka geciyor. bızdede olmustu yaptım gectı

zeytinyağı ve limon karıştır banyo yaptır sonra chicconun var bebek tarağıyla ya da ince tarakla tara yada karbonat ve limon karışımını sür banyodan önce sonra tara çooook etkili....

slm kızlar tam 3 aylık bir kızım var bir kaç gündür huysuz kasaını hem sık yapıyor bu sıralar hemde yeşil renkli acaba bir sorunumu var dr götüreyimmi sizinkilerde de oldumu yardımcı olurmusunuz...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…