2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar çok kotuyum ben gece hıc uyumadı sureklı agladı ne sab ne rezene bı ıse yaramadı sabah 1 saat uyudu şimdi yıne aglıyor delırıcem(((

esra sakin ol tatlım..hepimiz aynı şeylerle uğraşıyoruz...papatya iç bir bardak..ona da kendi içtiğinden ver 10cc kadar..sıcak havlu koy karnına bacaklarına...aç değilse ver bebeği birine biraz çık markete falan git kafan dağılır...

rezene verdım aksam hıc fayda etmedı ah rıtacım annem ızın verse sureklı dısarı cıkıcamda nerde salmıyor delırıcem 40 ı cıkamdan doktor harıcı dısarı cıkmıcakmısız

canım allah yardımcın olsun...ben hep çıktım 5 dakka da olsa marketi dolanıp geliyordum...ben şimdi milupa gece çayı aldım ii geldi...dene istersen sende...ne diyim kuzu hepimiz aynıyız...

slm kızlarr.
bizdede aynı problemler. şu uykuları bi düzene girse çok iyi olacak. sabahtan beri uyumuyo...
bu arada uzun zamandan sonra evde yalnızım tabi oğlumla beraber. annem ve kayınvalidem gezmeye gitti

selam kızlar geç oldu ama geldim sonunda bende.25.10.2010 da doğum yaptım kızım oldu gece pek uyumuyo yorgunuz ama iyiyiz Allahın bugününe şükür

canım allah yardımcın olsun...ben hep çıktım 5 dakka da olsa marketi dolanıp geliyordum...ben şimdi milupa gece çayı aldım ii geldi...dene istersen sende...ne diyim kuzu hepimiz aynıyız...

amın canım hepımızın
anneme dedım bayramda kımse benı evde tutamaz yeter ya dedim en sonunda
anneme dun gece cayı al dedim eczacı rezene daha ıyı demıs onuda alıyım bı denıyımbakım sanırım 3 ay cekıcez boyle

bence de canım çık bayramda mutlaka...ben 1 kutu rezene bitirdim..ii geldi bize..ama alışmasın diye değiştridim...gerçi bunun içinde de varmış rezene...arada da papatya veriyorum...valla çayla büyütüyorum çocuğu:)))

gunduzlerıde verdınmı canım rezene
dun doktor şurupla fıtılde verdı bugun onları denıcem bakalım gece cok zorlanırsan fıtıl at dedi

slm kızlarr.
bizdede aynı problemler. şu uykuları bi düzene girse çok iyi olacak. sabahtan beri uyumuyo...
bu arada uzun zamandan sonra evde yalnızım tabi oğlumla beraber. annem ve kayınvalidem gezmeye gitti
gece uykusu nasıl canım bızımkı hepaglıyor
selam kızlar geç oldu ama geldim sonunda bende.25.10.2010 da doğum yaptım kızım oldu gece pek uyumuyo yorgunuz ama iyiyiz Allahın bugününe şükür

Allah analı babalı buytsun canım

gece uykusu nasıl canım bızımkı hepaglıyor

canım dün gece papatya çayı verdim 4 5 mama kaşığı 12de uyudu 4e kadar sonra her saat başı uyandı emdi ağladııııııı. şimdide 10dan beri uyumuyo ilgilenmezsenda fena şekilde ağlıyor papatyayı dene çok iyi oluyor

evet dilek bende papatya verince uyuyor...bu gece çayında varmış papatya...ama ben doğadan almıştım kendime ondan veriyorum bazen..

evet dilek bende papatya verince uyuyor...bu gece çayında varmış papatya...ama ben doğadan almıştım kendime ondan veriyorum bazen..

canım ben kurutulmuş papatya aldım. çiçek kısımlarını demliyorum. ay ya çay verip uyuyunca vicdan azabı çekiom. acaba kötümü yapıyorum diye ama ağlayınca daha çok eziyet çekiyor :S

Son düzenleme:
maşallah canım
bızımkıde ılgılenmeyınce cok kotu aglıyor eczaneden mı alıcam papatya cayını
verdim canım ya çok zorda kalınca gece gündüz verdim...bende içtim...ama bazen hiç fayda etmedi(

rezenenın bı zararı olmaz dimiistediğimiz kadar verebılırız ben cay kasıgıyla verıyorum

kızım mıçtııııııııııııı çok mutluyuuuuuuuuuuuuuum anca rahatladı ama sabah beri ayakta şimdi ananesinin kollarında uyumuş

rita bu papatya çayı rezene çayı falan aktardakiler değil dimi
kutudakilerdenmi alıyosun markası ne benim kızın gaz sancısı haddinden fazla kaka sorunumuzu hiç sölemiyorum bile 3günde 2.3 günde bikere zorla yapıyo bugün yaptı şükür namazı kılıcam nerdeyse okadar mutlu oldum belki iyi gelir

papatya için marka söyleyemicem çünkü ben papatyanın kurutulmuşunu kullanıyorum. ama rezeneyi milupanın kullanabilirsin.

bu arada bitki çayları günde 120 mlyi yani bi çay bardağını geçmicek şekilde vereblirsiniz.
inşallah yavrularımıza iyi gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…