Kızlar zeytinyağı,limon karbonat falan yemek mi yapıyorsunuz benim oğlumdada vardı banyo öncesi 2 defa bebeyağı döktüm 10 dk bekleyip taradım temizlendi bidahada olmadı.Bebe yağı bile banyo sonrası kokuyordu zeytinyağını düşünemiyorumDiyceğim bebe yağı kullanın aynı görevi görüyor.
nasılsınız kızlar
ben saatlerdir oğlanı uyutmaya çalışıyorum ama nafile
asıl bizim hayatımız değişti rahmimize düştükleri andan itibaren onlara ne oluyorki sabah gidip akşam geliyorlarben de kendimi ylnız sanıyodum insanlar bebek olunca mutlu olur biz niye hep kavga ediyoruz diodum ama herkeste varmış aynı dert; sorumluluk , hayatım değişti falan dio eşim ama onlara ne oluyo ki esas bizde bütün yük onlar işe gittiler mi olay bitio canı sıkılınca ben arkadaşlarla takılıcam vs. dio oh ne ala kaynana da oğlu ya onu haklı buluyo
slm güzel anneler bebişlerinizi ayagınızda salladınız mı ya da sallıyor musunuz
günaydınlarr dün yazdığım gibi çok kötüydüm moral olarak.akşam giremedim nete baya kişi aynı dertten muzdarip.benim eşimle ilgili sorunum bebekle ilgili değil bebekten öncede sık kavga ediyorduk.bizikimizde dik başlıyız,ikimizde nazlıyız ,ikimizde en çok sevilen olmak istiyoruz yani bi tarafın altta alma durumu yok .bazen alttan alıyım diyorum ama onun kırıcı lafları karşısında tutamıyorum kendimi,çatır çatır cevap veriyorum cevap vermessem kendimi ezik hissediyorum.küs yatma olmuyor ben ağlıyorum zırıl zırıl o özür diliyo 2 gün iyi oluyoruz ama sonra başka bişiyden yine çıkıyor.şimdi yine barıştık bakalım bi dahaki ne zamana.ama biz tartışırken gülce de nasıl bakıyordu öle masum masum,aradada gülücük atar onada çok ağladım zaten.neyse çok yazdım ecrin gidecem felan demiş naptı acaba.bazen bende kaçıp gitmek istiyorum ama dün gidebildiğim yer sadece marketten ekmek almaktı.eşim ise 2 saat dışardaydı.ayyy daraldım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?