2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecrin bence gitmekle hata yapmış..hiçbir erkek anlamaz tekrtar aynı yerden başlar.hep ilgi gördükleri için bebekteb doğunca ister istemez ilgi azalıo bütün zamanını bebeğe veriosun eşine bişey kalmıo..ben akşamları çoğu zamn eşimi aynı evde göremiyorum çocukla ilgilenmekten yada o çocuga bakıo ben ev işine ..

kızlar eş kavgaları konuşulmuş
ben çocuğun sağlığı için erkeğin otoritesini kabul etmek gerektiğini düşünüyorum
bütün psikologlar <aynısını söylüyor baba çocuk için otorite olmalı ve anne o otoriteyi sarsmamalı
bende bebekten önce biz eşitiz tavrındaydım ama artık değişti o babamız ve otorite
çocuğumun geleceği için hep öyle kalacak

ben eşime daha fazla ilgi gösteriyorum çocuktan sonra çünkü kendilerini yalnız hissediyorlar bebekten sonra
yatak ayırmak hiç doğru değil kopukluk artar annemin nashatıdır küssen de odanda uyu başka yerde değil bir kere ayrı yattın mı en ufak sorunda ilk yatak ayyrılır

evet doğru benım annemde hep öyle der..ne olursa olsun yatak ayırma
ve ne anlaşmazlığın olursada aileye söyleme ki eşine tavır almasınlar sonra döner dolaşır ve o laf yine seni bulur der hep

Selam kızlar sıkıntılar olmuş inşallah düzelir ama pikenin ve ritanın dediği gibi biraz bize düşüyor onları yola getirmek tartışmayla hiç bir yere varılmıyor çünkü.

Benim çok şükür hiç bi şikayetim yok eşimden yana akşam gelince çocuğuna bakar, hafta sonu oğlum erken uyanınca alır salona geçer sen uyu der hep erken kalkıyorsun aslında kendisi haftanın 5 günü 6 da kalkıyor.Ben uyurken kahvaltımızı hazırlar oğlumla gelip beni kaldırırlar maşallah yani evdeyken oğlum acıkmadığı sürece hep babasındadır.İşlerimdede yardımcı olur yemek yokmuş varmış sıkıntı yapmaz gün içinde arar yorgunsan hiç uğraşma tost yaparız der maşallah yani adam iyide ben fenayım geçen 2 gün bozuştuk işyerinde sıkıntıları var bana yansıttı ister istemez bende patladım bide annemdeydik hemen msj attım uyuyunca sabah hatasını anladı gitmeden özür diledi normale döndük

hakketen maşallah eşine,allah bozmasın canım :)

evet doğru benım annemde hep öyle der..ne olursa olsun yatak ayırma
ve ne anlaşmazlığın olursada aileye söyleme ki eşine tavır almasınlar sonra döner dolaşır ve o laf yine seni bulur der hep

aynen annem de söyler herşey aileye söylenmez siz unutursunuz aileler unutmaz der
ben de baba otoritesinden yanayım babam bizi hiç dövmedi hiç kızmadı ama annem babamız için öyle otorite kurmuşki bir bakış yetiyor oysa babam çok yumuşak kalpli biri bunu da biliriz ama annem otorite oluşturduğundan babamdan çekiniriz
ben de öyle yapıyorum eşimin çocukla olan ilişkisine karışmıyorum bazen oğlana kızıyor içim içimi
i yese de bişey demiyorum

Loveli canım oğluşu nasıl 3 saatte bir emziriyorsun yani 3 saat nasıl bekliyor çok şükür dün mamayı kesince emmeye döndü yine ama eskisi gibi 1 saat anca duruyor çok ağlıyor emmek istiyor 3 saat nasıl bekleteceğim.

ayy inşallah gitmemiştir evde uyuyordur onun kız bu saatlere kadar uyur ama bakalım inş kötü bişi olmaz pikecim sana katılıyorum canım eş ve ilişki konusunda benimki de kuzu gibidir ama başta nasıl alıştırırsan öyle gider işte bende buna inanırım biz bööle alıştırdık:)
kızlar bizi de bu gaz dedi mahvetti her sabah 5te ıkınarak uyanıyor yavrum yaa bi çaresi olsaakeşke şurup da içiyoruz bi de içmesek ne olur kimbilir

evlilik konusunda anneleri dinlemekte fayda var :)

ecrinece annesinde biraz kalınca sakinleşirler en azından, inşallah iyi gelir onlara ve kısa sürer..

kızlar ya ece ye çok üzüldüm doğrumu yapmış yanlış mı bilemem onun yerinde olmadan aMA umarım sonunda mutlu olur hayırlısı olur eşi ile arası düzelir yuvanın yıkılması çok zor Allah korusun...

canım bu ara bırak saatte bir emsin aslında, çünkü memelerin devamlı uyarılacak ve süt üretimi artacak.

memelerin dolmaz ama mutlaka o çektikçe süt gider, sonra bekletmeye çalışırsın. zaten vermezsen huysuzlanır herhalde?

loveli 3 saatten önce istemiyor mu oğlun canım? huysuzlanıyor mu?

bu arada maşallah benim kızım da çok sık emmek istiyor anlamadım neden, habire değişiyorlar. şimdi 1,5 saatte bir emiyor, sütüm arttı çok şükür o emdikçe :) maşallah

eceye bende üzüldüm keske gitmeseydi bence hata yapmış.kızlar zor dönemden geciyoruz hepimiz yeni hayata alışmaya calışıyoruz zor günler geçiyoruz herseyi oluruna bırakın ölüm hariç herseye care var.. kayınvalidemi 5 sene önce kanserden kaybettik .her dakika yanındaydık insan hayatında dakikayı bile güzel yaşamalı .. kendinizi bu kadar yıpratmyaın bebeklerde bir gün uyutucak birgün uyutmuyacak.emmicek ağlıyacak cıldırmanın sınırına gelicez ama hepsi geçiçekk.eşim eve gelince bakıyo ben yorgun ne oldu hatun anlatıyorum aman geçerr takma kfana sabır diyo o sıkıntılıyken bende ona sakin yaklasıyorum.evde ben kralım kraliceyim benim dediğim olucak demeyin sonra üzülen siz olursunuz.2 kişi paylasıyoruz evi hep eşlerimize kabahat buluyourz inannın su devir para kazanmak cok zor erkeklerde eve ekmek parası getirme derdin biz kadınlar naz derdinde ,,,tek formül sakin düşünmek :))) kızlar sakinn olunnn

Evet canım durmuyor illa vericem 2 gündür elma portakal havuç sıkıyorum 1 sürahi git gel içiyorum süt yaptı dediğin gibi çektikçede artar inş.Maşallah canım size..

ben bebeğim her meme istdignde veriyorum kızlar hiç eksik etmiyorum emsin yok 3 saatte bir emzirin diyor drlar ben katılmıyorum masallah kg alımıda süper 1 ayda 2.200gr aaldı. bebek emdikce süt gelir sabaha kadar emiyo tık demiyorum büyük oğlumuda öyle emzirdim ufaklıgıda aynı emziriyorum bebekler anne kokusunu sever memedeyken daha cok yakınlık hisseder .

Evet canım durmuyor illa vericem 2 gündür elma portakal havuç sıkıyorum 1 sürahi git gel içiyorum süt yaptı dediğin gibi çektikçede artar inş.Maşallah canım size..

kızlar aklıma ne geldi bi de, hani sarmısak sütün tadını daha güzel yaparmış ya, her yerde yazıyor, bebekler sarmısak yenince gelen sütün tadını daha çok severmiş diye. emmemeye başlayınca sarmısak yemeyi de denedim ben, düzelmişti yavaş yavaş

aklınızda bulunsun sarmısak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…