ben ecrineceyi bi arasam mı acabaaa??
dark ben de tedirgin olmuştu ama ebe dedi ki sonradan kızarıp kabuk bağlarmış şimdi bnimki kızarmaya başladı anca yani iki üç ay sonra anlaşılıyormuş
kabuk dediysem böyle ufak nokta kadar bi siyah kabuk vardı şimdi baktım gitmiş o. aşı yeri hafif kızarık gibi belli yani. inş tutmuştur.Hımm evet sarmısak bende duymuştum atayım 2 tanedark c
anım aşıdan 1.5 ay sonra kabuk bağlarmış o kadar oldumu.Bizimki yavaş yavaş kızarıyor sanırım yaraya dönecek
nette de öyle yazıyordu canım içim rahatladı biraz.
kabuk dediysem böyle ufak nokta kadar bi siyah kabuk vardı şimdi baktım gitmiş o. aşı yeri hafif kızarık gibi belli yani. inş tutmuştur.
selam kızlar bişi sorucam size...
verem aşısının tutup tutmadıgını nasıl anlayacağız ? dr yara gibi olacak korkma demişti hafif bi siyah kabuk vardı o yok olmuş şimdi baktım da anlamadım tuttu mu acaba ya :S
gerçii ayın 17sinde kontrole cagırmıslardı ona bakacaklar sanırım.
sizlerin aşı yeri nasıl ?
sarımsak yiyince çocuk yaklaşır koca uzaklaşır amaaatehlikee yaniii:))))
selam kizlarr sarimsagi ilk kez duydum benim kiz da kendini itiyor zorla veriyorum ya.
birde dünden beri mememi isiriyor ve asiliyor basini sizinkilerde yapiyormu dis mi cikcak ki ondan mi böyle?
selam kizlarr sarimsagi ilk kez duydum benim kiz da kendini itiyor zorla veriyorum ya.
birde dünden beri mememi isiriyor ve asiliyor basini sizinkilerde yapiyormu dis mi cikcak ki ondan mi böyle?
bende emzirme savaşından çıktım şimdi....açlıktan ölecek sıpa banamsın demiyor....sinirimden ağladım bir sürü salak gibi...
dark aşı bizim kabuk oldu bekle şöle 3 buçuk ay olsun oluyor yavaş yavaş....
off benimki hepten kesmek üzeredün deneyeyim dedim, emzik vardı ağzında çektim mememi dayadım, bir iki çekti, süt gelince farketti emdiğini heralde katıla katıla bi ağlamaya başladı kıpkırmızı oldu nefesi kesildi böyle gözünden yaşlar geldi öyle fena oldum ki daha da denemeye cesaret edemedim sağıp veriyorum napayım
slm arkadaşlar nasılsınız birşey soracağım size benim kızım gece 1 saatte bir kalkıyor meme emiyor e tabi saat başı emdiği için sütüm birikmiyor hiç göğsüm boşalıyor mama veren arkadaşlar hangi mamayı veriyorsunuz yazarmısınız enazından gece yatınca 1 kere vereyim bakalım ozaman nasıl olacak acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cevap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?