2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar bişi sorucam size...
verem aşısının tutup tutmadıgını nasıl anlayacağız ? dr yara gibi olacak korkma demişti hafif bi siyah kabuk vardı o yok olmuş şimdi baktım da anlamadım tuttu mu acaba ya :S
gerçii ayın 17sinde kontrole cagırmıslardı ona bakacaklar sanırım.
sizlerin aşı yeri nasıl ?

dark ben de tedirgin olmuştu ama ebe dedi ki sonradan kızarıp kabuk bağlarmış şimdi bnimki kızarmaya başladı anca yani iki üç ay sonra anlaşılıyormuş

Hımm evet sarmısak bende duymuştum atayım 2 tane dark canım aşıdan 1.5 ay sonra kabuk bağlarmış o kadar oldumu.Bizimki yavaş yavaş kızarıyor sanırım yaraya dönecek

dark ben de tedirgin olmuştu ama ebe dedi ki sonradan kızarıp kabuk bağlarmış şimdi bnimki kızarmaya başladı anca yani iki üç ay sonra anlaşılıyormuş

nette de öyle yazıyordu canım içim rahatladı biraz.

Hımm evet sarmısak bende duymuştum atayım 2 tane dark c
anım aşıdan 1.5 ay sonra kabuk bağlarmış o kadar oldumu.Bizimki yavaş yavaş kızarıyor sanırım yaraya dönecek
kabuk dediysem böyle ufak nokta kadar bi siyah kabuk vardı şimdi baktım gitmiş o. aşı yeri hafif kızarık gibi belli yani. inş tutmuştur.

slm arkadaşlar nasılsınız birşey soracağım size benim kızım gece 1 saatte bir kalkıyor meme emiyor e tabi saat başı emdiği için sütüm birikmiyor hiç göğsüm boşalıyor mama veren arkadaşlar hangi mamayı veriyorsunuz yazarmısınız enazından gece yatınca 1 kere vereyim bakalım ozaman nasıl olacak acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cevap lütfen

nette de öyle yazıyordu canım içim rahatladı biraz.

kabuk dediysem böyle ufak nokta kadar bi siyah kabuk vardı şimdi baktım gitmiş o. aşı yeri hafif kızarık gibi belli yani. inş tutmuştur.

inşallah canım bizim 1,5 ay oldu hala hiçbir iz falan yok tutmadı mı acaba diye düşünüyorum ben de. bu ayın 22sinde kontrolümüz var hala bi kızarma falan olmazsa sorucam bakalım doktora

bizimki hala kırmızı küçük bi nokta gibi cnaım

doktor kontrolde bakar tutup tutmadığına, hem tutmasa nolcak tekrar mı yapıyolar acaba? aşının tutması ne demek ki zaten

sarımsak yiyince çocuk yaklaşır koca uzaklaşır amaaa tehlikee yaniii:))))

haha ay evet yaaa, ama nevyasın dediği gibi yutmak daha iyi olabilir, az kokar belki o zaman

selam kizlarr sarimsagi ilk kez duydum benim kiz da kendini itiyor zorla veriyorum ya.
birde dünden beri mememi isiriyor ve asiliyor basini sizinkilerde yapiyormu dis mi cikcak ki ondan mi böyle?

Son düzenleme:
selam kizlarr sarimsagi ilk kez duydum benim kiz da kendini itiyor zorla veriyorum ya.
birde dünden beri mememi isiriyor ve asiliyor basini sizinkilerde yapiyormu dis mi cikcak ki ondan mi böyle?

off benimki hepten kesmek üzere dün deneyeyim dedim, emzik vardı ağzında çektim mememi dayadım, bir iki çekti, süt gelince farketti emdiğini heralde katıla katıla bi ağlamaya başladı kıpkırmızı oldu nefesi kesildi böyle gözünden yaşlar geldi öyle fena oldum ki daha da denemeye cesaret edemedim sağıp veriyorum napayım

Hepimizde emme sorunu var gibi canım bu aylarda bi geçiş dönemi yaşıyorlarmış nereye geçiyorlarsa benimkide çekiyor zorla veriyoruz hırsmı yapıyor ne ..

bende emzirme savaşından çıktım şimdi....açlıktan ölecek sıpa banamsın demiyor....sinirimden ağladım bir sürü salak gibi...
dark aşı bizim kabuk oldu bekle şöle 3 buçuk ay olsun oluyor yavaş yavaş....

şimdi uyuyor hazır uyurken bidaha deneyeyim diyorum. şans dileyin kızlar, bu zibidi ağlamaya başlayınca biberonu da vermek imkansızlaşıyo ooof of

of o savaşa ben de giricem şimdi kalbim sıkışıyor yemin ederim ya

Dün akşam bizde öyleydik canım nefesi kesildi ağlamaktan.Aç bırakıyorum ben mamayı kestim gece yatmadan veriyorum sadece biberonu unutturmam lazım çünkü yoksa bırakacak.Açıkınca mecbur emiyor bugün daha iyi gibi.

canım saat başı vermsen ağlıyormu bebeğin.benimki 2 gündür gece 3ten sonra sık emzirdim bu sefer gaz sıkıntısından derin uykuya dalamadı.her uyanışında emzirmiyeceğim artık.mama hiç vermedim ,sütün gün içinde yetiyorsa,doyuyorsa gerek yok bence mamaya.her saat açlığından emmiyodur bence alıştığı için emiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…