2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ah canım ya benim 3 damla sütüm var zaten ilaç niyetine emziriyorum mamayı bıraksam hayatta doymaz onu da denedim evde tartı var tartıyorum kilo almıyo bi türlü mama olmayınca. benim süt hem az hem faydasız çıktı valla ne biçim şans bu

Elifim mama sormuşsun benönce aptamil kullandım onda yediğini hep çıkardı bizimki sonra sma kullandım memnundum yılbaşında mamamız bitti eşimide işten geç bırakınca eczaneler kapanmıştı marketten ne bulursan al dedim hero baby almış onuda yedi sorunsuz.Bide hipp var o organikmiş onu kullanmadım hiç.Bide GDO suz olanlar hipp ve herobaby miş bunuda yeni fark ettim tercih senin yani hepsi mama..

benim oğlumda tokda olsa memeyi istedimi vermezsen krize giriyo eşim doymuyo diyip duruyo cocuk ayda 1.5kg fazla alıyor meme arsızı benimkide

yo ağlamıyor uyanıyor sütüm ise gün içinde yetiyor çok şükür sadece gece sıkıntımız var acaba geze her uyandığında emzirmeden uyutsam 2 yada 3 saat oluncamı emzirsem ki çünkü bende mama taraftarı değilim

ayy yemin ederim psikolojim bozuldu...sütüm olsun diye yemediğim şey kalmadı...doğumda eski kiloma dönmüştüm şimdi 3 kilo aldım...alkolsüz bira bile içtim süt olsun diye...tamam süt oldu bu sefer de oğlum emmiyor...sağıp veriyorum...yoruldum artık cidden...iice alıştı biberona...pazartesipsikoloğa gitcem valla iice sinirlerim bozuldu benim...

kızlarr memenizi uykusersemyken verin bence şapşap emiyor öyle olunca tam uyanmaya yakın mıkırdanınca dayıyorum memeyi .uyanıkken o kadar iyi emmiyor kucakta gezdirerek anca emziriyorum bazen

Benimkide öyle canım mamasız kg almıyordu ama ne yapayım şimdi ne duysam yapıyorum sütüm arttı gibi biraz.Ondan emzirmek istiyorum ama dediğin gibi azsa doyurmuyorsa sen düzenli sağıp ver oda aynı şey 3 damlada olsa kesilmesin yeter..

slm kızlar tam oturdum pc başına oğlan mıkırdanmaya basladı uyanıyr..
malesef eşimden şifayı kaptım nezle oldum inşallahh oğlana geçmezz...geçerse inşallahh evde atlatabiliriz..

cnm sen gene emzir sag ver yada büyük oğlumun dr 6.cı aydan sonra içtiği her süt damlası onun ilerideki antibiyotiği derdi inanki büyük oğlum12 yasında hasta olmaz

kızlarr memenizi uykusersemyken verin bence şapşap emiyor öyle olunca tam uyanmaya yakın mıkırdanınca dayıyorum memeyi .uyanıkken o kadar iyi emmiyor kucakta gezdirerek anca emziriyorum bazen

1 aydır öle emziriyorum...ama artık öle de emmiyor...umarım düzelir...

Al bendende o kadar o emmedikçe ben ağlıyorum sinirlerim bozuldu kg kalmamıştı şimdi ne duysam yediğimden verdiklerimi almaya başladım dengem bozuldu.Süt oldu gibi zar zor emziriyorum ama sağıp vermek istemiyorum yoksa hiç tutmaz zaten biberon istediği için yapıyor bunu.

bence öyle yap çünkü dediğim gibi iki gündür gece sık emzirdim bu sefer derin uyku uyumadı.bu aylarda gece uyku saatinin uzaması gerekiyor iyice.ben gece geç yatmasını istiyorum ama bazen 8 de 9 ya dalıyor uykkuya.öyle olunca gece üçten sonra düzenli bir uykumuz olmuyor .sizinkiler kaçta uyuyor akşam

tşkr.canım bide emzirmemeyi deneyeceğim saat baş emmek istiyorya gece vermiycem mama 2 yada 3 saat bekliyeceğim bakayıl ozaman süt birikecekmi.

rita aynı dert bende de var ne bulsam yiyorum süt olsun diye şükür oluyor süt ama iki kilo aldım ya katlancaz artık tahin helva yiyorum bolbol sonra al sana süt al sana kilo:)

rita frogalo nevyas canlarım kendinizi kasmayın bu kadar siz bu kadar stres yaparsanız süt olmaz

bende şimdilik öle bir sorun yok çok şükür .bu problemi yaşayanların hepsi biberon kullandımı acaba yoksa 3.ayda bebeklerin genel huyumuki ?

ay sen beni anlatıyon he bizimde öyle akşam 8 den sonra uyumak istiyor bende 9 a kadar oyalıyorum sonrada sabah 4,5 yada 5 de uyanıyor sabah 8 e kadar uyumuyor nezaman düzene girecek acaba

herkeste var bu emme sorunu galiba bizimki gece saat başı kalkıyor emmek için gündüz ise ben zorla emziriyom emmek istemiyor emziğini verip uyku pozisyonuna geçiyor sonra emziğini çıkarıp kendi mememi veriyom ağzına ayyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracağım sinirlerim bozuldu artık

benim büyük oğlumda yemek yemsem su içsem genede süper süütm olur manken gibi olmustum kg vermekten bu bebişte ben de bol sulu seyller yemek zorunda kalıyorum hala kg duruyor sinir oluyorum eşimde sakın rejim filan yapma bak yazık cocuga diyip duryor.of hamile kalmadan 1 sen önce sigarayı bıraktım 7 kg aldım öyle hamile kalmışım hamileiktende var 6 kg ohohoh nasıl gidicek bunlar yaaaa yemesem süt azalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…