Dün akşam bizde öyleydik canım nefesi kesildi ağlamaktan.Aç bırakıyorum ben mamayı kestim gece yatmadan veriyorum sadece biberonu unutturmam lazım çünkü yoksa bırakacak.Açıkınca mecbur emiyor bugün daha iyi gibi.
canım saat başı vermsen ağlıyormu bebeğin.benimki 2 gündür gece 3ten sonra sık emzirdim bu sefer gaz sıkıntısından derin uykuya dalamadı.her uyanışında emzirmiyeceğim artık.mama hiç vermedim ,sütün gün içinde yetiyorsa,doyuyorsa gerek yok bence mamaya.her saat açlığından emmiyodur bence alıştığı için emiyodur
benim oğlumda tokda olsa memeyi istedimi vermezsen krize giriyo eşim doymuyo diyip duruyo cocuk ayda 1.5kg fazla alıyor meme arsızı benimkide
ah canım ya benim 3 damla sütüm var zaten ilaç niyetine emziriyorum mamayı bıraksam hayatta doymaz onu da denedim evde tartı var tartıyorum kilo almıyo bi türlü mama olmayınca. benim süt hem az hem faydasız çıktı valla ne biçim şans bu
ah canım ya benim 3 damla sütüm var zaten ilaç niyetine emziriyorum mamayı bıraksam hayatta doymaz onu da denedim evde tartı var tartıyorum kilo almıyo bi türlü mama olmayınca. benim süt hem az hem faydasız çıktı valla ne biçim şans bu
kızlarr memenizi uykusersemyken verin bence şapşap emiyor öyle olunca tam uyanmaya yakın mıkırdanınca dayıyorum memeyi .uyanıkken o kadar iyi emmiyor kucakta gezdirerek anca emziriyorum bazen
ayy yemin ederim psikolojim bozuldu...sütüm olsun diye yemediğim şey kalmadı...doğumda eski kiloma dönmüştüm şimdi 3 kilo aldım...alkolsüz bira bile içtim süt olsun diye...tamam süt oldu bu sefer de oğlum emmiyor...sağıp veriyorum...yoruldum artık cidden...iice alıştı biberona...pazartesipsikoloğa gitcem valla iice sinirlerim bozuldu benim...
bence öyle yap çünkü dediğim gibi iki gündür gece sık emzirdim bu sefer derin uyku uyumadı.bu aylarda gece uyku saatinin uzaması gerekiyor iyice.ben gece geç yatmasını istiyorum ama bazen 8 de 9 ya dalıyor uykkuya.öyle olunca gece üçten sonra düzenli bir uykumuz olmuyor .sizinkiler kaçta uyuyor akşamyo ağlamıyor uyanıyor sütüm ise gün içinde yetiyor çok şükür sadece gece sıkıntımız var acaba geze her uyandığında emzirmeden uyutsam 2 yada 3 saat oluncamı emzirsem ki çünkü bende mama taraftarı değilim
Elifim mama sormuşsun benönce aptamil kullandım onda yediğini hep çıkardı bizimki sonra sma kullandım memnundum yılbaşında mamamız bitti eşimide işten geç bırakınca eczaneler kapanmıştı marketten ne bulursan al dedim hero baby almış onuda yedi sorunsuz.Bide hipp var o organikmiş onu kullanmadım hiç.Bide GDO suz olanlar hipp ve herobaby miş bunuda yeni fark ettim tercih senin yani hepsi mama..
Al bendende o kadar o emmedikçe ben ağlıyorum sinirlerim bozuldu kg kalmamıştı şimdi ne duysam yediğimden verdiklerimi almaya başladım dengem bozuldu.Süt oldu gibi zar zor emziriyorum ama sağıp vermek istemiyorum yoksa hiç tutmaz zaten biberon istediği için yapıyor bunu.
bence öyle yap çünkü dediğim gibi iki gündür gece sık emzirdim bu sefer derin uyku uyumadı.bu aylarda gece uyku saatinin uzaması gerekiyor iyice.ben gece geç yatmasını istiyorum ama bazen 8 de 9 ya dalıyor uykkuya.öyle olunca gece üçten sonra düzenli bir uykumuz olmuyor .sizinkiler kaçta uyuyor akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?