herkeste var bu emme sorunu galiba bizimki gece saat başı kalkıyor emmek için gündüz ise ben zorla emziriyom emmek istemiyor emziğini verip uyku pozisyonuna geçiyor sonra emziğini çıkarıp kendi mememi veriyom ağzına ayyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracağım sinirlerim bozuldu artık
bilmiyorumki canım uyutmıyım diyorum kıyamıyorum bazen huysuz oluyo az sallıyıp uyutuyorum ,bazende bi bakmışım kucağımda kendiliğinden uyumuş.uyandığı saatlerde bizim uykuların en tatlı saatleri dimi :) 3 ten 4 ten sonra yarım saatlik uyku aralıkları ile felan saat 7 yi ediyoruz bizde.ay sen beni anlatıyon he bizimde öyle akşam 8 den sonra uyumak istiyor bende 9 a kadar oyalıyorum sonrada sabah 4,5 yada 5 de uyanıyor sabah 8 e kadar uyumuyor nezaman düzene girecek acaba
herkeste var bu emme sorunu galiba bizimki gece saat başı kalkıyor emmek için gündüz ise ben zorla emziriyom emmek istemiyor emziğini verip uyku pozisyonuna geçiyor sonra emziğini çıkarıp kendi mememi veriyom ağzına ayyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracağım sinirlerim bozuldu artık
bilmiyorumki canım uyutmıyım diyorum kıyamıyorum bazen huysuz oluyo az sallıyıp uyutuyorum ,bazende bi bakmışım kucağımda kendiliğinden uyumuş.uyandığı saatlerde bizim uykuların en tatlı saatleri dimi :) 3 ten 4 ten sonra yarım saatlik uyku aralıkları ile felan saat 7 yi ediyoruz bizde.
gündüz de saat 11 gibi,öğlen sonuda 3-4 gibi uyuyor
kızlar ecrin annesindeymiş akşam inatlaşmışlar eşi özür dilemiş ama daha dönmemiş bakalım gelince anlatır yorgunmş gece uyumamış konuşamadık uzun üzüldüm yaaa döncekmiş bu akşam yazar
benim bebişte saat bası kalkıyor yalancı memde almıyorr
aynı taktik canım benimde...ama bugün onu da istemiyor...
ay iyiki yalancı memeyi alıyor yoksa napardım ben
aynı taktik canım benimde...ama bugün onu da istemiyor...
yasasın 15 dk emdi :))
ortasında uyandı gule oynaya biraz daha devam etti sonra bıraktı mıkırdanmaya basladı daha sut geliyodu ama zorlamadım kalanı da sağarım napim
ortasında uyandı gule oynaya biraz daha devam etti sonra bıraktı mıkırdanmaya basladı daha sut geliyodu ama zorlamadım kalanı da sağarım napim
canım biraz daha sabır
sonuçta iyice acıkınca mecbur emer herhalde? senin sakinliğini hissetsin o da, emmediği an çek memeni, yarım saat sonra tekrar dene, emmezse gene çek, illa pes etcek, ama sen biraz kendini rahatlat yapabilirsen..
çok uzun zamandır emmiyo mu? açlığı nasıl şimdi?
oh maşallah kuzucum...inşallah hep böyle devam eder...
ya seçil inanırmısın sabah 8den beri emmedi..yarım saat önce zorla 5 dakka emmiştir...şimdi de uyudu..muhtemelen açlıktan uyudu...sağıyorum şimdi bende...
ah canım ya benim 3 damla sütüm var zaten ilaç niyetine emziriyorum mamayı bıraksam hayatta doymaz onu da denedim evde tartı var tartıyorum kilo almıyo bi türlü mama olmayınca. benim süt hem az hem faydasız çıktı valla ne biçim şans bu
inşallah canım bizim 1,5 ay oldu hala hiçbir iz falan yok tutmadı mı acaba diye düşünüyorum ben de. bu ayın 22sinde kontrolümüz var hala bi kızarma falan olmazsa sorucam bakalım doktora
bizimki hala kırmızı küçük bi nokta gibi cnaım
doktor kontrolde bakar tutup tutmadığına, hem tutmasa nolcak tekrar mı yapıyolar acaba? aşının tutması ne demek ki zaten
haha ay evet yaaa, ama nevyasın dediği gibi yutmak daha iyi olabilir, az kokar belki o zaman
bende emzirme savaşından çıktım şimdi....açlıktan ölecek sıpa banamsın demiyor....sinirimden ağladım bir sürü salak gibi...
dark aşı bizim kabuk oldu bekle şöle 3 buçuk ay olsun oluyor yavaş yavaş....
ben aptamil conformil kullanıyorum canımslm arkadaşlar nasılsınız birşey soracağım size benim kızım gece 1 saatte bir kalkıyor meme emiyor e tabi saat başı emdiği için sütüm birikmiyor hiç göğsüm boşalıyor mama veren arkadaşlar hangi mamayı veriyorsunuz yazarmısınız enazından gece yatınca 1 kere vereyim bakalım ozaman nasıl olacak acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cevap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?