2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim bebişte saat bası kalkıyor yalancı memde almıyorr

ay sen beni anlatıyon he bizimde öyle akşam 8 den sonra uyumak istiyor bende 9 a kadar oyalıyorum sonrada sabah 4,5 yada 5 de uyanıyor sabah 8 e kadar uyumuyor nezaman düzene girecek acaba
bilmiyorumki canım uyutmıyım diyorum kıyamıyorum bazen huysuz oluyo az sallıyıp uyutuyorum ,bazende bi bakmışım kucağımda kendiliğinden uyumuş.uyandığı saatlerde bizim uykuların en tatlı saatleri dimi :) 3 ten 4 ten sonra yarım saatlik uyku aralıkları ile felan saat 7 yi ediyoruz bizde.
gündüz de saat 11 gibi,öğlen sonuda 3-4 gibi uyuyor

aynı taktik canım benimde...ama bugün onu da istemiyor...

kızlar ecrin annesindeymiş akşam inatlaşmışlar eşi özür dilemiş ama daha dönmemiş bakalım gelince anlatır yorgunmş gece uyumamış konuşamadık uzun üzüldüm yaaa döncekmiş bu akşam yazar

canım evt ya uykunun tam tatlı yerinde uyanıyorlarya ayyyy sinir oluyom ozaman inşallah düzene girer uykuları biran öncede bizde rahatlarız

döner evine inatlaşmışlar demekki

yasasın 15 dk emdi :))

ortasında uyandı gule oynaya biraz daha devam etti sonra bıraktı mıkırdanmaya basladı daha sut geliyodu ama zorlamadım kalanı da sağarım napim

aynı taktik canım benimde...ama bugün onu da istemiyor...

canım biraz daha sabır

sonuçta iyice acıkınca mecbur emer herhalde? senin sakinliğini hissetsin o da, emmediği an çek memeni, yarım saat sonra tekrar dene, emmezse gene çek, illa pes etcek, ama sen biraz kendini rahatlat yapabilirsen..

çok uzun zamandır emmiyo mu? açlığı nasıl şimdi?

ortasında uyandı gule oynaya biraz daha devam etti sonra bıraktı mıkırdanmaya basladı daha sut geliyodu ama zorlamadım kalanı da sağarım napim

oh maşallah kuzucum...inşallah hep böyle devam eder...

ya seçil inanırmısın sabah 8den beri emmedi..yarım saat önce zorla 5 dakka emmiştir...şimdi de uyudu..muhtemelen açlıktan uyudu...sağıyorum şimdi bende...

canım çokta aç bırakma kan şekerleri düşüyormuş bebeklerin açlıktan oda uyku yaparmış

maşalhh tombiş yanaklıya emer annesi emer görsen utandıcak seniiiiiii.

benimde aynı canım... (((( ne şansız bizim bebişler(

inşallah canım bizim 1,5 ay oldu hala hiçbir iz falan yok tutmadı mı acaba diye düşünüyorum ben de. bu ayın 22sinde kontrolümüz var hala bi kızarma falan olmazsa sorucam bakalım doktora

bende pzrtesi sorucam bakalım ..

tutmazsa tekrar yapıyorlarmış canım..

ayy benimkide kucamda cebelleşiyoruzzz resmen. o zaman sizinki tuttu inş bizimkide dediğin gibi olur canım çok sağol.

ben aptamil conformil kullanıyorum canım

ades79,pusulam,elifim1,illet,NevYas,ddnnzz,kanyat,aperpil,rita1421,gulayse7,pike,fragola,gulsen_arda,Dark,
masaahhh kalabalıga bakkk bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…