kızlar ecrin annesindeymiş akşam inatlaşmışlar eşi özür dilemiş ama daha dönmemiş bakalım gelince anlatır yorgunmş gece uyumamış konuşamadık uzun üzüldüm yaaa döncekmiş bu akşam yazar
bütün kızlar toplandık eee bebişler napıyor anneler pc başında benim kız parmaklarını emiyor iki elinide ağzına sokmuş hem öğürüyor hem emiyor yaades79,pusulam,elifim1,illet,NevYas,ddnnzz,kanyat,aperpil,rita1421,gulayse7,pike,fragola,gulsen_arda,Dark,
masaahhh kalabalıga bakkk bugünn
Allah emziği bulandan razı olsun :)
oh maşallah kuzucum...inşallah hep böyle devam eder...
ya seçil inanırmısın sabah 8den beri emmedi..yarım saat önce zorla 5 dakka emmiştir...şimdi de uyudu..muhtemelen açlıktan uyudu...sağıyorum şimdi bende...
Allah emziği bulandan razı olsun :)
ayy yemin ederim psikolojim bozuldu...sütüm olsun diye yemediğim şey kalmadı...doğumda eski kiloma dönmüştüm şimdi 3 kilo aldım...alkolsüz bira bile içtim süt olsun diye...tamam süt oldu bu sefer de oğlum emmiyor...sağıp veriyorum...yoruldum artık cidden...iice alıştı biberona...pazartesipsikoloğa gitcem valla iice sinirlerim bozuldu benim...
saol canım zaten düzelmezse annesi tımarhanelik olacak bu gidişle...bu annelik beni çok değiştirdi ya rahat banu gitti pimpirikli ağlak herşeyi kafasına takan bir kadın geldi...kendimi tanıyamaz oldum artık....aslında aç ama işte o 5 dk emmesiyle doydum sanıyor. gerçi o arada yine de baya süt çekmiş olabilir.
aynısını yapıyordu işte benim kız da. ama bizde biberon ve mama alternatifi yok, hiç vermedim, sağdığımı dolaba attım. yine de çok zor emdi o dönem. kilo alımı da durdu tabii ama hiç bişey yapmadım, sabırla emmesini bekledim. düzeldi neyse ki.
yani belki biraz acımasız oldum, ama yine de memeden başka bişey almayacağını gördü :) kilo alımı azdı o ay ama olsun, çok takılmadım. bu ay toparlıyo gibi.
yandığında sen de biraz inatlaş yine mama ver, biberon ya da mama beklediğinden değil, dönemsel emmiyo olabilir. sen sadece sağlık sorunu olmadığından emin ol canım..
inşallah düzelir
canım öyle iyi anlıyorum ki seni. ben de günde en az 5 6 kere emzirirken günde 2ye sonra 1e düştü emzirmeler. sağıp duruyorum. öyle moral bozucu ve yıpratıcı ki, ama ben bir yerden sonra amaaaan dedim, olmuyorsa olmuyor, sağacaksam sağacağım yani ne denediysem olmuyorsa elimden geleni de yaptıysam değiştiremediğim bir şey için kendimi üzmemem lazım. Sen iyi ve mutlu olmayınca bebeğin de iyi ve mutlu olmuyor. uçaklarda bile önce kendinize sonra cocugunuza takın demiyor mu oksijen zımbırtısını, o hesap işte :) en kötüsü ne olur sütün kesilir Allah korusun, mama vermek zorunda kalırsın. eee? hiç sütü gelmeyen kadınlar var, dünyanın sonu değil, bu zamana kadar anne sütü alabildi kuzularımız öyle ya da böyle çok şükür. her damlası kar. ama bu kadarsa bu kadar yani herşeyi yaptıktan sonra da kendini yıpratmanın alemi yok. üzülme kuzum, seni rahatlatır bence de psikoloğa git bi görüş bakalım
merhaba kızlar. nasılsınız nasıl gidiyor?
ben izmire annemlere gitmiştim ondan giremedim. yavrum izmirden dönünce hava değişimi oldu herhalde anca düzene girdi.
ben gece uykularını düzene soktum çok şükür. gece 11 12 gibi uyuyup sabah 7 8 gibi uyanıyo
gazımız hala devam ama eskisi kadar değil
benim oğlan kakasını bi yapıo tam yapıo sonra 2 3 gün yapmıo :S yapamadığı içinde kızarıo bozarıo :S
dün gece saat 1 gibi çığlıkla uyandı sanırım korktu eşimle benide korkuttu :S
bizde böle işte.
eceye nolduğunu öğrenebilir miyim? 1 2 sayfa okudum ama konunun başlangıcını göremedim.
beslenmeyle ilgili konuşuyorsunuz sanırım. bende ilk başlarda sağolsun kaynanamın bu çocuk aç mama ver demesiyle mama verdim sonra 1 ayda 2 kiloya yakın alınca dr.ve ebe kızınca mama vermemeye başladım ağladıkça mememi verdim hem sütüm arttı hemde mamayı bıraktım. ilk başlarda sütüm az geliyordu ama işe başlamadan süt sağıp biriktireyim dedim bi göğsümden ilk başlarda 80 ml çıkarken şimdi 120 ml. çıkıo. süt sağma aletininde çok faydası oldu
hepiciğünüzü öpüyorum
ben de gideyim, uyudu nihayet
akşama yatılı misafirim var evi topliim
görüşürüz cefakeş anneler
off benimki hepten kesmek üzeredün deneyeyim dedim, emzik vardı ağzında çektim mememi dayadım, bir iki çekti, süt gelince farketti emdiğini heralde katıla katıla bi ağlamaya başladı kıpkırmızı oldu nefesi kesildi böyle gözünden yaşlar geldi öyle fena oldum ki daha da denemeye cesaret edemedim sağıp veriyorum napayım
Hepimizde emme sorunu var gibi canım bu aylarda bi geçiş dönemi yaşıyorlarmış nereye geçiyorlarsabenimkide çekiyor zorla veriyoruz hırsmı yapıyor ne ..
bende emzirme savaşından çıktım şimdi....açlıktan ölecek sıpa banamsın demiyor....sinirimden ağladım bir sürü salak gibi...
dark aşı bizim kabuk oldu bekle şöle 3 buçuk ay olsun oluyor yavaş yavaş....
şimdi uyuyor hazır uyurken bidaha deneyeyim diyorum. şans dileyin kızlar, bu zibidi ağlamaya başlayınca biberonu da vermek imkansızlaşıyo ooof of[/QUOTEdemekki hep ayni dönem.birde kizlar nazar olunca emmiyorlar okuyunca geciyor.ama benim kizin nazardan degil muzurlukdan
en fazla iki dakika aliyor memede.dün nukun biberonu ile denedim mamayi cok cop aldi bir sevindim 10 gr ictikden sonra fosssssssss geri cikardi.biberonu tuttu diye sevindim mamayi mide kabul etmiyor.ama ayni mamayi kasik mamasi seklinde yapinca yiyor.kasik mamasi seklindede ancak günde bir defa verebiliyorsun.artik zar zor bu ayi cikarcaz 4 ayda ek gidaya baslariz
insallah canimvalla bu dönem cok zorrrbizde sorun yok şimdilik inş olmaz
saol canım zaten düzelmezse annesi tımarhanelik olacak bu gidişle...bu annelik beni çok değiştirdi ya rahat banu gitti pimpirikli ağlak herşeyi kafasına takan bir kadın geldi...kendimi tanıyamaz oldum artık....
emzik olayına katılıyorum ama bazen de acaba emzikten mi beni emmiyor diyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?