biraz tebessüm
Minik serÇe neseyle uÇuyormus. Bi bakmis ki karsidan hizla bir motosikletli geliyor. Ama artik Çok geÇ minik serÇe adamin kaskini Çarpip yere düsmüs. Motosikletli baygin olan kusu alip kendi kusunun kafesine koymus. Yanina ekmek ve suda birakmis. Kendine gelen minik serÇe etrafa bakinmis. Parmakliklari suyu ekmegi gö...rünce Çiglik atmis. AMAN ALLAHIM MOTOSIKLETLIYI ÖLDÜRÜP HAPSE GIRMISIM:)
niye kikızlar ecrin eceye nolmuş? eşiyle tartışmışlar?
niye ki
su zamanlar bir gecse bebek dogup toparlanmak hayli zor oluyor.arkadasim bosanma esiginden döndü.beyim bir tarafdan konusti adamla.cekip arkama bakmadan gidecegim diyormus.ortada sorun da yok.ama inatlastikca büyütmüsler olayi.sükür simdi düzeldi.
canım kendini rahatlatma yolları bul dicem ama bebekle uğraşmaktan başka bişeye zaman kalmıo. bendede öle en ufak şeyde ağlıyorum. lohusalık bitti ama psikolojim hala allak bullak. hele işe başlayınca napcağımı düşündükçe sinir krizi geçiresim geliyor. ama hep tek benmiyim ilk benmiyim insanlar bu durumlarla nasıl başettiyse bende başedicem diyip duruyorum.
emziği emerken çenesi yoruluo olabilir bu nedenle memeden sütü çekmek zor geliyo olabilir.
kızlar ecrin eceye nolmuş? eşiyle tartışmışlar?
biraz tebessüm
Minik serÇe neseyle uÇuyormus. Bi bakmis ki karsidan hizla bir motosikletli geliyor. Ama artik Çok geÇ minik serÇe adamin kaskini Çarpip yere düsmüs. Motosikletli baygin olan kusu alip kendi kusunun kafesine koymus. Yanina ekmek ve suda birakmis. Kendine gelen minik serÇe etrafa bakinmis. Parmakliklari suyu ekmegi gö...rünce Çiglik atmis. AMAN ALLAHIM MOTOSIKLETLIYI ÖLDÜRÜP HAPSE GIRMISIM:)
valla bende bi ara düşünmedim değil? ama baktımki sorun benden kaynaklanıo. ben eşime iyi davranınca eşim daha iyi davranıyo. kendine gel dilek dedim. şimdi çok şükür iyiyiz ama en azından boşanırsam ne yapacağımın planını yapmış oldum
işe başlamak deme zaten bana...allahtan bu sene başlamıcam...benim değişikliğe ihtiyacım var sanırım...haftaya adanaya annemin yanına gidim diyorum...bakalım...
bende tam bilmiyorum ama evet eşiyle tartışmışlar canım..
he he komikmiş:))
yaptın planını demek:)))allah hepimizin yuvasını korusun..
bencede canm banada izmire gitmek iyi geldi.
eceye üzüldüm :S inş. düzelir.
planı yaptımda uygulamaya jkoyabilirmiyim bilrmiyorm
kızlar regl olmaya bsaşlayan var mı? bern olmadım daha???
merhaba güzel anneler
canım çok sıkkın ya:18: kızımın kaka yapamama sorunu devam ediyor bu hep böyle mi devam edecek
rezene 2 gün iyi geldi 2 gün üst üste yaptı ama 4 gündür yinr yspmıyor bugün 5. gün uyardım ama yine yapmadı.uyarınca yapardı ilk kez yapmadı. alışşmasın diye her zman uyarmıyorum 4 gün bitince uyardım yapmadı.
bu durumu dr una danışan var mı
bedne olmadım.arkadaşım 6 ay olmadı bende olmıyacam gibi hiç belirti yok.kanamamda 40 olmadan bitmişti zaten
inş. olmaz. zaten tuvalete zar zor giriom bebişte fırsat kolluyom. bide onunla uğraşmayalım
evet o yönden rahatız da oluncada sanki rahatlıyacakmışım gibi geliyor.şişkin hissediyorum kendimi
benim ikinci kez oluyor doğumdan sonra...kızlar regl olmaya bsaşlayan var mı? bern olmadım daha???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?