2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biraz tebessüm
Minik serÇe neseyle uÇuyormus. Bi bakmis ki karsidan hizla bir motosikletli geliyor. Ama artik Çok geÇ minik serÇe adamin kaskini Çarpip yere düsmüs. Motosikletli baygin olan kusu alip kendi kusunun kafesine koymus. Yanina ekmek ve suda birakmis. Kendine gelen minik serÇe etrafa bakinmis. Parmakliklari suyu ekmegi gö...rünce Çiglik atmis. AMAN ALLAHIM MOTOSIKLETLIYI ÖLDÜRÜP HAPSE GIRMISIM:)

ahahahahah güzelmiş :))

kızlar ecrin eceye nolmuş? eşiyle tartışmışlar?
niye ki
su zamanlar bir gecse bebek dogup toparlanmak hayli zor oluyor.arkadasim bosanma esiginden döndü.beyim bir tarafdan konusti adamla.cekip arkama bakmadan gidecegim diyormus.ortada sorun da yok.ama inatlastikca büyütmüsler olayi.sükür simdi düzeldi.

valla bende bi ara düşünmedim değil? ama baktımki sorun benden kaynaklanıo. ben eşime iyi davranınca eşim daha iyi davranıyo. kendine gel dilek dedim. şimdi çok şükür iyiyiz ama en azından boşanırsam ne yapacağımın planını yapmış oldum

işe başlamak deme zaten bana...allahtan bu sene başlamıcam...benim değişikliğe ihtiyacım var sanırım...haftaya adanaya annemin yanına gidim diyorum...bakalım...
kızlar ecrin eceye nolmuş? eşiyle tartışmışlar?

bende tam bilmiyorum ama evet eşiyle tartışmışlar canım..

he he komikmiş:))

yaptın planını demek:)))allah hepimizin yuvasını korusun..

bencede canm banada izmire gitmek iyi geldi.
eceye üzüldüm :S inş. düzelir.
planı yaptımda uygulamaya jkoyabilirmiyim bilrmiyorm

bencede canm banada izmire gitmek iyi geldi.
eceye üzüldüm :S inş. düzelir.
planı yaptımda uygulamaya jkoyabilirmiyim bilrmiyorm

ay ben nerelere gidiyim.gerçi Alanyadayım güzel yer ,ailelerimizde burada ,dışarda nefis bir hava var güneşli deniz masmavi görünüyor ,parlıyor.eşim okuldan gelsinde dolaşmaya çıkalım bari.geçen yıl 15 tatilde abanta gitmiştik ahh ahh bir daha ne zaman çıkabilirizki tatile bebekle ?

merhaba güzel anneler

canım çok sıkkın ya:18: kızımın kaka yapamama sorunu devam ediyor bu hep böyle mi devam edecek
rezene 2 gün iyi geldi 2 gün üst üste yaptı ama 4 gündür yinr yspmıyor bugün 5. gün uyardım ama yine yapmadı.uyarınca yapardı ilk kez yapmadı. alışşmasın diye her zman uyarmıyorum 4 gün bitince uyardım yapmadı.

bu durumu dr una danışan var mı

anne sütüyle beslenen bebekler için normalmiş. bizimde öle sorunumuz var. 1 kez tam yapıo bezi dolduruo. sonra 2 3 hatta 4 gün sonra yapaıo. ama ben bigün dayanamayıp akşam sabah bi çay kaşığı zeytin yağı verdim faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…