Bebek arklar dinle, arksn dinle, klibini izle, ark sz, indir, klip izle
bu şarkıyla yattığı yerden dans ediyoruz kollarına bacaklarına haretekt yaptırıyorum nasıl gülüyo yavrumm pek neşeli şimdi
anne sütüyle beslenen bebekler için normalmiş. bizimde öle sorunumuz var. 1 kez tam yapıo bezi dolduruo. sonra 2 3 hatta 4 gün sonra yapaıo. ama ben bigün dayanamayıp akşam sabah bi çay kaşığı zeytin yağı verdim faydasını gördüm.
bakalım ben ne zaman olucambenim ikinci kez oluyor doğumdan sonra...
uyandı bilee aler acele yemeği koydum allahtan şimdi kucagımda bana şebeklikler yapıyo sıpaaa.
dilek canım hosgeldin ben regli oldum hemide cok düzenli
tuba, benim oğluş da yapamıyodu meğer doymadığındanmış açlık kabızlığı olmuş. aylık kontrolumuze gittiğimizde kilo alamayışından öğrendik
evet yakınmış doğumgünleri.terazi burcu tanıdığım pek yok bskalım çocukların huyu nasıl olacak.ben akrep,baba aslan çocuk terazii .aslanla akrepanlaşamıyorda baksalım terazi ile nasıl olcekbende şişkin hişssediyorum.
bebişlerimizin arasında 1 gün var :)
uyandı bilee aler acele yemeği koydum allahtan şimdi kucagımda bana şebeklikler yapıyo sıpaaa.
dilek canım hosgeldin ben regli oldum hemide cok düzenli
tuba, benim oğluş da yapamıyodu meğer doymadığındanmış açlık kabızlığı olmuş. aylık kontrolumuze gittiğimizde kilo alamayışından öğrendik
anladım ama hiç kendiliğinden yapamıyor ya bu hep böyle mi devam edecek.
slmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a.slm tatlım hoşgeldin..
sagılmıs sutu bebeklerınıze nasl veryosunz buzdolabından cıkardıktan sonra
kızlar artık ben besledikten sonra gazını çıkarmıyorum...1-2 kere denedim baktım sonra kendi çıkarıyor...
sıcak su dolu bi kabın içinde bekletiyorum ama ben süt poşetinden biberona alıp öyle suya koyuyorum direk süt poşetini koymuyorum. sonuşta poşet yani
kızlar artık ben besledikten sonra gazını çıkarmıyorum...1-2 kere denedim baktım sonra kendi çıkarıyor...
bende 2 ay bıttı sukur gaz fılan kalmadı maasallah bızım oglan bı gaz cıkartıyo sanırsın koca adam yanı gecelerı odamızda gaz bol bol gaz cıkartan ufak bı adam yatıyo resmen hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?