2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

uyandı bilee aler acele yemeği koydum allahtan şimdi kucagımda bana şebeklikler yapıyo sıpaaa.
dilek canım hosgeldin ben regli oldum hemide cok düzenli
tuba, benim oğluş da yapamıyodu meğer doymadığındanmış açlık kabızlığı olmuş. aylık kontrolumuze gittiğimizde kilo alamayışından öğrendik

kızlar bebişlerinizin boy kilo durumları nasıl kaç günlük oldular?ayda ne kadar kilo alıyorlar?benimki 70 günlük 5.5 kilo 59 cm ayda bir kilo civarı alıyoor

anladım ama hiç kendiliğinden yapamıyor ya bu hep böyle mi devam edecek.

benim ikinci kez oluyor doğumdan sonra...
bakalım ben ne zaman olucam

hoşbulduk canm. inş. düzenli olur benimkide. benm bebişin kilo alışı normaldi bak şimdi şüphelendim :S acaba ondan mı yapamıo kakasını üstelik cıvık oluyor 3 4 gün yapmasa bile...

bende şişkin hişssediyorum.
bebişlerimizin arasında 1 gün var :)
evet yakınmış doğumgünleri.terazi burcu tanıdığım pek yok bskalım çocukların huyu nasıl olacak.ben akrep,baba aslan çocuk terazii .aslanla akrepanlaşamıyorda baksalım terazi ile nasıl olcek

canım doymadığından olamaz çünkü maşallah fazla fazla kilo almış yavrum... yalnızca anne sütüyle beslenen bebklerde 1 haftaya kadar normal diyorlar ama benim içim hiç rahat değil.. hani kendiliğinden 3-4 gün sonra yapsa bile olur ama müdahale etmeden yapmıyor ya. rezene iyi gelmişti ama 20ml lik bile zor içiriyorum kendimde içiyorum

anladım ama hiç kendiliğinden yapamıyor ya bu hep böyle mi devam edecek.

canm ne kadar zorlansada uyarma. eninde sonunda yapacak. yapamazsa dr.götür. kendi kendine uyarma. belki çok sık yapmasanda bak bebişin uyarmayı beklio. bağırsakları tembel olmasın.

kızlar artık ben besledikten sonra gazını çıkarmıyorum...1-2 kere denedim baktım sonra kendi çıkarıyor...

kızlar artık ben besledikten sonra gazını çıkarmıyorum...1-2 kere denedim baktım sonra kendi çıkarıyor...

bende 2 ay bıttı sukur gaz fılan kalmadı maasallah bızım oglan bı gaz cıkartıyo sanırsın koca adam yanı gecelerı odamızda gaz bol bol gaz cıkartan ufak bı adam yatıyo resmen hhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende çok fazla uğraşmıyorum canım dediğin gibi çıkacağında kendisi çıkıyor.başka türlü uğraşsamda çıkmıyor genelde aferderseniz alltan çıkarıyor bizimki :)

bende 2 ay bıttı sukur gaz fılan kalmadı maasallah bızım oglan bı gaz cıkartıyo sanırsın koca adam yanı gecelerı odamızda gaz bol bol gaz cıkartan ufak bı adam yatıyo resmen hhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne şanslısınız. darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…