bellı bı derecesı varmı sadece ılıtıyormusun
bellı bı derecesı varmı sadece ılıtıyormusun
sagılmıs sutu bebeklerınıze nasl veryosunz buzdolabından cıkardıktan sonra
yaptırmadım canım. dr.um önermedi. sanırım aşının yan etkisi varmış.dılekcım sen rota asısını yaptrdın mı
Bu çocuğun emmeme derdi bitirrdi beni sabah iyidi öğlene doğru yine başladı bide mutsuz 2 gündür gülmüyor bile bana.Aç aç ağladı durdu zorla uyuttum uyuyunca ağzına verdim emdi biraz.Akşam anneme gidicem bunaldım biraz yardım ederler en azından ağladığında bakarlar o aladıkça ben ağlıyorum dengem bozuldu.
kızlar artık ben besledikten sonra gazını çıkarmıyorum...1-2 kere denedim baktım sonra kendi çıkarıyor...
Bu çocuğun emmeme derdi bitirrdi beni sabah iyidi öğlene doğru yine başladı bide mutsuz 2 gündür gülmüyor bile bana.Aç aç ağladı durdu zorla uyuttum uyuyunca ağzına verdim emdi biraz.Akşam anneme gidicem bunaldım biraz yardım ederler en azından ağladığında bakarlar o aladıkça ben ağlıyorum dengem bozuldu.
darısı bize ben hala nurse veriyorum...
kızlar mide gazından bahsetmiştim.. alt tarafta gaz tam hızıyla devam ediyor..gerçi onuda rahat çıkarıyor şükür...bizde çokk gazlıydık çıkaramzdık kolay kolay...ben gaz için hiç ilaç kullnmadım hep bacaklarını hareket ettirdim...şimdi de karnının üstüne yatırınca sinir olup ıkınıyor o zaman da çıkıyor gazı:))
nevyas ben bıraktım artık...emmiyosa emmesin ama mama vermicem bakalım ne kadar dayanacak?
oyy maaşallah ne kalabalığızz bi üşendim ki geçmişi okumaya sormayınnn bu arada selamm kızlarrr nasılsınızzz :81::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?