2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bellı bı derecesı varmı sadece ılıtıyormusun

canım dondurucuda duruyorsa biyere gideceğim belli olduğunda geceden alt tarafa indiriyorum. buzu çözüldükten sonra biberon ısıtıcıya koyuıyorum.ben süt saklama kabı kullanıyorum. medelanın çok memnunum. arzum bebbenin hem ısıtıcı hem sterilizatör hem doğrayıcı hemde buharda pişiren bi aleti onu aldım ama bekonun falan 20 25 tl arası ısıtıcısı var. benim oğlan imkaqnsız suda ısınmasını beklemez acıkınca işe başlayınca gözüm arkada kalmasın diye aldım ben.

slm kızlar misafirlerden kafamı kaldıramıyorum 1 haftadır hiç giremedim nerdeyse herkes iyidir umarım

Bu çocuğun emmeme derdi bitirrdi beni sabah iyidi öğlene doğru yine başladı bide mutsuz 2 gündür gülmüyor bile bana.Aç aç ağladı durdu zorla uyuttum uyuyunca ağzına verdim emdi biraz.Akşam anneme gidicem bunaldım biraz yardım ederler en azından ağladığında bakarlar o aladıkça ben ağlıyorum dengem bozuldu.

ayyyyyyyy nevyascım sende aynı bendensın bende sıkıldımmı anneme kacıyom hep ohhhhhhhhh valla annemdeyımsuanda hhhhhhhhhh

selam kızlar anca ayıldım girebildim valla...bizimde gazımız var ama kız olduğu halde maşallah patır patır valla:) nadir gaz sancısı çekiyo ama yediklerime dikkat ediyorum hep..

süt artma olayında da şunu fark ettim: kocam 1 haftadır kıbrısta iş için,o gittiğinden beri sütüm arttı:)) nedenini düşününce beni sinir ediyo çünkü herşeye karışıyo,yaptığım yemeğe,kıza giydirdiğim giysiye,yok üşür giydirelim,yok hasta bu ilaç verelim deli oluyordum valla.bana anan kaynanalık yapmadı maşallah sen betersin onun yerine sen yapıyorsun dedim..o gitti hoooop süt geldi.demek ki stres çok etkili;çünkü akşam eve geleceğine yakın beni bi dert alıyordu acaba yine neye laf edecek,neye karışacak diye..bakalım akşama gelecek;bende bi güzel çıkışacağım senin yüzümden bebeğimiz sütten oluyor diye..hoş sütüm normalde de ii kızda ii emiyo,ayda 1.400 alıyor ama beni deli etmesin,bizde de ikimiz inat.

bende onu çözdüğüm için sinirlenince odayı terkediyorum,sinirinin geçmesi 10 dakikadır zaten,sonra veriyorum ayarı,ağzıma gelenisöylüyorum birşey diyemiyo biliyo hatasını çünkü.he he vicdan azabı duyduğu için ertesi günü ne istiyorsam gidip alıyo çok güzel oluyorvalla

bellı bı derecesı varmı sadece ılıtıyormusun

baylemur ben bileğimle kontrol ediyorum doktorum göğsünden akan sütün sıcaklığını bilirsin ona göre bileğinle ölç dedi bende de biberon ısıtıcısı var ama o göğüsümden daha sıcak yapıyo bileğimde sıcaklığını çok hissediyorum o yüzden eger ısıtıcıda yaparsam çeşmede ılıtıyorum sıcağa alışırsa göğsümdem emdiğinde o soğuk gelir çünkü midesini üşütmesin diye çabalıyorum

benimkiside geceleri emiyor gündüzleri ittiriyor hep. zorla bazen alıyor gerçi alsa da dr dikkate alma sütünü dedi ama olsun şifa niyetine bir lokma gitse yeter diyorum (((((((
ayyy hepimiz aynı dertteyiz nevyas üzülme canım ya napalım biz elimizden geleni yapıyoruz emsinler diye.

sagılmıs sutu bebeklerınıze nasl veryosunz buzdolabından cıkardıktan sonra

canım ben çok fazla vermiyorum dışarıda işim varsa ...
eğer buzlukta ise süt bir gece önceden buzdolabına indir.sonra kullanacağın zaman belmari usulü ile ısıt tabağa sıcak su koy içine biberonu koy bileğine damlat ılıksa ver ...
ben böyle veriyorum...

dılekcım sen rota asısını yaptrdın mı
yaptırmadım canım. dr.um önermedi. sanırım aşının yan etkisi varmış.

canm kıyamam. ama büyüdükçe daha az emecektir. çünkü daha kuvvetli çekiyorlar. aç olsa mutlaka emer. demekki okadarı yetio ona. kilo alımı normalse üzülme...

kıyamam canım ya sütün azalır üzme kendini çok
bizimkiside kalabalıktan bunalınca birde nazar değince emmiyor memede ağlıyor...
biraz okuyarak dene kendi nazarından bile etkilenebilir canım...

kızlar mide gazından bahsetmiştim.. alt tarafta gaz tam hızıyla devam ediyor..gerçi onuda rahat çıkarıyor şükür...bizde çokk gazlıydık çıkaramzdık kolay kolay...ben gaz için hiç ilaç kullnmadım hep bacaklarını hareket ettirdim...şimdi de karnının üstüne yatırınca sinir olup ıkınıyor o zaman da çıkıyor gazı:))

nevyas ben bıraktım artık...emmiyosa emmesin ama mama vermicem bakalım ne kadar dayanacak?

oyy maaşallah ne kalabalığızz bi üşendim ki geçmişi okumaya sormayınnn bu arada selamm kızlarrr nasılsınızzz :81::82:

darısı bize ben hala nurse veriyorum...

valla ben ben gaz yapar dıye yememezlık yapmadım aklına gelebılcek herseyı yedım kurufasulye kestanede cok gaz yapıyo bu arada tursu yemeyen ben canım ıstedkce yedım yesıl mercımekte gaz yapıyo benım oglan alttan pırtlatmayı abartınca bende artık herseyı yıyorum oda alıstı artık bol bol gaz salınımı var bızım evde hhhhhhhhhhh.tabı her bebıs farklıdr ama nurse cok super bence

Kilo alımı yavaş açda bunu biliyorum çünkü huysuz durmuyor mız mız ama memeye getiriyorum süt var bi çekiyor bakıyor az geliyor kıyamet kopuyor bırakıyorum sakinleşiyoruz 5 dk sonra tekrar veriyorum yine aynı delirtti resmen.Gece yatmadanda aynısını yaptı verdim mamayı biberonla yapıştı nefessiz içti resmen ama beni istemiyor bizimkinin derdi biberon yani.Bu gece mama versemde kaşıkla vericem bitti biberon olayımız bu emme düzelene kadar.

zaten bı sure sonra mıde gazı bagrsaklara ınıyo ve alttan yola devam.ben bızım sıpayı cozdum gazlar gelmeye basladımı kaka yolda demektırrrrrrrrrrr kaka yola cıktı dıyınce oglum cok guluyo hhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…