balsurat sana cevap yazmıştım kanamayla ilgili
bende olmadım
ama benim akıntım devam ediyor...
yani çok fazla olmasa da akıntı işte sinir oluyorum...
ben hala adet olmadım...emziren anneler 1 sene bile olmayabilirmiş....
bende hala olmadım ritampeki sende terleme ates basması oluyormu gögus bölgesınde acaba adet oluncamı gecıcek dıyorum
aynen canım anlattıgın gibi bende dr gitmeyi düşünüyormusun ben bitti iticek diyorum gitmedim sarı yesıl derken bıtmedı bievet canım açık renk bazen biraz sarı oluyor...
bende de ateş basması oluyor çok terliyorum
özelliklede göğüs altlar...
gece uyurken çok terliyorum...ama gündüz yok canım bişey...
yeni üyeyim ama sizleri epeydir takip ediyorum. 12 yaşında bir kızım ve 3 aylık bir oğlum var. hepimizin çocuklarını allah bağışlasın.
kızlar bazen bebeklerin kaka yapmaması onların kilo aldığına işaret olabilir bence onun kaka yapması için yöntemler denemeyin çünkü doğal dolaşımı bozulabilir annem sölemişti bunu:)
süt konusuna gelince istedikçe verdim akşama göğüslerimden süt oğluma yetmez oldu akşam mama vermek zorunda kalıyordum ben de isterim oğluma her istediğinde süt vermek ama olmuyor kendimce çare üretiyorum oğluma yetmek için süt bol olunca kafaya takmamak kolay ama az süt olunca üzülüyorsun yoksa sütüm olsa neden 2-3 saat bekliyim bu aradaki bağdan mahrum kalayım
of ya bu emzirme olayı ne çetrefilliymiş meğer. önceden emziren annelere baktığımda oh ne güzel memeyi ver emsin doysun diyordum ama böle değilmiş. sütüm olsuın diye yemediğim şey kalmadı. hala doğumdan çıktığım kilodayım :S üstelik p.tesi iznim bitio ama ben raporla 2. döneme uzatcam inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?