2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bıberonla versem benı bırakırmı acaba

slm kızlar nasılsınız?? benim kızımın göbeği hala düşmedi bugün 12.gün :/ ve gözleri çapaklanıyor kaç günden beri sütümle temizliorum ama devam edio hala ..bazen gözünü açamıyor

canım gozlerıne çay bugusu yapabılırsın ben hep oyle yapıyorum doktorum dedi

melisesra sana iki tavsiyem daha var. rezene falan fayda etmezse kullan.
ilki derya baykalda dr. söylemiş: ayva çekirdeğini karanfil ve ıhlamuru suya koyup kaynatıp soğuduktan sonra verebilirsin.
diğeride suyu kaynat bi çay bardağına doldur. bir silme çay kaşığı kimyonu at içine. soğuyana kadar bekle kimyon çöküyo zaten. üstünde kalan sudan bi kaç kaşık verebilirsin

canım benim kızımında gözleri çapaklanıyo demlenmiş çayın suyuyla pamuk yardımıyla siliyorum

bıberonla versem benı bırakırmı acaba

canım annesini emen bebekler için biberon kullanımını önermiyorlar. kolaya alışıp emmeyi bırakabiliyorlarmış. ama bi seferde alışmaz herhalde. sürekli kullanma canım. ben çaylarını kaşıkla veriyorum. yarısını geri çıkarıyo ama yetiyo yuttukları

evet canım kızların dediği gibi demlenmiş çayla kompres yap çapaklarını sil. geçmiş olsun.
ama geçmezse dr. git nolur nolmaz

kızlar bişey sorcam bızım kzın göbeği 7 gun düştü bgn 16.gün hala yarası iyileşmedi k vitaminide yapıldı niye gecmedı anlamadım sızınkıler gectımı cok sukur kanamıyo allahtan
ayrca boğazı bacakları kolları isilik gibi kabarık pudra döküom gecmiyo sizdede öle bi durum varmı? doktora götürsem mi acaba ?

rezene ve papatya markası doğadan canım ...ikisini de ben içiyorum...oğluma papatyasını veriyorum...milupa rezeneyi içirdim oğluma..şimdide gece çayı içiriyorum yine milupanın..arada kendi içtiğim papatyadan veriyorum 10cc falan..ben biberonla veriyorum..mama da verdiğim için...şükür beni bırakmadı...
aktarlardan almayın bence..bayat olma ihtimalleri olabilir...sallama çaylar markası iyiyse bence daha taze...

kanamıyorsa endişelenme bence tatlım..
vücudu içinde bence pudra kullanma...bebekler için olan kremlerden kullan olmadı zeytinyağı sür bence...nemlendirir...

canım pudra yerine bepanten kullanabilirsin.pudra pek sağlıklı değil.

kanamıyorsa endişelenme bence tatlım..
vücudu içinde bence pudra kullanma...bebekler için olan kremlerden kullan olmadı zeytinyağı sür bence...nemlendirir...

bide öle deniyim nemlendiriyim bol bol işallah gecer saol rita
uykusunda sancısı olunca cok uzuluyom ya bnde papatya cayı alıcam iyi gelir işallah ...
allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…