papatya için marka söyleyemicem çünkü ben papatyanın kurutulmuşunu kullanıyorum. ama rezeneyi milupanın kullanabilirsin.
bu arada bitki çayları günde 120 mlyi yani bi çay bardağını geçmicek şekilde vereblirsiniz.
inşallah yavrularımıza iyi gelir
slm kızlar nasılsınız?? benim kızımın göbeği hala düşmedi bugün 12.gün :/ ve gözleri çapaklanıyor kaç günden beri sütümle temizliorum ama devam edio hala ..bazen gözünü açamıyor
slm kızlar nasılsınız?? benim kızımın göbeği hala düşmedi bugün 12.gün :/ ve gözleri çapaklanıyor kaç günden beri sütümle temizliorum ama devam edio hala ..bazen gözünü açamıyor
bıberonla versem benı bırakırmı acaba
10 kasık verdim şimdi çok sevdi tadını yalıyor agzını:)
rita bu papatya çayı rezene çayı falan aktardakiler değil dimi
kutudakilerdenmi alıyosun markası ne benim kızın gaz sancısı haddinden fazla kaka sorunumuzu hiç sölemiyorum bile 3günde 2.3 günde bikere zorla yapıyo bugün yaptı şükür namazı kılıcam nerdeyse okadar mutlu oldum belki iyi gelir
kızlar bişey sorcam bızım kzın göbeği 7 gun düştü bgn 16.gün hala yarası iyileşmedi k vitaminide yapıldı niye gecmedı anlamadım sızınkıler gectımı cok sukur kanamıyo allahtan
ayrca boğazı bacakları kolları isilik gibi kabarık pudra döküom gecmiyo sizdede öle bi durum varmı? doktora götürsem mi acaba ?
kızlar bişey sorcam bızım kzın göbeği 7 gun düştü bgn 16.gün hala yarası iyileşmedi k vitaminide yapıldı niye gecmedı anlamadım sızınkıler gectımı cok sukur kanamıyo allahtan
ayrca boğazı bacakları kolları isilik gibi kabarık pudra döküom gecmiyo sizdede öle bi durum varmı? doktora götürsem mi acaba ?
kanamıyorsa endişelenme bence tatlım..
vücudu içinde bence pudra kullanma...bebekler için olan kremlerden kullan olmadı zeytinyağı sür bence...nemlendirir...
saol duygucum...kavuştum canım...ama annem evde durmuyo ki:))güne gitti kendisi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?