Ayyyyyy mervam yok daha neler öle düşünme bişi olmaz Allahın izniyle,
Cnm gördügüm kadarıyla inaclı birisin esinde öyle olmalıki anlasıyorsunuz evlenmişsiniz kötü bişi düşünme
Ama sizinle gecirecegi pazar gunune bunu koyması sinir bozucu tabi.
bende sayende asure yaptım sabahtan beri yiyom kilolalar gelsiiinnnnnnn
cok guzel oldu foto koycaktım sonra vazgectim emzirioz canı ister birinin diye
birde oda degiştirdim salonda kalıodum cok dagıtıyordum. küçük odaya gectim heryere kurulduk oglumla toplama derdi yok babamızda yok 10 gun karısanımızda yok böle gel keyfim gel yatcaz oglumla yasasınnn dagınıklık :)
Merhaba kızlar,
Ben de 2010 Ekim annesiyim. Kızımı 15 Ekim'de kucağıma aldım. Aranıza katılmak isterim. Sevgiler.
bır de sureklı uyku halınde bısey olcak dıye korkuyorum
doktorunu arayıp sormadınmı pingu? umarım bişey yoktur yaa
arasam yıne her zaman soyledıgını soyleyecek bılıyorum getr bı bakalım bısey dıyemem :S
goturemem esım nobetcı calısıyor bugun ısyerınde tek gelemez ve kımsem de yok goturebılecegım hastanede uzak buraya offf
bakın en son 14.20de 2dk emdı hala uyuyor zorla uyandırıcam zorlayacagım emsın dıye emmezse bıraz 30luk mama vermeyı dusunuyorum en azından hastaysa bıle tok tutsun zaten yemıyo bısey
kızlar sınırlerım bozuk bebegım 3 gundur cok az emıyor ya emdıgını komple kusuyor ıdrar ve kaka sayısı da azaldı cok az kırlenıyo bezı bu cocuk aclıga nası dayanıyo boyle kafayı yıyecegım psıkojım bozuldu resmenn offf
arasam yıne her zaman soyledıgını soyleyecek bılıyorum getr bı bakalım bısey dıyemem :S
goturemem esım nobetcı calısıyor bugun ısyerınde tek gelemez ve kımsem de yok goturebılecegım hastanede uzak buraya offf
bakın en son 14.20de 2dk emdı hala uyuyor zorla uyandırıcam zorlayacagım emsın dıye emmezse bıraz 30luk mama vermeyı dusunuyorum en azından hastaysa bıle tok tutsun zaten yemıyo bısey
kızlar biberon denicem de alışsın diye suyla mı denesem rezene fln mı versem ne dersiniz??
kızlar biberon denicem de alışsın diye suyla mı denesem rezene fln mı versem ne dersiniz??
ben mamayı da suyu da biberonla denedim almadı kızım
iyiki de almadı emdikçe sütümüz arttı
şimdi hala suyu biberonla veriyorum daha doğrusu sıkıyorum o içmiyor
selam kizlar nasilsiniz?
size sorum olcak.moralim sifir.bu hafda kizimda basini tutarken yana dogru egdigini gördüm tam basini tutamiyor.tuttugunda sola dogru egriltiyor.acaba sorun mu var dedim.banami öyle geliyor dedim.sonra beyime gösterdim basini sola dogru egik tutuyor diye oda kizdi bana kusurmu ariyorsun diye.annemlerde fark etmisler bana kafasina takardiye dememisler.dün ben anneme söyleyince onlarda onayladi.yarin doktora götürcem.insallah korkugum gibi birsey cikcaz icim yaniyor.......
kızlar nabersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?