2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ayyyyyy mervam yok daha neler öle düşünme bişi olmaz Allahın izniyle,
Cnm gördügüm kadarıyla inaclı birisin esinde öyle olmalıki anlasıyorsunuz evlenmişsiniz kötü bişi düşünme
Ama sizinle gecirecegi pazar gunune bunu koyması sinir bozucu tabi.

bende sayende asure yaptım sabahtan beri yiyom kilolalar gelsiiinnnnnnn
cok guzel oldu foto koycaktım sonra vazgectim emzirioz canı ister birinin diye

birde oda degiştirdim salonda kalıodum cok dagıtıyordum. küçük odaya gectim heryere kurulduk oglumla toplama derdi yok babamızda yok 10 gun karısanımızda yok böle gel keyfim gel yatcaz oglumla yasasınnn dagınıklık :)

gıttı kursunu salıya alabılmişşş en azından hafta içi yoksa pazarımuz zıyan olcaktıı esım benden daha ınanclıdır ama erkek mıllettı neysekı ortam iimiş agır ınsanlar varmış

kızlar sınırlerım bozuk bebegım 3 gundur cok az emıyor ya emdıgını komple kusuyor ıdrar ve kaka sayısı da azaldı cok az kırlenıyo bezı bu cocuk aclıga nası dayanıyo boyle kafayı yıyecegım psıkojım bozuldu resmenn offf

doktorunu arayıp sormadınmı pingu? umarım bişey yoktur yaa

arasam yıne her zaman soyledıgını soyleyecek bılıyorum getr bı bakalım bısey dıyemem :S
goturemem esım nobetcı calısıyor bugun ısyerınde tek gelemez ve kımsem de yok goturebılecegım hastanede uzak buraya offf
bakın en son 14.20de 2dk emdı hala uyuyor zorla uyandırıcam zorlayacagım emsın dıye emmezse bıraz 30luk mama vermeyı dusunuyorum en azından hastaysa bıle tok tutsun zaten yemıyo bısey

bende mama ver dicektim cnm ya..kan şekerleri düşüyormuş ya bebeklerin uzun süre aç kalınca..canını sıkma düzelir,hergün huy değiştiriyor bu yaramazlar...

kıyamam sana canım anlıyorum halini,mama vereceksin emmiyosa yoksa .uyansın ama oda ayağını gıdıklarız bak :) doktorunda iyidir inş.hal çaresini söyler

yoktur birşey inş benimkide gündüzleri uyumuyor kesinlikle.. aslında yooruluyor uykusu geliyor ve bu yüzden ağlıyor ama yinede sabahları uıyumuyor. bugün 9 da kalktı hala uyumadı sallıyorum sadece sallarken 15-20 dakika uyuyor o kadar.

selam kizlar nasilsiniz?
size sorum olcak.moralim sifir.bu hafda kizimda basini tutarken yana dogru egdigini gördüm tam basini tutamiyor.tuttugunda sola dogru egriltiyor.acaba sorun mu var dedim.banami öyle geliyor dedim.sonra beyime gösterdim basini sola dogru egik tutuyor diye oda kizdi bana kusurmu ariyorsun diye.annemlerde fark etmisler bana kafasina takardiye dememisler.dün ben anneme söyleyince onlarda onayladi.yarin doktora götürcem.insallah korkugum gibi birsey cikcaz icim yaniyor.......

canım moralini bozma ama yine de kafana takılıyorsa dra bi danış bazı çocuklarda tortikollis yani başın bir tarafa eğik olması durumu gözlenebiliyor egzersizleri fln oluyo ama sen içini ferah tut babası bile farketmediyse ciddi bişey olduğunu sanmıyorum

kızlar bebeklerınıze neden su verıyorsunuz anne sutu karsılıyomus su ıhtıyacını ben hıc vermıyorum

kızım kakasını yaptı cok sukur bıraz canlandı sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…