2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sende mi adanalısın?bilmiyodum tatlım...Adana çok sıcak şuan...oh içim ısındı balkonda:)))sölerim selamını:))
evet tatlım adanalıyık :))
annem adanalı bende adanada doğdum baraj lisesi mezunuyum çok özledim adanayııı

slm cnm benm kızımında göbeği 13. gün düştü
gözü bizimde çapaklanıyodu
doktor anne sütü ile sil dedii geçmedi
snra bz gene gittik damla verdi
çok şükür yeni yeni geçti
aynen gözünü bile açamıyodu kızım

ayyy çıldırcm walla taa sabahın 5.30 dan beri yeni uyudu kıızm oda saç kurutma makinasını açtım onun sesiyle :))kapatıyom uyanıyor delirtcek bu kız benii.banyo yaptırdık belki rahatlar güzel güzel uyur diye ama nerdee.

Son düzenleme:
bence gazı var ,kayınvalideme göre başka sebepleri var ;aç mı bu diyor ,üşüttü mü diyor ,altı pişik ondan mı acaba diyor ,sütün mü yok diyor((((((oda bana kafayı yedirtcek zaten ona göre hatta çok bile uyuyor.kendisi aşağıda diyorum gece hiç durmadı hep ağladı yok diyor ağlasa ben duyardım sanki ben yalan sölüyorum nerden duycaksaaltımızdaki odada bile yatmıyor delirtcek benii.ben mutfakta kahvaltı yapıyorum eşim diyor ki annesine hiçç uyumuyor bu kız o ds diyor ki uyudu yaa gece 11 den 6 ya kadar :)sadece kendi aşağıdan ağlama sesini duyduğu zmaan uyanık zannediyor komedi tam yaa:)gazı var diyom diyor ki hiç olur mu bu yaştaki bebeğin gazı tam saff yaa(
ben annemiii özlediiim(

oo bayaa kalabalığız..
selam kızlar,
bu saç kurutma makinasını niye kullanıyosunuz, anlamadım :26:
lohusalığı biten arkadaşlar, ne zaman bittiniz, sonra yeniden başladımı??
benim 4 gün önce bitmişti dün akşam yine başladı, bugün 37. günüm.. sanırım 40ıda gececek benimki :18:

melisesra gaz için kimyonun çekilmemiş hali vr ya ondan al 1 çay kaşığı nı 1 su bardağı su ilecezvede kaynat iç
bebeği rahatlatıyo

ayrıca her yermeğinin üzerine yerken kimyın at

yarican internette kolik(gaz sancısı) araştırmalrım sonucu gördümm saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesi bide arabayla gezinti bebeği sakinleştiriyormuş anne karnındaki sese benzetiyorlarmışş.dün artık dayanamadım bizim kızın ağlamalarına bi deniyeyim dedim açtım saç kurutma makinasını ve sustu uyudu sonra kapatıım uyandı:))bu sabah 9-10 arası onun sesiyle uyudu.şimdide onunla uyuttum kapattım hala uyanmadı allaha şükürr :)böle işte komik ama gerçek

yok tanımadım
ben sayısalcıydım 11 fen H :)
o kadar bilmiyorum tatlım....

allah yardımcın olsun tatlım....

huhu bende varım. benim dikiş yerim hala geçmedi acıoda ağlıceeem. basurumde biraz daha iyi ne zormuş yaa kadın olmak.

bizimki de arabada inanılmaz huzurlu.

dün arabada uyudu, kırmızı ışıkta durunca uyanıyo, hareket edince gözler kapanıyo :)

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ecrinece, arzufbarzu, Dark+, e_pack+, fatma2005+, melisesra+, meltemfen, pike, rita1421+, yarican+

ay herkescikler burda peki yazan varmı yazan

Kızlar geldik..
Göbegini yaktı doktor ve k vitamini iğnesi vurdu.Geçmesi lazım kanamanın dedi gecmezse eğer tahlil yazdı bunları yaptırın dedi. zaten öyle cok kanamıyordu ağladıkca bulasıyordu badisine.
Gazlı benim oglan, doktorda zaten onaylandı. Sab simplex'i bi dene dedi. rezene cayına devam papatya cayına devam dedi. strese girme sen bebekte etkilenir dedi,sende ic rezene cayından dedi. bazı bebekler sıcağı sever, ayagına pamuk koy öyle giydir corabını yada keceli corap giydir sıcak tut ayaklarını bebegin dedi. cok ağlarsa durduramazsan eğer,bir kaşık calpol şurub verebilirsin,fitili uzunlamasına bölüp koyabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…