canım pudra yerine bepanten kullanabilirsin.pudra pek sağlıklı değil.
evet tatlım adanalıyık :))sende mi adanalısın?bilmiyodum tatlım...Adana çok sıcak şuan...oh içim ısındı balkonda:)))sölerim selamını:))
slm kızlar nasılsınız?? benim kızımın göbeği hala düşmedi bugün 12.gün :/ ve gözleri çapaklanıyor kaç günden beri sütümle temizliorum ama devam edio hala ..bazen gözünü açamıyor
aa e-pack benim kardeşimde ora mezunu ve lisenin karşısında oturuyoruz biz:)))
hadi ya mavi bulvardasınız demek ben 2002 mezunuyum kardeşin kaç ??
evet mavi bulvar...kardeşim de 2002 hasan burak kara belki tanırsın:))
kanamıyorsa endişelenme bence tatlım..
vücudu içinde bence pudra kullanma...bebekler için olan kremlerden kullan olmadı zeytinyağı sür bence...nemlendirir...
o kadar bilmiyorum tatlım....
yok tanımadım
ben sayısalcıydım 11 fen H :)
bence gazı var ,kayınvalideme göre başka sebepleri var ;aç mı bu diyor ,üşüttü mü diyor ,altı pişik ondan mı acaba diyor ,sütün mü yok diyor((((((oda bana kafayı yedirtcek zaten ona göre hatta çok bile uyuyor.kendisi aşağıda diyorum gece hiç durmadı hep ağladı yok diyor ağlasa ben duyardım sanki ben yalan sölüyorum nerden duycaksaaltımızdaki odada bile yatmıyor delirtcek benii.ben mutfakta kahvaltı yapıyorum eşim diyor ki annesine hiçç uyumuyor bu kız o ds diyor ki uyudu yaa gece 11 den 6 ya kadar :)sadece kendi aşağıdan ağlama sesini duyduğu zmaan uyanık zannediyor komedi tam yaa:)gazı var diyom diyor ki hiç olur mu bu yaştaki bebeğin gazı tam saff yaa (
ben annemiii özlediiim(
yarican internette kolik(gaz sancısı) araştırmalrım sonucu gördümm saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesi bide arabayla gezinti bebeği sakinleştiriyormuş anne karnındaki sese benzetiyorlarmışş.dün artık dayanamadım bizim kızın ağlamalarına bi deniyeyim dedim açtım saç kurutma makinasını ve sustu uyudu sonra kapatıım uyandı:))bu sabah 9-10 arası onun sesiyle uyudu.şimdide onunla uyuttum kapattım hala uyanmadı allaha şükürr :)böle işte komik ama gerçek
huhu bende varım. benim dikiş yerim hala geçmedi acıoda ağlıceeem. basurumde biraz daha iyi ne zormuş yaa kadın olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?