2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebeklerınıze neden su verıyorsunuz anne sutu karsılıyomus su ıhtıyacını ben hıc vermıyorum

kızım kakasını yaptı cok sukur bıraz canlandı sankı

bizim doktorumuz her emmeden sonra 1 çay kaşığı su ver pamukçuk olmasın dedi bana
ben ne zaman aklıma gelirse veriyorum
genelde demirden sonra veriyorum tadı iğrenç
hadi gözün aydın Pinguu

Son düzenleme:
kızlar nabersiniz.

canım kocişe ii yapmışssın ohh olmuş....bende arada yapıyorum annem uzak olduğu i.in gidemiyorum ama evin içini dar ediyorum ona.benim koca boğazına düşkündür,yemek yapmıyorum titizdir temizlikyapmıyorum,yalnız kalmayı sevmez odada onuyalnız başına bırakıyorum hiç konuşmuyorum.eskiden 2 gün durabilirdi şimdi 1 gün bile duramıyo hemen konuşmak için bahaneler

annesigil arar birşey yok der diyemez birşey yemez öyle..bunlara arada yapacaksın sürtsün azıcıkburunları,onlar işe bile gitseler havaları değişiyo sonuçta ama biz devamlıevde kolaydı öyle.

ben biberon savaşından çıktım çok ağladı almadı sonra ağlamaktan emmedi de küsü mü ne napcaz bakalım

:))) emme savaşı veriyoruz bizde bazen ağlıo istemio biberon istio desem arada bir bitki çayı veriom onuda zor alıodu zaten onu istiyo olamaz

ay ben aynı evde yapamıom cnm ya kandırıo beni yada tutamıom gülüveriom hiç surat asamıom adama aferm sana walla şu iki gün öyle iyi geldiki hem evimi özledim hem kocişi adam ettim çocuğada hep annemler baktı baya dinlendimde. hep tek baktıydım boşa yormuşum kendimi. arada gider kalırım :d

kızlar bu ticker yani çizelge neye göre hesaplıyor ayları. benim kız 11 de doğdu 11 inden 11 ine hesaplamıcammı ayları.

he he aslında annenle aynı şehirde olman çok iyi.benim öyle olsa temelli mum gibi olur.çok tehdit ederim ben çünkü giderim diye...seninkinide bu bayağı götürür

kız aslında benimki herşeye yardım eder aklına gelebilecek her ev işine yemeğe falan,işe gitmesine rağmen kız uyumazsa alır sen yat uyu der 2 saatlikuykuyla işe gider mesala amaaaaaaaaaaaa;çenesi beni öldürecek.herşeyi çok biliyo o yüzden çok karışır,takılıyorum bazen senin annenin yapmadığı kaynanalığı sen yapıyorsun diye

hehehe sende az dğeilmişin heee benimkide yaparda söylersem yada ısrar edersem yemek konusunda beceriksiz biraz

selamm kızlar ben iki kat giydirorum ince uyanıkken üstünü hiç örtmüorum o iki katta ince penye gibi oluo genelde evin dereceside 22-24 arası

bitter nasılsın cnm. duru kızımız nasıl. giremiyorum uzun zamandır. bebişle babası uyudu bende takılayım dedim. geçen hafta 7 günde 5 gece misafirim vardı. pasta poğaça börek yapmaktan bıktıııııııııııııım

ben de gönderdim bugün misafirlerimi çok şükür

iyi geceler kızlar, yazayım dedim ama çok yorgunum

bende çıtçıtlı badi üzerine ince pijama bide yelek giydiriyorum..ama benimki prematüre o yüzden..doktor üşür demişti prematüre olduğu için...

bizimki isilik olmuştu o gün bu gündür kalın giydirmiyorum. gece de 1 ince battaniye üzerine. zaten her uyandığımda üzerini açmış oluyor

iiyimm canım benimm saolasın sen nasılsın duru kızımda ii maaşalah berke cihan kuzusu nasıl ? bende arada girebiliorum valla sadece son 10 syf geçmişi okuorum okadar .anam çok gelio kız sen bide bebeklisin valla allah yardım etsin güç versin benim kız okadar uslu olmasına rağmen evin işini zor yapabiliorum en iisi ben sana diyim çok yüz verme gelenlere :)) daha seyrek gelsinler:)) banada aksine hiç misafir gelmio hem ayrı şehirdeyim bide burdaki komşular hep çalıan kadınlar olduğundan kimse gelemio ben şanslıyım:))

kızlar benim kızım poposu sivilce oldu minnacık minnacık nedendir acaba

ah canım daha bebek görmeye geliyorlar geleceğiz diyene gelme denir mi. geçen hafta eşimle kavga ettim artık gelicez derlerse eşim hasta bebek durmuyor bişeyler de diye. lojmandayım ya ben, eşimin birlikte çalıştığı kişiler, komşular. daha en az 10 aile gelir(((bide ilgisiz anne babalar var çocuklarına bakmıyorlar. bi akşam gittiklerinde oturdum ağladım halımın üzerinde kocaman bi çikolata sosu lekesi vardı(ay ne çok dertlenmişim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…