kızlar bebeklerınıze neden su verıyorsunuz anne sutu karsılıyomus su ıhtıyacını ben hıc vermıyorum
kızım kakasını yaptı cok sukur bıraz canlandı sankı
kızlar nabersiniz.
ben biberon savaşından çıktım çok ağladı almadı sonra ağlamaktan emmedi de küsü mü ne napcaz bakalım
canım kocişe ii yapmışssın ohh olmuş....bende arada yapıyorum annem uzak olduğu i.in gidemiyorum ama evin içini dar ediyorum ona.benim koca boğazına düşkündür,yemek yapmıyorum titizdir temizlikyapmıyorum,yalnız kalmayı sevmez odada onuyalnız başına bırakıyorum hiç konuşmuyorum.eskiden 2 gün durabilirdi şimdi 1 gün bile duramıyo hemen konuşmak için bahaneler
annesigil arar birşey yok der diyemez birşey yemez öyle..bunlara arada yapacaksın sürtsün azıcıkburunları,onlar işe bile gitseler havaları değişiyo sonuçta ama biz devamlıevde kolaydı öyle.
ay ben aynı evde yapamıom cnm ya kandırıo beni yada tutamıom gülüveriomhiç surat asamıom adama aferm sana walla şu iki gün öyle iyi geldiki hem evimi özledim hem kocişi adam ettim çocuğada hep annemler baktı baya dinlendimde. hep tek baktıydım boşa yormuşum kendimi. arada gider kalırım :d
he he aslında annenle aynı şehirde olman çok iyi.benim öyle olsa temelli mum gibi olur.çok tehdit ederim ben çünkü giderim diye...seninkinide bu bayağı götürür
kız aslında benimki herşeye yardım eder aklına gelebilecek her ev işine yemeğe falan,işe gitmesine rağmen kız uyumazsa alır sen yat uyu der 2 saatlikuykuyla işe gider mesala amaaaaaaaaaaaa;çenesi beni öldürecek.herşeyi çok biliyo o yüzden çok karışır,takılıyorum bazen senin annenin yapmadığı kaynanalığı sen yapıyorsun diye
kızlar siz ev içinde kaç kat giydiriyorsunuz?? ben fazla mı giydiriyorum acaba..
cnm ben çıtçıtlı badinin üzerine sadece tulum yada incecik bi pijama. ama bizim ev 27 dereceden hiç düşmüyor
bende çıtçıtlı badi üzerine ince pijama bide yelek giydiriyorum..ama benimki prematüre o yüzden..doktor üşür demişti prematüre olduğu için...
bitter nasılsın cnm. duru kızımız nasıl. giremiyorum uzun zamandır. bebişle babası uyudu bende takılayım dedim. geçen hafta 7 günde 5 gece misafirim vardı. pasta poğaça börek yapmaktan bıktıııııııııııııım
iiyimm canım benimm saolasın sen nasılsın duru kızımda ii maaşalah berke cihan kuzusu nasıl ? bende arada girebiliorum valla sadece son 10 syf geçmişi okuorum okadar .anam çok gelio kız sen bide bebeklisin valla allah yardım etsin güç versin benim kız okadar uslu olmasına rağmen evin işini zor yapabiliorum en iisi ben sana diyim çok yüz verme gelenlere :)) daha seyrek gelsinler:)) banada aksine hiç misafir gelmio hem ayrı şehirdeyim bide burdaki komşular hep çalıan kadınlar olduğundan kimse gelemio ben şanslıyım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?