ah canım daha bebek görmeye geliyorlar geleceğiz diyene gelme denir mi. geçen hafta eşimle kavga ettim artık gelicez derlerse eşim hasta bebek durmuyor bişeyler de diye. lojmandayım ya ben, eşimin birlikte çalıştığı kişiler, komşular. daha en az 10 aile gelir(((bide ilgisiz anne babalar var çocuklarına bakmıyorlar. bi akşam gittiklerinde oturdum ağladım halımın üzerinde kocaman bi çikolata sosu lekesi vardı(ay ne çok dertlenmişim böyle
kızlarbide benim kız çok hapşırıyor ama hasta değil doktor bağışıklık sistemi gelişiyor dedi ama ne bileyim günde 30 u buluyor..
doğru diosun canım gelme denmez senin işinde zor lojmanlar kalabalık oluo bilidğim kadarıyla ayy onu bende yaşıyorum burdaki ailelerde çok ilgisiz çocuklarıyla okadar eğitimliler ama çocuklara terbiye veremiolar nedense çok yüz veriolar biz küçükken annmizin gözünün içine bakardık yerimizden kalkarken bile :)) şimdi öle değil benimde öle başıma neler geldi yerlere kapılara duvarlara allahtan silince geçti gerçi bişede diemezsin ama işte ailenin öğretmesi lazım sen en iisi şimdiden yap yap buzluğa at boş vakitte bi tek yemeklede bitmez gerçi sürekli evin derli toplu olması lazımm ayy zor valla çok zor yazarken bile yoruldum :))
canım evde çok toz oluosa evin nem derecesi düşükse burnu tıkalıysa raatlamak için hapşırır bu normal kabul edilio ama tabii 30 diosun fazla gibi sanki biraz
kızlar cumartesi oğluşumu kontrole götürdüm. önümüzdeki ay ek besinleri konuşacağız dedi. 6. ayı bekletmeyeceğim sonra bebekler tatlara alışamıyor. ilk ay elma armut suları yoğurtla başlanacakmış azar azar. ilk 1 yıl asla bal, tuz, şeker ve yumurta akı vermiyoruz dedi. bizde rota aşısının 2. dozu 16. haftayı geçmemeliymiş. bebeğe cam rende alacakmışız. birde çay kaşığıyla falan bişey vermeyin bebek kaşığı alın dedi...
kızlar cumartesi oğluşumu kontrole götürdüm. önümüzdeki ay ek besinleri konuşacağız dedi. 6. ayı bekletmeyeceğim sonra bebekler tatlara alışamıyor. ilk ay elma armut suları yoğurtla başlanacakmış azar azar. ilk 1 yıl asla bal, tuz, şeker ve yumurta akı vermiyoruz dedi. bizde rota aşısının 2. dozu 16. haftayı geçmemeliymiş. bebeğe cam rende alacakmışız. birde çay kaşığıyla falan bişey vermeyin bebek kaşığı alın dedi...
ya henüz uyumamış olan arkadaşlar cevap verin lütfen...benim kızım fena halde kucağa alıştı....uyanık olduğu müddetçe sürekli kucakta olacak...ve dahada zoru kucağındada yürüyeceksin ,öyle oturmak yok...e ben yalnızım,nasıl yemek,iş vs. ile ilgilenicem ve misafir geldiğinde ne yapıcam....
bunu untturmam mümkünmü sizce..babaya hiç gitmiyor,bugün kafayı yedim,kendi başına hiç oyalanmıyor ya,çok zor...
cnm işin zor vallaoyalanması için bişeyler bulman lazım ben oyun halısı aldım onda oynuyor sıkılınca mızıldanıo gidiyorum iki laf ediom gülüo gene devam edio oynamaya. ama seninki baya alışmış nasıl olur bilmem. ben baştan beri gün içinde ağlamadığı sürece hiç kucağıma almadım. emzirme dışında. severken bile yattığı yerden konuşup seviyorum. ama benim kız bile 2 gün annemde kaldım orda hep kucaktaydı oda istio şimdi kucakta olmak dediğin gibi oturmucan bide oturunca ağlıo unutturcam geri bakam.
nie kimse benim sorularımı yanıtlamıo huuu geçmişi okuyan hanımlar boş geçmeyin. :)
benımkı de pamukcuk olmasın dıye emzık verıyorsan kaynamıs suya karbonat kat emzıgı ona batır ver ve emzırmeden once goguslerını bu suyla sıl oyle emzır demıstı su pamukcuk ıcınn yanıbizim doktorumuz her emmeden sonra 1 çay kaşığı su ver pamukçuk olmasın dedi bana
ben ne zaman aklıma gelirse veriyorum
genelde demirden sonra veriyorum tadı iğrenç
hadi gözün aydın Pinguu
ya henüz uyumamış olan arkadaşlar cevap verin lütfen...benim kızım fena halde kucağa alıştı....uyanık olduğu müddetçe sürekli kucakta olacak...ve dahada zoru kucağındada yürüyeceksin ,öyle oturmak yok...e ben yalnızım,nasıl yemek,iş vs. ile ilgilenicem ve misafir geldiğinde ne yapıcam....
bunu untturmam mümkünmü sizce..babaya hiç gitmiyor,bugün kafayı yedim,kendi başına hiç oyalanmıyor ya,çok zor...
ya gülüm bende asla almıycam demiştim,ve bunu evde uyguluyordum,ama henüz bir aylıkken bayramda memlekete gittik,alma desen olmaz...ondan beri çok fena ....oyun halısı alsam oynayacağını hiç sanmıyorum,çünkü dönenceye en fazla bir iki dakika bakıyor....
halının üzerine poposunu açıp koymam ve çıngırakla filan oyalamam şartıyla bir kaç dakika duruyor o kadar...siyam ikizi gibiyiz...yarında arkadaşlara gidicez...çoktan beri ilk defa...ne tat aldırır artık bilmiyorum...
benim ki sürekli gündüz uyuordu,gece gündüz tümden ters ,azmettim uykusunu geceye çektim...birde bunu başarabilirsem,benden iyisi yok yani...
günaydın kızlar biz uyandık şapur şupur el emiyoruz...
dün kaynanamlar geldi..bizim kız yine çığlık çığlığa...katıldı ağlamaktan..1 dakka bile kalmıyo kucaklarında..başkasına yapmıyo ama..unutuyo bizi falan diyolar ama..arkadaşımda haftada 1 geliyo..ona yapmıyo..bunlar 2 günde bi geliyo..korkuyomu kızım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?