bugün randevu aldim götürcem canim.beyimde kabul etmemek icin yok öyle degil diyor.baktim sabah erkenden kendi te lacip randevu aldi.insallah öyle bir durum yoktur.arkadasin normal dogumda zorladiklari icin boynu egrildi terapi ile gecti.bu sezeryanla dogdu öyle bir durum olurmu bilmiyorum.canım moralini bozma ama yine de kafana takılıyorsa dra bi danış bazı çocuklarda tortikollis yani başın bir tarafa eğik olması durumu gözlenebiliyor egzersizleri fln oluyo ama sen içini ferah tut babası bile farketmediyse ciddi bişey olduğunu sanmıyorum
günaydın kızlar dün ilk kez oğlumla beraber alışveriş merkezine gittik :))
Ben de ilk doğduğu zamanlarda mama veriyordum. Aptamil Bebek Sütü 1 numara olandan veriyordum. Daha sonra hazmı daha kolay diye Aptamil Conformil 1'i vermeye başladım. Gece yatarken 1 biberon veriyordum artık onu da vermiyorum. Senin dediğin mama prematüre doğan bebekler için diye biliyorum canım. Eğer bebeğin prematüre doğduysa doğru almışsın.
ya premetüre doğmadı üstünde doğumdan itibaren 6. aya kadar yazıyordu yanlışmı aldım acaba ben kullanmıyayımmı onu şimdi napim
Kızlar benim de bir sorum var. Bizim minik prenses parmak emmeye başladı. Karnı aç olsun tok olsun faketmiyor fırsatını bulduğu zaman hemen elini ağzına götürüyor. Cok cok cok koparacak sanki parmağını öyle kuvvetli emiyor. Emzik hiç vermedim. Parmağını emmesinin bir zararı olur mu? Emzik versem mi? Siz ne yapıyorsunuz bana fikir verir misiniz?
Kızlar benim de bir sorum var. Bizim minik prenses parmak emmeye başladı. Karnı aç olsun tok olsun faketmiyor fırsatını bulduğu zaman hemen elini ağzına götürüyor. Cok cok cok koparacak sanki parmağını öyle kuvvetli emiyor. Emzik hiç vermedim. Parmağını emmesinin bir zararı olur mu? Emzik versem mi? Siz ne yapıyorsunuz bana fikir verir misiniz?
benim oğlumda da var aynı sorun burcu..gören de aç zannedecek öyle bir emiyorki ellerini görme..emzik kullanıyoruz biz,ama ağzından atıp parmakları emiyo sıpa :) müdahale etmiyorum bende bu dönem herkeste oluyor sanırım bu durum..
slm canım aynı durum bizdede var ve önceden YAzılanlara göre bu aylardaki tüm bebeklerde.ben emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama almıyor emziği,uğraşıyorum hala.parmağını emmeye alışmasından korkuyorum .parmağa alışacağına emziğe alışsın .
Bu alışkanlıklar beni düşündürüyor zaten canım. Parmağını emmeye alışırsa diye emzik vereyim diyorum emziğe alışırsa zor bıraktırırsın sakın verme diyenler var. Ne yapsam şaşırdım doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?