2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bugün randevu aldim götürcem canim.beyimde kabul etmemek icin yok öyle degil diyor.baktim sabah erkenden kendi te lacip randevu aldi.insallah öyle bir durum yoktur.arkadasin normal dogumda zorladiklari icin boynu egrildi terapi ile gecti.bu sezeryanla dogdu öyle bir durum olurmu bilmiyorum.

günaydın kızlar dün ilk kez oğlumla beraber alışveriş merkezine gittik :))

günaydin.o gec bile kalmissiniz
biz 3 haftalik bile degildik ciktigimizda.

günaydın arkadaşlar nasılsınız mama kullanan anneler birşey soracağım ben dün kızıma mama aldım ama sadece gece yatmadan önce 1 kere vermek üzere aldığım mama ise milupa-preaptamil doğumdan itibaren anne sütü diyor daha önce hiç mama kullanmadığım için doğrumu almışım bilmiyorum aldığım mama doğrumu acaba 3.ayına göre acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cvppppppppppppppppppppppp bugece vereceğimde bebeğime

Ben de ilk doğduğu zamanlarda mama veriyordum. Aptamil Bebek Sütü 1 numara olandan veriyordum. Daha sonra hazmı daha kolay diye Aptamil Conformil 1'i vermeye başladım. Gece yatarken 1 biberon veriyordum artık onu da vermiyorum.

Son düzenleme:

ya premetüre doğmadı üstünde doğumdan itibaren 6. aya kadar yazıyordu yanlışmı aldım acaba ben kullanmıyayımmı onu şimdi napim

Elif aldığın mama için doğumdan itibaren kullanılabilir yazıyor.

MİLUPA PRE APTAMİL MAMA

Anne sütünün hiç verilemediği veya yetersiz olduğu durumlarda, doğumdan itibaren 6.ayın sonuna kadar kullanılabilen bebek sütüdür.

Preaptamil, IMMUNOFORTIS, Nükleotid ve LCP ilavesi ile anne sütüne yakın adapte bebek sütüdür. Tadı anne sütüne çok yakındır, şeker içermez. Bu sayede anne sütüyle birlikte rahatlıkla kullanılabilir; bebeğiniz anne sütünü bırakmaz.

PreAptamil'in 350 gr kutu ve 100 ml şişe boyları bulunmaktadır.

IMMUNOFORTIS:
Preaptamil, IMMUNOFORTIS ilavesiyle bebeğinizin bağışıklık sistemini doğal olarak destekler. Özel patentli prebiyotik lif karışımı olan IMMUNOFORTIS anne sütündeki prebiyotik lif karışımı esas alınarak hazırlanmıştır. Sadece Aptamil’de bulunan IMMUNOFORTIS, bilimsel olarak klinik araştırmalardan geçmiş ve onaylanmıştır. Ayrıca; içerdiği bu lifler ile sayesinde sindirimi kolaydır, yumuşak ve doğal bir dışkılama sağlar.

Nükleotid:
Anne sütünde de bulanan Nükleotidleri içerir. Nükleotidler hücre bölünmesinde ve protein sentezinde görevli DNA ve RNA’ların yapıtaşlarıdır. Bağışıklık sistemi üzerinde, LCP sentezinde ve sindirim sisteminde etkilidir.

LCP:
Preaptamil; geliştirilmiş LCP ve Milupan içeriğine sahiptir; bu içeriğiyle bebeğinizin göz; zihinsel ve sinirsel gelişimini sağlar.

Ana besin maddelerinden protein, yağ, karbonhidrat, vitamin ve minerallerin miktar ve kaliteleri anne sütü esas alınarak hazırlanmıştır. Anne sütüne benzer seviyede, bebeğin beyin ve göz gelişimi için esansiyel olan taurin içerir.

Doktorunuz farklı bir öneride bulunmadığı takdirde 2. ay sonunda eğer bebeğiniz doymamaya ve sık sık acıkmaya başlarsa Aptamil 1 veya Aptamil Milumil 1’e geçebilirsiniz.

ya premetüre doğmadı üstünde doğumdan itibaren 6. aya kadar yazıyordu yanlışmı aldım acaba ben kullanmıyayımmı onu şimdi napim

Canım, ben ilk yazdığım mesajımda seni yanıltmamak için sildim ama sen okuyup cevaplamışsın bile mesajımı. Ben de o mamanın kitabı var, tekrar okuyup sana yazacağım birazdan canım.

Adı Prematil olan mama prematüre bebekler içinmiş canım. Preaptamilde doğumdan itibaren ilk 6 ay yazıyor. Ücretsiz danışma hatları var 0800 211 70 50 buradan danışabilirsin daha sağlıklı bilgi alırsın. Ben Aptamil 1 anne sütü veriyordum onda yazanlarla senin aldığında yazanlar aynı.

Feyza79 bebeğini içinin rahat etmesi için tabi ki doktora götür ama bence bebeğinin hiç bir şeyi yok. Bazen benim kızımda başını tutarken yoruluyor ve boynuna sağa doğru yaslayıp omuzuma dayıyor. Henüz boyun kasları zayıf olduğundan bu şekilde yapıyorlar. Doktordan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Kızlar benim de bir sorum var. Bizim minik prenses parmak emmeye başladı. Karnı aç olsun tok olsun faketmiyor fırsatını bulduğu zaman hemen elini ağzına götürüyor. Cok cok cok koparacak sanki parmağını öyle kuvvetli emiyor. Emzik hiç vermedim. Parmağını emmesinin bir zararı olur mu? Emzik versem mi? Siz ne yapıyorsunuz bana fikir verir misiniz?

benim oğlumda da var aynı sorun burcu..gören de aç zannedecek öyle bir emiyorki ellerini görme..emzik kullanıyoruz biz,ama ağzından atıp parmakları emiyo sıpa :) müdahale etmiyorum bende bu dönem herkeste oluyor sanırım bu durum..

slm canım aynı durum bizdede var ve önceden YAzılanlara göre bu aylardaki tüm bebeklerde.ben emziğe alıştırmaya çalışıyorum ama almıyor emziği,uğraşıyorum hala.parmağını emmeye alışmasından korkuyorum .parmağa alışacağına emziğe alışsın .

Normalse emsin o zaman ben de müdahale etmeyeyim çünkü elini ağzından çekiyorum inatlaşıyoruz biraz sonra mızmızlanıyor. Elini her emdiğinde ben emzirmeye çalıştım bu kez de içi dışı düt oldu, gaz oldu çocuğumun. Ama korkuyorum parmağını yutacak bir gün diye

Bu alışkanlıklar beni düşündürüyor zaten canım. Parmağını emmeye alışırsa diye emzik vereyim diyorum emziğe alışırsa zor bıraktırırsın sakın verme diyenler var. Ne yapsam şaşırdım doğrusu.

demek herkezde varmış bu parmak emme
bizimki de emziği çıkarıyor elini emiyor
hemde nasıl emmek yutacak nerdeyse
acaba dişleri mi kaşınıyor kızlar erkenden diş mi çıkaracak bu sıpalar???

bana alışsın diyorlar emziğe.geçengün dışardaydık öle bi ağlamaya başladıki arabanın içinde susardı normalde susmadı bende emziğini verdim bi o zaman aldı ve sustu.başkada almıyor .almasını şu yüzden istiyorum hem çene kasları kuvvetlenirmiş 2 yalına kadar alabilirmiş yani bide 2 ay sonra iişe başlıyacağım şimdi ağlasada sızlasada idare ediyorum,annem bakmaya başlıyacak yazık kadın zorlanmsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…