2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben 1 aylıkken emzik vermeye başladım çpk şükür oğlum düşkün değil kendi kendine yorulup bırakıyor uykusu gelince veriyorum uyuyor kendi bırakıyor ağzından ama parmak emmesine engel olamazsın çünkü 4 ayı bitirene kadar bebişlerimiz kollarını ellerini kısacası tüm kaslarını geliştiriyor fark ettiyseniz ellerine ve parmaklarına şuan tam hükmedemiyor bunları geliştirmesi zaman alıcak benim oğlu 3. ayını bitirdi şimdi el ele tutuşuyor kendi elleriyle oynuyor açıyor kapatıyor onlara bakarken şaşı oluyo

slm kızlar nasılsınızz
bende kızımın kucaga alışmasından muzdaribim yaa napcam bilmiyorum illa kucaga alıpta ayakta durucam yada o ayakta durucak kollarından tutupta dik durucak offf kendi haliyle uyusa kendi kendine oynasa ne güzel olur almazsam kıyameti koparıyo daha uyku düzenimizide halledemedik geceleri 4 e kadar bazen uyumuyo siz nasıl alıştırdınız akşam 7 yada 8 gibi gözleri kapanıyo gece 12 yada 1 de açıyo uyumak istemiyo çıldırıcam uykusuzluktannn

Son düzenleme:
kızlar benim kızım dört gündür kaka yapmıyo bu normal mi sizce çok canım sıkılıyo bu duruma

canım normal deniyoru anne sütü emiyosa eger ama mama veriyosan kabız olabilir .. benim kızda anne sütü alıyo sadece ve 6 gündür yapmamıştı bugün cok az sulu bişekilde yaptı

ay canım benım yaa aynı dert bende de var hele bizim uyku düzenimiz sıfır bazen sabah 5 e kadar ayaktayız kucaktan inmiyo sıkıyosa onu yere bırak ağlamaktan simsiyah kesiliyo ben de ne yapacağımı bilmiyorum

ay canım benım yaa aynı dert bende de var hele bizim uyku düzenimiz sıfır bazen sabah 5 e kadar ayaktayız kucaktan inmiyo sıkıyosa onu yere bırak ağlamaktan simsiyah kesiliyo ben de ne yapacağımı bilmiyorum

bi arkadaşım bebegi akşam 5 en sonra uyutma bide yüzüstü yap yorulsun sonra 10 gibi uyut dedi ama nerdeee kendiliginden gözleri kapanıyo uykusu geldigi içinde aglıyo bende kıyamıyorum onun yerine kendim uykusuz kalıyorum ama denemeye devam edicem 4 aya kadar uyku düzenini tutturamazsam dahada degiştiremezmişiz dr lar diyolar bu ay degişmesi lazım bu düzenin sen istersen arkdaşımın dediigi yöntemi dene

benimki huysuzsa kucak istiyor .şimdi rahatı iyi minderinde kollarını ve parmaklarını keşfetmekle meşkul.altınıda açtım rahat gaz çıkarsın diye :)uyku düzenimizde şöle gece 10-11 gibi uyuyor bazen ayakta sallıyorum bazende kendi kucağımdayken uyuya kalıyor yad aemerken.ayakta çok sallamıyorum 5 dakikada uyuyor.gece 2 gibi kalkıyor emiyor emerken uyuyor.sonra sı zor oluyor 4-5 ten sonra bölük pörçük tabi gece emdiğinin gazı rahatsız ediyor sık sık uyanıyor.sabaha illa kaka yapması lazım.sabahta 9-10 gibi uyuyor 2 saat falan.bide akşam üstü uyuyor.kendi düzenini oluşturdu böyle .sabah biraz geç kalsa daha iyi olacak gibi ama şükür yie gece uyku problemimiz yok çok şükür .hatta ben gece 12 gibi uyusa diyorumda sabah geç kalksa ama dayanamıyor o saate.maşallah diyim ben yinede .böle iişte.her çocuğunki faklı oluyoe galiba.düzelir umarım en kısa sürede

kızlar birşey danışmak istiyorum.bebek arabası almadık henüz.arabayla gidiyoz heryere ama artık almak istiyorum.tavsiye edebileceğiniz modeller varmı katlandığında az yer kaplaması önemli bagaj a sığması için.şimdiden teşeküürler.

hoşgeldin canım...
gece gündüz kavramımı yok bebişin...
gündüzleri bulunduğunuz odaya sesli ortama yatır alışssın gündüz olduğunu fark etsin akşam uyursada ışık açık olsun ama yatma zamanı ışık muhakkak kapalı olsun sizde fısıltı ile konuşun
gece kalkarsada konuşma gece olduğunu bilsin gece ışığı açma..canım birde bunları dene istersen ha birde gecealtını temizleme yatarken bir güzel temizleyip kremini sür .. bunları biliyorsundur ama yine de yazayım dedim.

bence gün içinde bi öğlene doğru uyut bide 5 gibi uyut akşamüstü ama 2 saat falan uyusun.sonra 10 a 11 e kadar uyanık duruyorlar.o saattede uykusu geliyor zaten.benim kuzu öle uyuyor.bide gece gündüz ayrımı önemli fadimsanın dediği gibi.gece muhakkak loş ışık olmalı ve bebekle diyaloğa geçilmemeli.ben altını değiştiriyorum eğer çok şişkinse.yoksa huzursuz oluyor.oda alıştırma ile ilgili.Allah hepimize kolaylıklar versinnnnn

Son düzenleme:

inş düzene girer canım çok sagol.. biz bebek arabası aldık ama tek yönlü die degiştirmek için ger i verdik halada almadık bende araştırıyorum

oğluma 1 çay bardağı sıcak suya 1 tne bebe busküi,peynir,yum,sarısı,zeytin,tereyağ karışımı yapıyorum nasıl yiyor anlatamam mamadan cok sevio.bitince de ağlıo sıpa

oğluma 1 çay bardağı sıcak suya 1 tne bebe busküi,peynir,yum,sarısı,zeytin,tereyağ karışımı yapıyorum nasıl yiyor anlatamam mamadan cok sevio.bitince de ağlıo sıpa

maşallah kuzuya.ben başlamadım vermeye ek gıda.mama bile vermiyorum.4-5.ayda başlıyacağım işe başlamadan inşallah.

ya ek gıda için erken degilmii bu aylar bende sadece anne sütü veriyom bazen yetmiyo bunlardan banada tarif verseniz bende yapsam kızıma

merhaba arkadaşlar.2,5 aylık bebeğim var.çok az emiyor bu aralar.1-2 dakka emip bırakıyor.zorla emziriyorum.2600 doğdu ve şuan 5400.sizinkiler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…