Bu alışkanlıklar beni düşündürüyor zaten canım. Parmağını emmeye alışırsa diye emzik vereyim diyorum emziğe alışırsa zor bıraktırırsın sakın verme diyenler var. Ne yapsam şaşırdım doğrusu.
normal deniliyor bebişinin rahatı nasıl.benimki sabah yapamassa bilee huysuz oluyor.huzursuzsa yaptırmaya çalış.karnına masaj çok işe yarıyorkızlar benim kızım dört gündür kaka yapmıyo bu normal mi sizce çok canım sıkılıyo bu duruma
kızlar benim kızım dört gündür kaka yapmıyo bu normal mi sizce çok canım sıkılıyo bu duruma
hepimizin derdi ayrı ya :) benim oğlumda fazla yapıyor sanki günde 4-5 kez..bana fazla geliyor sanki..
anne sütü ile besleniyorsa normalmiş dilacım
normal deniliyor bebişinin rahatı nasıl.benimki sabah yapamassa bilee huysuz oluyor.huzursuzsa yaptırmaya çalış.karnına masaj çok işe yarıyor
kızlar benim kızım dört gündür kaka yapmıyo bu normal mi sizce çok canım sıkılıyo bu duruma
slm kızlar nasılsınızz
bende kızımın kucaga alışmasından muzdaribim yaa napcam bilmiyorum illa kucaga alıpta ayakta durucam yada o ayakta durucak kollarından tutupta dik durucak offf kendi haliyle uyusa kendi kendine oynasa ne güzel olur almazsam kıyameti koparıyo daha uyku düzenimizide halledemedikgeceleri 4 e kadar bazen uyumuyo siz nasıl alıştırdınız akşam 7 yada 8 gibi gözleri kapanıyo gece 12 yada 1 de açıyo uyumak istemiyo çıldırıcam uykusuzluktannn
ay canım benım yaa aynı dert bende de var hele bizim uyku düzenimiz sıfır bazen sabah 5 e kadar ayaktayız kucaktan inmiyo sıkıyosa onu yere bırak ağlamaktan simsiyah kesiliyo ben de ne yapacağımı bilmiyorum
slm kızlar nasılsınızz
bende kızımın kucaga alışmasından muzdaribim yaa napcam bilmiyorum illa kucaga alıpta ayakta durucam yada o ayakta durucak kollarından tutupta dik durucak offf kendi haliyle uyusa kendi kendine oynasa ne güzel olur almazsam kıyameti koparıyo daha uyku düzenimizide halledemedikgeceleri 4 e kadar bazen uyumuyo siz nasıl alıştırdınız akşam 7 yada 8 gibi gözleri kapanıyo gece 12 yada 1 de açıyo uyumak istemiyo çıldırıcam uykusuzluktannn
slm kızlar nasılsınızz
bi arkadaşım bebegi akşam 5 en sonra uyutma bide yüzüstü yap yorulsun sonra 10 gibi uyut dedi ama nerdeee kendiliginden gözleri kapanıyo uykusu geldigi içinde aglıyo bende kıyamıyorum onun yerine kendim uykusuz kalıyorum ama denemeye devam edicem 4 aya kadar uyku düzenini tutturamazsam dahada degiştiremezmişiz dr lar diyolarbu ay degişmesi lazım bu düzenin sen istersen arkdaşımın dediigi yöntemi dene
kızlar birşey danışmak istiyorum.bebek arabası almadık henüz.arabayla gidiyoz heryere ama artık almak istiyorum.tavsiye edebileceğiniz modeller varmı katlandığında az yer kaplaması önemli bagaj a sığması için.şimdiden teşeküürler.
oğluma 1 çay bardağı sıcak suya 1 tne bebe busküi,peynir,yum,sarısı,zeytin,tereyağ karışımı yapıyorum nasıl yiyor anlatamam mamadan cok sevio.bitince de ağlıo sıpa
oğluma 1 çay bardağı sıcak suya 1 tne bebe busküi,peynir,yum,sarısı,zeytin,tereyağ karışımı yapıyorum nasıl yiyor anlatamam mamadan cok sevio.bitince de ağlıo sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?