2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben chicco lite way aldım gulayse..sürüşü acaip güzel..tek kötü yanı tek yönlü olması ama ben o kadar dert etmiyorum..

oğluma 1 çay bardağı sıcak suya 1 tne bebe busküi,peynir,yum,sarısı,zeytin,tereyağ karışımı yapıyorum nasıl yiyor anlatamam mamadan cok sevio.bitince de ağlıo sıpa

mezime erken değilmi cnm ya yumurta tereyağ için felan ağır gelmezmi bebişe?

ya ek gıda için erken degilmii bu aylar bende sadece anne sütü veriyom bazen yetmiyo bunlardan banada tarif verseniz bende yapsam kızıma

canım ben kızımdada erken baslamıstım bu tarıfe buskı eklemeden baslamıstım dokunacakmı die bekledım bi kaç gün karnında falan agrı olmadı..busküide ekledim daha da cok sevio..mamadan faydalı bence daha doğal hazır oğlumda sevmışken devam edeyım bazı bebekler bu karısımı sevmio

kızlar hipp emziren anneler için çayını aldım bakalım artıracak mı sütü
deneyeyim paylaşırım sonucu
organik ürünleri var hipp mamaları ve bebe çaylarıda güzelmiş..

selam kızlar ne var ne yok biz hastayız kızımla beraber
mezime erken değilmi hakket yaa
lezzetli bi karışıma benziyo zeytin bozmuş sankii :))

kızlar hipp emziren anneler için çayını aldım bakalım artıracak mı sütü
deneyeyim paylaşırım sonucu
organik ürünleri var hipp mamaları ve bebe çaylarıda güzelmiş..

ben humana kullanıyorum ama pek etkilemiyo ya ..hipp iyiyse söyle bende ondan alıyım fadimsa

hımm neyse benim kız az daha büyüsün onu vermeye başlarım zaten gazı fazla bide ondan verirsem daha napar bilmem :)

selam kızlar ne var ne yok biz hastayız kızımla beraber
mezime erken değilmi hakket yaa
lezzetli bi karışıma benziyo zeytin bozmuş sankii :))

geçmiş olsun canım
az ile başladım gün geçtikçe biraz artırdım bekledım tabıkı 1 gün ara verdım karın ağrısı olacakmı dıe olmadı hiçbişey..sevio valla verıom bende sadece sabahları veriom..hepsindende yarım çay kaşığı

pperisi ben başladım mcanım bi sıkıntı yok kayınvalıde vermeye korkuo ben sabahları iş,e gitmeden önce veriom

kızım hapşırıyo öksürüyo hafif bide burnu çok akıyo
benimde burnum tıkalı sesim kısık
ben umurumda değilimde kızım öksürünce kahroluyorum böle boğazında bişe varmış gibi boğulcak sanki gıcık yapar gibi öksürük

Ben bizim pıtırcığı emzirirken konu epey ilerlemiş. Okuduklarıma toplu halde yanıt vereyim en iyisi :) Hepimizin derdiymiş demek parmak emmek. Evet, bizim kız da başladı ellerini birbirine kavuşturmaya bakalım 4.ay bitene kadar emme huyunu bırakmazsa vereceğim o zaman emzik.
Kucak konusuna gelince, bizimki de kucak hastası hem de oturmayacak hep ayakta gezdireceksin. Bu yüzden hiç bir işimi yapamaz olmuştum ama Fisher-Price Yağmur Ormanı beşik salıncak aldık kızıma. Ahhh Allah'ım çok şükür o benim kurtarıcım oldu. Şimdi karnı tok altı temizse hiç ses etmeden oturuyor dönen oyuncaklara bakıyor ben de işime bakıyorum. Tabi yanında Tarkan'ın öp öp şarkısını da çalıyoruz hanfendi ses olmadan durmuyor da :))
Ek gıda için 3.ay erken gibi sanki. Doktorlar genelde 6.aydan sonra başlamayı uygun görüyorlar ama bebişler ek gıdayı severek alıyor ve dokunmuyorsa neden olmasın tabi.
Bebek arabası olarak ben Kraft aldım. Sürüşü çok kolay ve bebek için de konforlu araba koltuğu da çok güzel. Rengi de kırmızı biz çok beğenerek kullanıyoruz. İtme sapları değişik poziyonlar alıyor, sadece bebek tek yöne dışa bakıyor eksisi bu. Katlanması tek elle çok pratik arabanın bagajında da çok yer kaplamıyor tavsiye ederim.

geçmiş olsun önlemni al canım doktora danış aman ilerlemesn.bizim başımıza geldi ya çok korkuyorum

Kraft DLX Travel System Bebek Arabası canım. İstersen Portbebesini almayabiliyorsun.

Geçmiş olsun canım. Bebişin için doktora danışmanda fayda var. Eğer sende de rahatsızlık varsa bebişinle ilgilenirklen maske tak canım. Bizim doktorumuz ben rahatsızlandığımda bebişe bulaştırmamam için önermişti.

herkese selamlar kızlarrr oğluşum koynumda uyuyor:)allahımm ne büyük mutluluk:) gülayse aynı saatlerde uyanıyoruz seninle ben de hep gece 10 ile 2 arası kesintisiz uyuyorum sonrası emmeye kalkmalar 5ten sonra gaz mıkırdanmaları:) aynı düzen işte:)johny geçmiş olsun canımm ya sana üzülmem de kızımı niye hasta ettin döverim seniiiii sarı gacıııı

10gün evde yoktuk dün akşamdan beri kombi sonuna kadar açık hala ev ısınmadı çocuğu nasıl ısıtcamı şaşırdım 2kat pijama yelek penye battaniye yün battaniye şapka yün eldiven bu şekilde uyuyo
ben bile uzun kollu pijama ve polar hırkayla oturuyorum atletle geziyodum evin içinde

burnu akıyo hapşırıyo ama keyfi yerinde öle halsiz değil maşallah gülücükler saçıyo

bu arada 5600gram olmuş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…