kızlar birşey danışmak istiyorum.bebek arabası almadık henüz.arabayla gidiyoz heryere ama artık almak istiyorum.tavsiye edebileceğiniz modeller varmı katlandığında az yer kaplaması önemli bagaj a sığması için.şimdiden teşeküürler.
oğluma 1 çay bardağı sıcak suya 1 tne bebe busküi,peynir,yum,sarısı,zeytin,tereyağ karışımı yapıyorum nasıl yiyor anlatamam mamadan cok sevio.bitince de ağlıo sıpa
ya ek gıda için erken degilmii bu aylar bende sadece anne sütü veriyom bazen yetmiyo bunlardan banada tarif verseniz bende yapsam kızıma
kızlar hipp emziren anneler için çayını aldım bakalım artıracak mı sütü
deneyeyim paylaşırım sonucu
organik ürünleri var hipp mamaları ve bebe çaylarıda güzelmiş..
canım ben kızımdada erken baslamıstım bu tarıfe buskı eklemeden baslamıstım dokunacakmı die bekledım bi kaç gün karnında falan agrı olmadı..busküide ekledim daha da cok sevio..mamadan faydalı bence daha doğal hazır oğlumda sevmışken devam edeyım bazı bebekler bu karısımı sevmio
selam kızlar ne var ne yok biz hastayız kızımla beraber
mezime erken değilmi hakket yaa
lezzetli bi karışıma benziyo zeytin bozmuş sankii :))
selam kızlar ne var ne yok biz hastayız kızımla beraber
mezime erken değilmi hakket yaa
lezzetli bi karışıma benziyo zeytin bozmuş sankii :))
kızım hapşırıyo öksürüyo hafif bide burnu çok akıyo
benimde burnum tıkalı sesim kısık
ben umurumda değilimde kızım öksürünce kahroluyorum böle boğazında bişe varmış gibi boğulcak sanki gıcık yapar gibi öksürük
kızım hapşırıyo öksürüyo hafif bide burnu çok akıyo
benimde burnum tıkalı sesim kısık
ben umurumda değilimde kızım öksürünce kahroluyorum böle boğazında bişe varmış gibi boğulcak sanki gıcık yapar gibi öksürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?