burnu akıyo hapşırıyo ama keyfi yerinde öle halsiz değil maşallah gülücükler saçıyo
bu arada 5600gram olmuş çok şükür
10gün evde yoktuk dün akşamdan beri kombi sonuna kadar açık hala ev ısınmadı çocuğu nasıl ısıtcamı şaşırdım 2kat pijama yelek penye battaniye yün battaniye şapka yün eldiven bu şekilde uyuyo
ben bile uzun kollu pijama ve polar hırkayla oturuyorum atletle geziyodum evin içinde
gülayse7 bizim bebek arabamız bu.. Çok memnunum iyki almışım.Çok hafif vede tek hamlade kapatıp açabiliyorsun..
cnm o aldıgın premature dogmus bebekler ıcın normalde 34haftalık dogmus bır bebek dıyelım bır aylık oldugunda normalde anne karnında dursa 38haftalık olacak ya ona gore tasarlanmıs bır mama bence onu verme bebegıne prematurelerın beslenmesıne uygun onlar.Aptamıl1 al ıcınde bagısıklıgı guclendırıcı ımmunafortıs de var 90lık verdın mı buyuk ıhtımalle yetecektır.günaydın arkadaşlar nasılsınız mama kullanan anneler birşey soracağım ben dün kızıma mama aldım ama sadece gece yatmadan önce 1 kere vermek üzere aldığım mama ise milupa-preaptamil doğumdan itibaren anne sütü diyor daha önce hiç mama kullanmadığım için doğrumu almışım bilmiyorum aldığım mama doğrumu acaba 3.ayına göre acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cvppppppppppppppppppppppp bugece vereceğimde bebeğime
Kızlar benim de bir sorum var. Bizim minik prenses parmak emmeye başladı. Karnı aç olsun tok olsun faketmiyor fırsatını bulduğu zaman hemen elini ağzına götürüyor. Cok cok cok koparacak sanki parmağını öyle kuvvetli emiyor. Emzik hiç vermedim. Parmağını emmesinin bir zararı olur mu? Emzik versem mi? Siz ne yapıyorsunuz bana fikir verir misiniz?
maşallah kuzulara.alanyadayım ben.3. ay gülücük saçma ayı galiba bizimki de delirmiş gibi kahkaha atyo bazen gülmekten beni emmiyor pamuk prensim benim:)
gülayse sen nerdesin ki havalar o kaaa güzell ayy artık gelsin bahar....
cnm o aldıgın premature dogmus bebekler ıcın normalde 34haftalık dogmus bır bebek dıyelım bır aylık oldugunda normalde anne karnında dursa 38haftalık olacak ya ona gore tasarlanmıs bır mama bence onu verme bebegıne prematurelerın beslenmesıne uygun onlar.Aptamıl1 al ıcınde bagısıklıgı guclendırıcı ımmunafortıs de var 90lık verdın mı buyuk ıhtımalle yetecektır.
ya şimdi yanlış mamamı aldım ben ne cahilim ya ama üstünde doğumdan itibaren 6.ayına kadar yazıyordu vermiyimmi o mamayı birde zaten gece yatmadan önce 1 kere veririm diye almıştım napıcam ben şimdi.
bizimkide bir bağırıyor herkesi başına topluo kucağımıza alıoz bakınıo şöle bi sonra AUAUAAGU GUU GUU KONUŞUO KENDİ ÇAPINDA
cnm o aldıgın premature dogmus bebekler ıcın normalde 34haftalık dogmus bır bebek dıyelım bır aylık oldugunda normalde anne karnında dursa 38haftalık olacak ya ona gore tasarlanmıs bır mama bence onu verme bebegıne prematurelerın beslenmesıne uygun onlar.Aptamıl1 al ıcınde bagısıklıgı guclendırıcı ımmunafortıs de var 90lık verdın mı buyuk ıhtımalle yetecektır.
ya şimdi yanlış mamamı aldım ben ne cahilim ya ama üstünde doğumdan itibaren 6.ayına kadar yazıyordu vermiyimmi o mamayı birde zaten gece yatmadan önce 1 kere veririm diye almıştım napıcam ben şimdi.
cnm daha acmadıysan aldıgın yere gotur degıstırpreaptamıl prematur bebekler ıcın aldıgın yerde soylemedıler mı
cnm daha acmadıysan aldıgın yere gotur degıstırpreaptamıl prematur bebekler ıcın aldıgın yerde soylemedıler mı
açtım. ama az önce milupa danışma hattını aradım beslenme uzmanıyla görüştüm preaptamil aldığımı söledim bana verdiği cevap kullanabilirsin dedi aptamil 1 ile içeriği hemen hemen aynıymış premetüre bebeklere verilmesinin amacı ise daha hızlı kilo aldırmasıymış.yani kullahmamda sakınca yokmuş
slm kızlar nasılsınızz
bende kızımın kucaga alışmasından muzdaribim yaa napcam bilmiyorum illa kucaga alıpta ayakta durucam yada o ayakta durucak kollarından tutupta dik durucak offf kendi haliyle uyusa kendi kendine oynasa ne güzel olur almazsam kıyameti koparıyo daha uyku düzenimizide halledemedikgeceleri 4 e kadar bazen uyumuyo siz nasıl alıştırdınız akşam 7 yada 8 gibi gözleri kapanıyo gece 12 yada 1 de açıyo uyumak istemiyo çıldırıcam uykusuzluktannn
arkadaşlar birşey soracağım bebeklerinizi gündüz kaç kere uyutuyorsunuz.
off yaa bebek arabası bulamıyorum.hem kaliteli olsun,hem az yer kaplasın ,hem çift yönlü olsun,hem hafif olsun istiyorum çokmu şey istiyorummmmmmmm :)
inşallah.int den bakıyorum bizmki gezmelk olacak .eskiden daha iyiymiş dükkandan alır geçerdin.şimdi öellikleri ayrıincele yorumlarıayrıincele hepsinin artısı eksisi var.bilemedimmm...Gülay, biz de almadık daha. Ben de araştırmaya başladım. Aynı özellikleri ben de arıyorum. İnşaallah bulabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?