2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

amanınnn zor iş.bizim burda denize giriliyor :) hava süper ama ben arada açıyorum klimayı.gece sürekli açık.bu arada benim kız uluyoo çok datluuuuuuuuuuuuuuuuu

3. ay gülücük saçma ayı galiba bizimki de delirmiş gibi kahkaha atyo bazen gülmekten beni emmiyor pamuk prensim benim:)
gülayse sen nerdesin ki havalar o kaaa güzell ayy artık gelsin bahar....

cnm o aldıgın premature dogmus bebekler ıcın normalde 34haftalık dogmus bır bebek dıyelım bır aylık oldugunda normalde anne karnında dursa 38haftalık olacak ya ona gore tasarlanmıs bır mama bence onu verme bebegıne prematurelerın beslenmesıne uygun onlar.Aptamıl1 al ıcınde bagısıklıgı guclendırıcı ımmunafortıs de var 90lık verdın mı buyuk ıhtımalle yetecektır.

bız dun vıdeosunu cektık allahım ne komıktı sapır supur komple elını emıyor parmak da degıl bızımkı
ama elını emmeye alısırsa bu alıskanlıktan kurtarmak cok zor olcak emzıgı ıse ıstedıgımız zaman elınden alabılme ssansımız var ben arada bır ızın verıyorum ellerını emmesıne o da kendını kesfetsın dıye ama uzun uzun ve her seferınde ızın vermıyorum 2aylıktan sonra emzık vermeye basladım gec bıle kalmısım hayat kurtarıyor hem evde hem dısarda valla

bizimkide bir bağırıyor herkesi başına topluo kucağımıza alıoz bakınıo şöle bi sonra AUAUAAGU GUU GUU KONUŞUO KENDİ ÇAPINDA

bizimkide bir bağırıyor herkesi başına topluo kucağımıza alıoz bakınıo şöle bi sonra AUAUAAGU GUU GUU KONUŞUO KENDİ ÇAPINDA

off yaa bebek arabası bulamıyorum.hem kaliteli olsun,hem az yer kaplasın ,hem çift yönlü olsun,hem hafif olsun istiyorum çokmu şey istiyorummmmmmmm :)

Gökçe benim kızım da öyleydi. uyanık olunca hiç kendi kendine oyalanmıyordu sürekli kucak istiyordu. Ben çareyi yalancı memeye alıştırmakta buldum. Biraz zor oldu ama çok şükür alıştı. Ondan önce ben çok yoruluyordum, hiçbir iş yapamıyordum kızım uyanıkken.
Uyku düzenimizi de şöyle hallettik. Sabah 8 gibi uyanıyor. Gündüzleri güneşlik falan açık oluyor, akşam olunca da ışık. Ama saat 11 gibi ışığı kapatıp altını değiştiriyorum,doyuruyorum. Çoğunlukla emerken uyuyor. emerken uyumazsa 5-10 dk hafif hafif sallıyorum. bu sırada yalancı meme de ağzında oluyor. uyuyunca memeyi yavaşça çekip yatırıyorum. 4 gibi uyanıyor. emip tekrar uyuyor 8 e kadar. Önceden loş ışıkta uyuturdum. Bir gece lambamız patlayınca, o gece mecburen karanlıkta uyuttum ve o gece farkettim ki karanlıkta daha uzun süre uyudu. ondan sonra da hep karanlıkta uyutuyorum.

slm hanımlar bizde anca uyandık kahvaltımızı yaptık kızım koltukta kendi kendine altı açık takılıo çok mutlu haha bende pc de bi size bakayım dedim.

Gülay, biz de almadık daha. Ben de araştırmaya başladım. Aynı özellikleri ben de arıyorum. İnşaallah bulabiliriz.
inşallah.int den bakıyorum bizmki gezmelk olacak .eskiden daha iyiymiş dükkandan alır geçerdin.şimdi öellikleri ayrıincele yorumlarıayrıincele hepsinin artısı eksisi var.bilemedimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…