cnm o aldıgın premature dogmus bebekler ıcın normalde 34haftalık dogmus bır bebek dıyelım bır aylık oldugunda normalde anne karnında dursa 38haftalık olacak ya ona gore tasarlanmıs bır mama bence onu verme bebegıne prematurelerın beslenmesıne uygun onlar.Aptamıl1 al ıcınde bagısıklıgı guclendırıcı ımmunafortıs de var 90lık verdın mı buyuk ıhtımalle yetecektır.
ya şimdi yanlış mamamı aldım ben ne cahilim ya ama üstünde doğumdan itibaren 6.ayına kadar yazıyordu vermiyimmi o mamayı birde zaten gece yatmadan önce 1 kere veririm diye almıştım napıcam ben şimdi.
canım benim oğlum 41 haftalık doğdu ve bize se pre aptamil önerdiler hastanedenhalen onu kullanıyorum eğer emziremediğm biyere gittiysek bence hiç sakıncası yok canım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hem tadı anne sütü gibi gerçekten memeyi de bırakmaz böylece
ohh ne güsel ben ev hanımıyımda bezen göğüsleirm çok şişip ağrı sağıp biberonla vermeyede korkuom alışır biberon ister diye. gece ağladığı zaman uyku sersemi vereyimyada dondurucuya koyup dışarı çıkacağımızda kullanayım çok sık vermedikten sonra alışmaz dime biberona
ohh ne güsel ben ev hanımıyımda bezen göğüsleirm çok şişip ağrı sağıp biberonla vermeyede korkuom alışır biberon ister diye. gece ağladığı zaman uyku sersemi vereyimyada dondurucuya koyup dışarı çıkacağımızda kullanayım çok sık vermedikten sonra alışmaz dime biberona
canım onu annemde dedi acımı acaba sütün die baktım acılık yok saman gibi bi tat zatendiğer göğsede baktım aynı tat...birden bıraktı ya bi anlam veremedim..birde süt nie acırkı acaba iki göğsede aynı gitmiomukiii..kızımda hiç böle bişey yaşamamıştım:26:
kızlar bizim konağımız var..zeytinyağı sürüp banyodan sonra da tarıyorum ama çıkmıyor ya..çok az kalkıyor,derisi acıyacak diye sert de yapamıyorum..sizler ne yaptınız...
kızlar bebek.com die bi site var ordan ekledim..bana mantıklı geldı ama bıraz sabır istiooo
bizde de aynı sorun vardı ben günde 4 - 5 kez bebe yağı sürüp yedirdim hemen hemen 3 - 4 gün devam ettim bebe yağını emdiği için illa banyo öncesi yapmana gerek yok banyosunu yaptırmadan yarım saat öncede zeytinyağını pamukla yedirerek sürdüm şimdiahenkle dans ediyo saçlarımız konaklar yokoldu
benim dayımın kızı da 15 ay tek göğüs emzirdi öbürünü bi türlü almadı
almıyorsa zorlama istersen onu da sağ dolaba at mama yaparken verirsin 6. ay gibi filan
çok akmıyorsa biberonun emziği bişey olmaz bende arada biberonla veriyorum eğer dışarı çıkarsak gezmeye filan hiç meme de bırakmadı maşallah
emzik de emiyor elinide ne bulsa emiyor maşallah :)))
walla biberonda tek delik var benim kinde 3-4 delik birden sağarken baktım dedim çocuk tıkanmakta haklı hahabencede sağ çünkü sağmadığında kalan süt dolduruyo göğsünü sen iyice boşaltki tekrar dolsun önce ben evdeyken önce emzirip hemen sağıyordum çıkanı buzluğa atıyordum stok yaptımbiberona alışmasından korkuyorsan sağdığın sütü kaşıklada içirebilirsin ama gece uyku sersemliğinde verirsen alışacağını sanmıyorum.
kızlar aranızda epilasyon yaptıran var mı yüz bölgesinee alakasız bi soru oldu ama hahahah
off yaa bebek arabası bulamıyorum.hem kaliteli olsun,hem az yer kaplasın ,hem çift yönlü olsun,hem hafif olsun istiyorum çokmu şey istiyorummmmmmmm :)
selam canım biz pierre cardin enfants 2010 die geçio sanırım piyasadki en küçük ve en hafif araba olarak geçio 6kg ağğırlığında hem çift yönlü hem az yer kaplıo hemde hafif sanırım istediğin buydu çok çok tavsiye ederim daha bi çok özelliği var dur bk linkini veriim ordan bak
Pierre Cardin PS 2010 Çift Yönlü Bebek Arabası
Bebek Arabaları > Çift Yönlü Bebek Arabaları > Pierre Cardin Enigma Aluminyum 2020
canım bende banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürdüm..tarakla mı kaldırdın..bizimki hemen çığlığı basıyor üstelik bastırmadığım halde...
walla biberonda tek delik var benim kinde 3-4 delik birden sağarken baktım dedim çocuk tıkanmakta haklı hahadolu oldumu hepsinden birden fışkırıo hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?