2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bizim konağımız var..zeytinyağı sürüp banyodan sonra da tarıyorum ama çıkmıyor ya..çok az kalkıyor,derisi acıyacak diye sert de yapamıyorum..sizler ne yaptınız...

kızlar bebek.com die bi site var ordan ekledim..bana mantıklı geldı ama bıraz sabır istiooo

çok akmıyorsa biberonun emziği bişey olmaz bende arada biberonla veriyorum eğer dışarı çıkarsak gezmeye filan hiç meme de bırakmadı maşallah
emzik de emiyor elinide ne bulsa emiyor maşallah :)))

bencede sağ çünkü sağmadığında kalan süt dolduruyo göğsünü sen iyice boşaltki tekrar dolsun önce ben evdeyken önce emzirip hemen sağıyordum çıkanı buzluğa atıyordum stok yaptım biberona alışmasından korkuyorsan sağdığın sütü kaşıklada içirebilirsin ama gece uyku sersemliğinde verirsen alışacağını sanmıyorum.

benim dayımın kızı da 15 ay tek göğüs emzirdi öbürünü bi türlü almadı
almıyorsa zorlama istersen onu da sağ dolaba at mama yaparken verirsin 6. ay gibi filan

kızlar bizim konağımız var..zeytinyağı sürüp banyodan sonra da tarıyorum ama çıkmıyor ya..çok az kalkıyor,derisi acıyacak diye sert de yapamıyorum..sizler ne yaptınız...

bizde de aynı sorun vardı ben günde 4 - 5 kez bebe yağı sürüp yedirdim hemen hemen 3 - 4 gün devam ettim bebe yağını emdiği için illa banyo öncesi yapmana gerek yok banyosunu yaptırmadan yarım saat öncede zeytinyağını pamukla yedirerek sürdüm şimdi ahenkle dans ediyo saçlarımız konaklar yokoldu

kızlar bebek.com die bi site var ordan ekledim..bana mantıklı geldı ama bıraz sabır istiooo

hemde çok sabır istiı bende alıştırana kdr canım çıktıydı. sersemleyene kdr uğraşıodum ondan sonra koyunca kendi kendine uyuyordu şimdi uykusu gelince ağlamaya başlıo kıyamıom.

canım bende banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürdüm..tarakla mı kaldırdın..bizimki hemen çığlığı basıyor üstelik bastırmadığım halde...

benim dayımın kızı da 15 ay tek göğüs emzirdi öbürünü bi türlü almadı
almıyorsa zorlama istersen onu da sağ dolaba at mama yaparken verirsin 6. ay gibi filan

canım sağıyorumm biberonla verıom yıne almıo
o zamn ben sabah kahvaltı verıyorum onun ıcıne katayım boş,a gitmesin yaa zaten zor topluyorum sütü

çok akmıyorsa biberonun emziği bişey olmaz bende arada biberonla veriyorum eğer dışarı çıkarsak gezmeye filan hiç meme de bırakmadı maşallah
emzik de emiyor elinide ne bulsa emiyor maşallah :)))

benimkide emzik alıyor ama canı isterse canı istemezse tutuom ağzında çevirio bi türlü almıo. bazen almıo die seviniom bazen üzülüyorum dışarı çıkınca ağlaması beni korkutuyor dün akşam çıktık bi yerde oturuoz benim ki bi ağlamaya başladı herkes bize bakıo sanki çocuğa bişe yapmışız gibi. emziği veridm allahım almıo sona zorla aldı hemen dışarı attım kendimi hahahha eşimde ağlayınca panik oluo benide panik yaptırıo.
walla biberonda tek delik var benim kinde 3-4 delik birden sağarken baktım dedim çocuk tıkanmakta haklı haha dolu oldumu hepsinden birden fışkırıo hahaha

off yaa bebek arabası bulamıyorum.hem kaliteli olsun,hem az yer kaplasın ,hem çift yönlü olsun,hem hafif olsun istiyorum çokmu şey istiyorummmmmmmm :)

selam canım biz pierre cardin enfants 2010 die geçio sanırım piyasadki en küçük ve en hafif araba olarak geçio 6kg ağğırlığında hem çift yönlü hem az yer kaplıo hemde hafif sanırım istediğin buydu çok çok tavsiye ederim daha bi çok özelliği var dur bk linkini veriim ordan bak

Pierre Cardin PS 2010 Çift Yönlü Bebek Arabası

http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1442

Son düzenleme:
kızlar saglık ocagından gelıyoruz boyu 61cm kılosu da 6200gr olmus dr a dedım emmıyor fazla kusup duruyor idrar yolu enfeksıyonu da olablır bı labaratuvarda test yaptırın sonucları goreyım dedı bakalım haftaya pazartesı tekrar cagırdı 1 haftalık kılo alımına bakıcaz dedı

sağol canım yaa bu olabilir.hem kalitelide .kraft ve chicco nunkiler çok kaba göründü gözüme.eşimle de bir konuşayım merciii

canım bende banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürdüm..tarakla mı kaldırdın..bizimki hemen çığlığı basıyor üstelik bastırmadığım halde...

evet bebek tarağıyla ama dediğim gibi gün içinde sık sık bebe yağı da sürünce iyice yumuşuyor tarağı hafiften sürünce bile dökülüyor

walla biberonda tek delik var benim kinde 3-4 delik birden sağarken baktım dedim çocuk tıkanmakta haklı haha dolu oldumu hepsinden birden fışkırıo hahaha

evet haklısın ben emzirirken silikonla emziriyorum tutamıyor yoksa silikonun kocaman 4 deliği var biberonumuz dr.browns onun bi deliği var oğlum biberondan sakın sakın içiyo silikonla yetiştiremiyo tıkanıyor

selam kızlar nasılsınız parmak emmeyi bide kucağa alışma olayını konuşmuşsunuz bizde de var aynıları ama ben çözdüm bebeğe emzik vermeyin dediler iyki vermişim benim kızda parmak emio aynı anda emzikte emio bazem emziği atıo parmak emio bin çok işe yarıo azen tam tersi ama ben bi sakınca görmüorum çünkü doktora sordum bebiş elini tanımaya çalışıo o yüzden emio bide tabii dişlerin çıkmasına daha var ama damak yapısı hazırlanıo yani mecburen elini, emio.. kucak konusundada bizimkide öleydi artık bunalmıuştım ama dikkatini başka yöne çekiorum dönence tv müzik vs şimdi kucağıma alınca kızıo D yattığı yerden sevilmeyi daha çok sevio bide kucağa almadan önce konuşmayı deneyin çok işe yarıo bide ağladığında bi sıkıntısı yoksa yani karnı tok altı temiz gazıda yoksa kucağa lamadan önce yerini değiştirin sağa sola çevirin ayaklarını başına doğru kaldırın hareket ettirin konuşun ama kucağa almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…