alemsin ecrinece..ama bazen sütümün yetmediğini hissediyorum emzirdikten sonra 60 cc mama veriyorum hepsini bitiriyor bide bitti die ağlıyor :2:
bende emziriken alt kısımları kaşınıyor uçkısmı değilde göğüs altı nieki.kızlar benim ne zamandır göğüs uçlarım tatlı tatlı kaşınıyor niyeki ya..çatlak yok acımıyor da
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bursada yaşayanlardan tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız bir cocuk doktoru varmı? t.ederim
canım bizimkiler 7 _24 birlikteler kayınvalide yatılı kalıyo bizde sen yine şükret halineselam canım, ben de bursadayım, nereden doktor arıyorsun, yani hangi hastaneden?
ben doğumumu acıbadem'de yaptım, doğuma giren çocuk doktoruna devam ediyoruz, bülent öztürk, ben gayet memnunum ondan.
iki isim daha söylediler bana, bursa'da çok iyi diye, ama ben şimdikinden memnun olduğum için isimlerini aklımda tutmadım.
selam kızlar, yatılı misafirlerin ardından bugün evde yalnız kaldık kızımla, çok mızıklandı kuzu neyse ki sonradan sakinleşti uyuyor.
perşembe günü 1 saatliğine işyerine toplantıya gitmem gerekiyor, mecburen çocuğu babasına bırakıcam o da anneme götüreyim diyecek. sinir oluyorum ya, ben yanında yokken kayınvalidemde kalması hiç içime sinmiyor. of çok nankörüm ama napiim.
selam canım, ben de bursadayım, nereden doktor arıyorsun, yani hangi hastaneden?
ben doğumumu acıbadem'de yaptım, doğuma giren çocuk doktoruna devam ediyoruz, bülent öztürk, ben gayet memnunum ondan.
iki isim daha söylediler bana, bursa'da çok iyi diye, ama ben şimdikinden memnun olduğum için isimlerini aklımda tutmadım.
selam kızlar, yatılı misafirlerin ardından bugün evde yalnız kaldık kızımla, çok mızıklandı kuzu neyse ki sonradan sakinleşti uyuyor.
perşembe günü 1 saatliğine işyerine toplantıya gitmem gerekiyor, mecburen çocuğu babasına bırakıcam o da anneme götüreyim diyecek. sinir oluyorum ya, ben yanında yokken kayınvalidemde kalması hiç içime sinmiyor. of çok nankörüm ama napiim.
canımm bence hiç nankörlük değil sadece kimse bizden ii bakamaz gibi gelio bide bana bebeğimi başkasına bırakırsam huyu değişir yada düzeni bozulur gibi gelio hep ama bi ssaatçikten bişe olmaz
hep aynı dert ya al bendende o kadar biberon almıyo kaşıkla veriyoz çalışmaktan nefret ediyom canım emmesi nasıl seninkinin sütünmü az yoksa benim sıpa gibi emmiyomu
canim süt emse var iki dakika kaliyor en fazla memede.birde sakin ortam ariyor hic ses olmuycak oda mümkin degil.ancak sabah ve aksam sessizlik oluyor.emip bosaltsa yetcek süt.az emince süt üretimide azaliyor haliyle.hep aynı dert ya al bendende o kadar biberon almıyo kaşıkla veriyoz çalışmaktan nefret ediyom canım emmesi nasıl seninkinin sütünmü az yoksa benim sıpa gibi emmiyomu
selam kizlar
doktordan geldik.su an icin erken boynunda sorun varmi diye dedi.e naz 5 aylikken belli olur dedi.soluna daha cok yatmayi seviyor.birde ben ve beyim solak galiba budami öyle olcak solunu daha cok seviyor.
kilo 300 gr almis bu ay boyu 63 olmus 4 santim boydan uzamis.doktor bir yarim kilo almis olsa kurtarirdiniz dedi.mamaya basla dedi.ama ne yapcam ya hala biberon almiyor.ve mamayi agzina siktigimda bile geriye kusuyorrrrrrr ne yapcam bir ay icinde tekrar toparlatmam lazim yaa
masallah canim ah benimkiside alsa 4 degisik biberon dendim nukunkini az tuttu bir yudum mamadan cekti ictiginden fazlasini fosssssssst geri cikardi.yasak getirmisler örnek mamada vermiyorlar.6 aydan sonrasi icin veriyoruz örnek mamayi diyorlar.emzirmeye desfik olsun diye yasaklamislar.dünya paraya aliyorsun icmiyor öylece kaliyor.canım aynı durumdayız bizimde 1ayda 180gr almıştı dr hemen mama dedi. gecen hafta gitmiştik 1haftasonra gel bakalım dedi tam 600gr almış 7gündebiberon neden almıyor ki acaba. zorlamaya calıs olmadı kaşıkla yedirmeye calıs.memeni almıyor mu ? benimkide zorla alıyor ama napıp ne edip veriyorum sütüm yetmeiyp yaramasa da ilaç niyetine bi iki lokma gitse yeter.
dktrmz boy kıloyada baktı 6500 64 cm kılosu fena degıl demez mı daha ne olcak dıycektım daha 3 ay bıle dolmadı dktrların hepsı ayrı telden calıyo ya
canım benım kılosu normal bebegının cunku benım oglum gecen ay 64cm 6400du doktor 6kılo bıle cok demıstı o zaman 2aylıktı 6500 sımdı normaldır
haklısın doktor var doktorcuk var bizim akdeniz tıptaki doktorlarımız o kadar mukemmeldıkı cok guzel bılgılendırırdı endıselenmeyı bı kenara bırak sakınlestırırdı.burda bı doktora gıttık adam onune gelen cocugu yatırıyo kaldırıyo sırtını dınlıyo bogazına bakıyo ılac yazıp yolluyo bebgıme nerdeyse yanlıs ılac verecektı allahtan baska doktor buldukta o manyak adamdan kurtuldukevet ya bencede gayet normal ama dktrlar ıcte cıkarken eve geldgnde bırdahakı gıdısıne kadar kafanda kuracak bısıler bulyolar bz annelere hh
mınık kuzun nezle olmus doktrmz oksurugune ıhlamur ıcır dedı ıcrdım cok fayda ettı tavsıye ederım.rezeneyı hc onermedgını soyledı
masallah canim ah benimkiside alsa 4 degisik biberon dendim nukunkini az tuttu bir yudum mamadan cekti ictiginden fazlasini fosssssssst geri cikardi.yasak getirmisler örnek mamada vermiyorlar.6 aydan sonrasi icin veriyoruz örnek mamayi diyorlar.emzirmeye desfik olsun diye yasaklamislar.dünya paraya aliyorsun icmiyor öylece kaliyor.
yarin milupa aptamilinkini alcam bakalim ne yapcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?