maşallah biz de gitik sağlık ocağına 6100 çıktı boyu da 62cm dr iyi dedi
maşallah biz de gitik sağlık ocağına 6100 çıktı boyu da 62cm dr iyi dedi
maşallahhh sizeeebizimkide cuma günü kilo 6550 boy 63 çıktı
emmesi süt geliyorsa iyi yoksa alıyor ağzına bakıyor süt yok basıyor çığlığı ben çözümü şöyle buldum akşamdan itibaren saa22.00den itibaren vermiyorum saat 12-1 e kadar gündüz bir göğüsüm doluyor onu biberona sağıyorum ilk gelen su gibi olanını bi biberona yağlı olan sütü bi biberona sağıyorum bu sütleri birini 8 de birini yatmadan önce veriyorum böylece doyuyor aç kalmıyormerterene de masallah annesı emmesı nasıl
ya kızlar bı de dr dedı kı 3aydan ıtıbaren artık anlamaya baslıyorlar sagdıgın sutu bıberonla verme senı ıstemeyecektır belkı ondan da az emıyo olabılır dedı :S sılıkon kasıkla yedır dedı ama zıyan edıyo tukuruyo kasıkla yemeyı bılmıyo kınapıcam haftaya takıp ıcın cagırdı ama mamayı da kes gece verıyorum dedım sadece 1 bıberon olsun onu da verme dedı :S bu cocuk bence doymuyo yaa su aldıgı kılo da mamanın marıfetı bence
kızlar maşallah bebişlerinize..bizimki de 5750..doktor kilosu sınırda mama takviyesi yap dedi
selam kizlar
doktordan geldik.su an icin erken boynunda sorun varmi diye dedi.e naz 5 aylikken belli olur dedi.soluna daha cok yatmayi seviyor.birde ben ve beyim solak galiba budami öyle olcak solunu daha cok seviyor.
kilo 300 gr almis bu ay boyu 63 olmus 4 santim boydan uzamis.doktor bir yarim kilo almis olsa kurtarirdiniz dedi.mamaya basla dedi.ama ne yapcam ya hala biberon almiyor.ve mamayi agzina siktigimda bile geriye kusuyorrrrrrr ne yapcam bir ay icinde tekrar toparlatmam lazim yaa
yok be ben olsam yapmazdım. her çocuk kilolu olcak diye bişe yokki. alır daha.
selam kizlar
doktordan geldik.su an icin erken boynunda sorun varmi diye dedi.e naz 5 aylikken belli olur dedi.soluna daha cok yatmayi seviyor.birde ben ve beyim solak galiba budami öyle olcak solunu daha cok seviyor.
kilo 300 gr almis bu ay boyu 63 olmus 4 santim boydan uzamis.doktor bir yarim kilo almis olsa kurtarirdiniz dedi.mamaya basla dedi.ama ne yapcam ya hala biberon almiyor.ve mamayi agzina siktigimda bile geriye kusuyorrrrrrr ne yapcam bir ay icinde tekrar toparlatmam lazim yaa
canım benimki 5 gün sonra 4 aylık olucak hiç olmazdı bence ben işe başlayınca olduslm kızlar lavinya benım oglanda öle son 15 gundur eller yumruklar hep agızda eller salya ıcınde kalıyor cekıncede huysuzlanıyor.memedede huysuz bu dönemler sanırım hepsı böle
mezime ne güzel kilo almış senin kuzu bu aradabizimki daha parmak emmio eli arada ağzına gidio çekio geri
:26::26::26:işe başlamanla bağlantısı varmı acabcanım benimki 5 gün sonra 4 aylık olucak hiç olmazdı bence ben işe başlayınca oldu
mezime ne güzel kilo almış senin kuzu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?