2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayy bende yarın sağlık ocağına gitcem kuzumun kilosuna boyuna bakcaklar bende tetanosun 3,cü dozunu olcam :)

benım kız 6400gr cıktı ama uzerınde body sı tulumu vardı 200gr eksık yazdı hemsıre kagıda cok olur 6400 dedı :S

ya kızlar bı de dr dedı kı 3aydan ıtıbaren artık anlamaya baslıyorlar sagdıgın sutu bıberonla verme senı ıstemeyecektır belkı ondan da az emıyo olabılır dedı :S sılıkon kasıkla yedır dedı ama zıyan edıyo tukuruyo kasıkla yemeyı bılmıyo kı napıcam haftaya takıp ıcın cagırdı ama mamayı da kes gece verıyorum dedım sadece 1 bıberon olsun onu da verme dedı :S bu cocuk bence doymuyo yaa su aldıgı kılo da mamanın marıfetı bence

bizim kontrolumuzde yrn bakam kaç kilo olmuş en evde önce kendm tartıya çıkıom sona kızla bir çıkıom toplamdan kendi kilomu düşüom 6600 dio ama kıyafeterde var bakam yrn ne dicek doktor.

bizimkide cuma günü kilo 6550 boy 63 çıktı
maşallahhh sizeee
merterene de masallah annesı emmesı nasıl
emmesi süt geliyorsa iyi yoksa alıyor ağzına bakıyor süt yok basıyor çığlığı ben çözümü şöyle buldum akşamdan itibaren saa22.00den itibaren vermiyorum saat 12-1 e kadar gündüz bir göğüsüm doluyor onu biberona sağıyorum ilk gelen su gibi olanını bi biberona yağlı olan sütü bi biberona sağıyorum bu sütleri birini 8 de birini yatmadan önce veriyorum böylece doyuyor aç kalmıyor
memeyi de 2-3 saatte bir veriyorum

vallla ben veriyorum bir sıkıntı yok gündüz vermiyorum zaten gece veriyorum şimdilik maşallah diyim

selam kızlar nasılsınız ben çalışmaya başladım başlayalı oğlumun huyu değişti şimdi baş parmağını tam ağzına koyup emiyor bide mememi emmek istmiyo önce parmağını emiyo sonra uyuklayınca memeyi veriyom geçen hafta dr götürdük bu haftada götürdük bir haftada nerdeyse hiç gr cık almamış sizinkilerin kilosu maşallah sizin bebekler parmakmı elmi emiyolar çok sorun ettim ya

Son düzenleme:
selam kizlar
doktordan geldik.su an icin erken boynunda sorun varmi diye dedi.e naz 5 aylikken belli olur dedi.soluna daha cok yatmayi seviyor.birde ben ve beyim solak galiba budami öyle olcak solunu daha cok seviyor.
kilo 300 gr almis bu ay boyu 63 olmus 4 santim boydan uzamis.doktor bir yarim kilo almis olsa kurtarirdiniz dedi.mamaya basla dedi.ama ne yapcam ya hala biberon almiyor.ve mamayi agzina siktigimda bile geriye kusuyorrrrrrr ne yapcam bir ay icinde tekrar toparlatmam lazim yaa

hep aynı dert ya al bendende o kadar biberon almıyo kaşıkla veriyoz çalışmaktan nefret ediyom canım emmesi nasıl seninkinin sütünmü az yoksa benim sıpa gibi emmiyomu

slm kızlar lavinya benım oglanda öle son 15 gundur eller yumruklar hep agızda eller salya ıcınde kalıyor cekıncede huysuzlanıyor.memedede huysuz bu dönemler sanırım hepsı böle

yok be ben olsam yapmazdım. her çocuk kilolu olcak diye bişe yokki. alır daha.

alemsin ecrinece..ama bazen sütümün yetmediğini hissediyorum emzirdikten sonra 60 cc mama veriyorum hepsini bitiriyor bide bitti die ağlıyor :2:

iyi hadi bişey yokmuş gözünaydın feyzacım..bende başladım mamaya çok şükür alıyo biberon..denemeye devam et cnm ya alır belki

slm kızlar lavinya benım oglanda öle son 15 gundur eller yumruklar hep agızda eller salya ıcınde kalıyor cekıncede huysuzlanıyor.memedede huysuz bu dönemler sanırım hepsı böle
canım benimki 5 gün sonra 4 aylık olucak hiç olmazdı bence ben işe başlayınca oldu
bizimki daha parmak emmio eli arada ağzına gidio çekio geri
mezime ne güzel kilo almış senin kuzu bu arada

kızlar benim ne zamandır göğüs uçlarım tatlı tatlı kaşınıyor niyeki ya..çatlak yok acımıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…