2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim hala var az az...kafayı yicem:)
rita, yine zeytinyağı yine zeytinyağı :) her derde devaaa :)
yakalandım he he:)))valla zeytinyağı demeye utanıyorum millet zeytinyağı markam var sanıcak:))

melisesra gaz için kimyonun çekilmemiş hali vr ya ondan al 1 çay kaşığı nı 1 su bardağı su ilecezvede kaynat iç
bebeği rahatlatıyo

ayrıca her yermeğinin üzerine yerken kimyın at

bende herşeye kimyon atıyorum...

saol ritacım hepimizin allah yardımcısı olsun gerçekten.hamilelik zor geçti benim bir sürü problem yaşadım ama derdim bebek olsunda bi şekilde ben bakarım ona ama buda zormuş.hamileyken hiç değişlse alıp kafamı çıkıyordum dışarı nefes alıyordum şimdi boğuluyorum sanki neyse şu kırkı bi çıksın gidip annemde 1 ay kalcam tabi babamız izin veririse :)bir ay hasretine dayanamayabilirr

hadi geçmiş olsun canım, hızla iyileşsin göbüşcüğü :)

ve gazlı bebekler cok cabuk toparlanırmış benimkiside maşallah sürekli aranıyor sürekli memede. 18günde 400gr almış

birde şiddetle humananın kimyonlu rezene çaynı tavsiye edeyrum
ben içiuorum bebeeğede veriliyor ama bnm kızım anne sütünden hariç herşeyi kusuyo

evet kızlar kimyonda iyi geliyormuş doktor onuda söyledi yemeklere bolbol kimyon at dedi ve hatta emzirmeden önce meme ucuna hafif sür dedi.
sağol pikecimm :)

geçmiş olsun tatlım....sab simplexi benim doktorum da sölemişti ama almadım rezene papatya ii gelince..ama daha kötü olursa bende alıcam...

dilek inanırmısın dün gece bende papatya cayını verdim ve anında bayıldı kucagımda minnoş :) uyudu 4saat kadar.

rita zeytin yağını has zeytin yağı olcak dimi
bide tavada yakıcaz soğutup öylr sürceksin diyolar
bide sen heryerinemi sürüyorsun zeytin yağını
ne zamanlarda sürüyosun ve ne kadar süre ile kalıyo vücutta
aayyy ne sordumm amaaa

çok ilginç cidden yaa
Allah yardımcın olsun canm..

bende 1 ay kalıcam annemin yanında..babamız mırın kırın etti ama napalım zor tek başına bakmak..msnden görüşüyoruz bizde:))
birde şiddetle humananın kimyonlu rezene çaynı tavsiye edeyrum
ben içiuorum bebeeğede veriliyor ama bnm kızım anne sütünden hariç herşeyi kusuyo

bir o çay kalmıştı almadığım:))

geçmiş olsun tatlım....sab simplexi benim doktorum da sölemişti ama almadım rezene papatya ii gelince..ama daha kötü olursa bende alıcam...

al dene canımm. biz metsil denedik bi işe yaramadı. sab simplex ithal bi ilaçmış fiyatıda 25tlcikmiş.

geçmiş olsun darkım.
sagol canım sanada gecmis olsun dikislerinle sorunun var bi iyileşemedin sanırımmm

bizimkide arabaya binince hemen uyuyor:)

aynen valla ışık yanınca durdugumuzda baslıyo ,.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…