bizimki de arabada inanılmaz huzurlu.
dün arabada uyudu, kırmızı ışıkta durunca uyanıyo, hareket edince gözler kapanıyo :)
benim hala var az az...kafayı yicem:)oo bayaa kalabalığız..
selam kızlar,
bu saç kurutma makinasını niye kullanıyosunuz, anlamadım :26:
lohusalığı biten arkadaşlar, ne zaman bittiniz, sonra yeniden başladımı??
benim 4 gün önce bitmişti dün akşam yine başladı, bugün 37. günüm.. sanırım 40ıda gececek benimki :18:
yakalandım he he:)))valla zeytinyağı demeye utanıyorum millet zeytinyağı markam var sanıcak:))rita, yine zeytinyağı yine zeytinyağı :) her derde devaaa :)
melisesra gaz için kimyonun çekilmemiş hali vr ya ondan al 1 çay kaşığı nı 1 su bardağı su ilecezvede kaynat iç
bebeği rahatlatıyo
ayrıca her yermeğinin üzerine yerken kimyın at
Kızlar geldik..
Göbegini yaktı doktor ve k vitamini iğnesi vurdu.Geçmesi lazım kanamanın dedi gecmezse eğer tahlil yazdı bunları yaptırın dedi. zaten öyle cok kanamıyordu ağladıkca bulasıyordu badisine.
Gazlı benim oglan, doktorda zaten onaylandı. Sab simplex'i bi dene dedi. rezene cayına devam papatya cayına devam dedi. strese girme sen bebekte etkilenir dedi,sende ic rezene cayından dedi. bazı bebekler sıcağı sever, ayagına pamuk koy öyle giydir corabını yada keceli corap giydir sıcak tut ayaklarını bebegin dedi. cok ağlarsa durduramazsan eğer,bir kaşık calpol şurub verebilirsin,fitili uzunlamasına bölüp koyabilirsin dedi.
Kızlar geldik..
Göbegini yaktı doktor ve k vitamini iğnesi vurdu.Geçmesi lazım kanamanın dedi gecmezse eğer tahlil yazdı bunları yaptırın dedi. zaten öyle cok kanamıyordu ağladıkca bulasıyordu badisine.
Gazlı benim oglan, doktorda zaten onaylandı. Sab simplex'i bi dene dedi. rezene cayına devam papatya cayına devam dedi. strese girme sen bebekte etkilenir dedi,sende ic rezene cayından dedi. bazı bebekler sıcağı sever, ayagına pamuk koy öyle giydir corabını yada keceli corap giydir sıcak tut ayaklarını bebegin dedi. cok ağlarsa durduramazsan eğer,bir kaşık calpol şurub verebilirsin,fitili uzunlamasına bölüp koyabilirsin dedi.
ay bilmiom cnm yaaa gitmek istemiom o doktora uyuz karı. sağlık ocağınamı gitsem die düşünüom.
bizimki de arabada inanılmaz huzurlu.
dün arabada uyudu, kırmızı ışıkta durunca uyanıyo, hareket edince gözler kapanıyo :)
yarican internette kolik(gaz sancısı) araştırmalrım sonucu gördümm saç kurutma makinası elektrik süpürgesi sesi bide arabayla gezinti bebeği sakinleştiriyormuş anne karnındaki sese benzetiyorlarmışş.dün artık dayanamadım bizim kızın ağlamalarına bi deniyeyim dedim açtım saç kurutma makinasını ve sustu uyudu sonra kapatıım uyandı:))bu sabah 9-10 arası onun sesiyle uyudu.şimdide onunla uyuttum kapattım hala uyanmadı allaha şükürr :)böle işte komik ama gerçek
bende 1 ay kalıcam annemin yanında..babamız mırın kırın etti ama napalım zor tek başına bakmak..msnden görüşüyoruz bizde:))saol ritacım hepimizin allah yardımcısı olsun gerçekten.hamilelik zor geçti benim bir sürü problem yaşadım ama derdim bebek olsunda bi şekilde ben bakarım ona ama buda zormuş.hamileyken hiç değişlse alıp kafamı çıkıyordum dışarı nefes alıyordum şimdi boğuluyorum sanki neyse şu kırkı bi çıksın gidip annemde 1 ay kalcam tabi babamız izin veririse :)bir ay hasretine dayanamayabilirr
birde şiddetle humananın kimyonlu rezene çaynı tavsiye edeyrum
ben içiuorum bebeeğede veriliyor ama bnm kızım anne sütünden hariç herşeyi kusuyo
geçmiş olsun tatlım....sab simplexi benim doktorum da sölemişti ama almadım rezene papatya ii gelince..ama daha kötü olursa bende alıcam...
sagol canım sanada gecmis olsun dikislerinle sorunun var bi iyileşemedin sanırımmmgeçmiş olsun darkım.
bizimkide arabaya binince hemen uyuyor:)
senin ne zaman tamamen geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?