kızlar bu mamalar epey pahalı sanırım kacgun gıdıyo bı kutusu merak ettım
huhu ekim gacıları ben geldim
nebiçim ticker bu böle daha sabah 2 ay 4 hafta 2 gün diodu şimdi 3 ay dio hahah
hoş geldin:)uyuttunmu kızını
kızlar bişey sorucam sütünü sağan arkadaşlar bu akşam ....sağmayı denedim acıdan öldüm zaten beceremedimde bir kaç kez ellimle sağmıştım daha rahattı nasıl sağıyosunuz zamanla acısı geçiyormu buarada manuel pompayla sağdım birde hangi biberonlardan kullanıyosunuz benim kız biberon almıyor...
ecrinececim; hoşgeldin..zaten 2 ay 4 hafta 2 gün 3 ay ediyor ya...allah iyiliğini versin
senin bebekte benim ki gibi bir yere gidip gelince huysuzlanıyorm ya....
evet uyuttum4 e kdr rahatım naptın bakam
aynı kızımla uğraşıyorum giremiyodum ne zamandır okuyup çıkıyodum şimdi uyuyor..
ben bi kere sağdım cnm manuelle benim acımadı hiç. nie o kdr acıdıki senin.
kızlar bişey sorucam sütünü sağan arkadaşlar bu akşam ....sağmayı denedim acıdan öldüm zaten beceremedimde bir kaç kez ellimle sağmıştım daha rahattı nasıl sağıyosunuz zamanla acısı geçiyormu buarada manuel pompayla sağdım birde hangi biberonlardan kullanıyosunuz benim kız biberon almıyor...
yaa bilmiyorumki seninkinin markası ne?
selam hnmlar ben üşütdüm galıba karnım cok agrıyodu bnm kızında kakası ishal oldu bnde sagıyorum manuelle hıc acımadı hemde fecı yara oldugu halde emiş gücü varsa ayarlamalı ondan acımış olabılır bnm kızda bıberon almıyo gcnlerde zorla verıyorum kafasını yana cvrıp mememı aradı :)
bnm kızında uykusu geldımı aglıyo snra kollarını sarıyorum gozunu örtuyorum hmn uyuyo :)ama hıc uyutmk ıcın zorlmıyorum beklıyorum uykusu gelmesını :)gunduzde bn hıc kucagıma almıyorum koltukta atıyo duruyo ama bır yere gıdelım yada gelsınler asla durmuyo yatdıgı yerde :)
nasıl ya ben u hesap işini anlamadımkidemekki 11 inde doğduya 11 inden 11inemi ay atlatçak
her ayı 30 gün hesap ediyor ya....
valla hiç anlamadımki öyle acıdıki gözümden yaş geldi benim kızımda genelde memede uyuyor uymadıysada yatağına yatırıyorum .5 dak. sonra uyuyor ama uyanıkken hep onunla i.lgileniceksin kendi kendine uzun süre oynamaz.....
off benimki ilk defa bugun ben odadan çıkınca arkamdan ağladı ay garip oldum gülüodu bana benimde işim vardı kızııım dedim güldü sona çıktım nasıl ağlıo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?