2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

İyi akşamlar kızlar anneme kaçmıştık evimize döndük çok geçmişe bakamadım ama herkes iyidir umarım.

Dark canım gözün aydın, maşallah güzel toparlamış doruk paşa bende çatlıycam kg ve boyunu meraktan çarşambaya kaldık dr beklediğimiz için günler geçmiyor

kızlar bugün arkadaşın bebeklerinin doğum günü vardı...ilk defa yabancı bir yere gittik....benim kız hiç durmadı,sürekli kucakta,ayakta gezdik durduk,
doğum günü partisi olduğu için hem kalabalıktı,hem gürültülüydü,bu gece uytmakta çok zorlandım...2,3 saat geç uyudu...ya birileri bize gelse,yada biz bir yere gitsek kızın düzeni alt üst oluyor ya...
napıcaz şimdi hiç mi insan içine çıkamıycaz biz...

kızlar bişey sorucam sütünü sağan arkadaşlar bu akşam ....sağmayı denedim acıdan öldüm zaten beceremedimde bir kaç kez ellimle sağmıştım daha rahattı nasıl sağıyosunuz zamanla acısı geçiyormu buarada manuel pompayla sağdım birde hangi biberonlardan kullanıyosunuz benim kız biberon almıyor...

Son düzenleme:
hoş geldin:)uyuttunmu kızını

evet uyuttum 4 e kdr rahatım naptın bakam

ben bi kere sağdım cnm manuelle benim acımadı hiç. nie o kdr acıdıki senin.

selam hnmlar ben üşütdüm galıba karnım cok agrıyodu bnm kızında kakası ishal oldu bnde sagıyorum manuelle hıc acımadı hemde fecı yara oldugu halde emiş gücü varsa ayarlamalı ondan acımış olabılır bnm kızda bıberon almıyo gcnlerde zorla verıyorum kafasını yana cvrıp mememı aradı :)

bnm kızında uykusu geldımı aglıyo snra kollarını sarıyorum gozunu örtuyorum hmn uyuyo :)ama hıc uyutmk ıcın zorlmıyorum beklıyorum uykusu gelmesını :)gunduzde bn hıc kucagıma almıyorum koltukta atıyo duruyo ama bır yere gıdelım yada gelsınler asla durmuyo yatdıgı yerde :)

yaa bilmiyorumki seninkinin markası ne?

şöle basit bişe ne kdr çıkçak die merak edip sağdım.

aynen benimkide. evde oynaşıo oynaşıo uykusu gelince yada acıkınca mızıldanıo gidiom konuşuom falan bazen benle iki agulaşıp gülüp devam edio bazende almayınca kızıyor o zmn aç yada uykusu var diom

emzirip. ayağıma alıom kundağa sarıom emziğide verip yüzünü örtüom iki piş piş daha sallamadan gidio

ama bi yere gittikmi zor dalıo uykuya.

valla hiç anlamadımki öyle acıdıki gözümden yaş geldi benim kızımda genelde memede uyuyor uymadıysada yatağına yatırıyorum .5 dak. sonra uyuyor ama uyanıkken hep onunla i.lgileniceksin kendi kendine uzun süre oynamaz.....

ya çok şükür doğduğundan beri uyku problemi çekmedim yani uyutmak için hiç zorlamadım uykusu gelince tok olsada olmasada emmek ister iki çeker 5 dk.. ağzında bekletir hemen uyur..benim kızın uykusu iyi yaa eee ana uykucu baba uykucu kızlar dün gece 12 de yattık sabah 11e kadar tabi arada emmeye kalkıyor ama gözünü açmadan istiyor emip tekrar uykuya dalıyor ben yataktan ne zaman kalkarsam oda ozaman uyanır...

off benimki ilk defa bugun ben odadan çıkınca arkamdan ağladı ay garip oldum gülüodu bana benimde işim vardı kızııım dedim güldü sona çıktım nasıl ağlıo :)

off benimki ilk defa bugun ben odadan çıkınca arkamdan ağladı ay garip oldum gülüodu bana benimde işim vardı kızııım dedim güldü sona çıktım nasıl ağlıo :)

ayy bizim kızda naz yapmayı öğrenmiş ilgilenmeyince numaradan ağlıyor yaa resmen küsüyor emzirmeye çalışıyorum böyle dudaklarını büzüyor başta naz yapıyor gözümün içine baka baka sonra emmeye başlıyor.....çok fena bunlar yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…