2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gunaydın kızlar benım kızm dun aksam ateşlendı cok bıde alttan cırt cırt diş cıkarıyo yavrumu cok hırpaladı 1 gunde ben uykusuz ev dagınık

günaydın kızlar...

önemli bi problemim var...bacaklarım selülit dolu vekımıl kımıl yumuşacık..üst bacaklarım...dün daha çok farkına vardım bunun...ağladım çok moralim bozuldu... ne yapıyım benim bir an önce kurtulmam lazım... sarımsak çayı deniycem...kremmi alsam ne yapsam ...ipucu versenize bana

manuel ucu çok sıkıyor benim de manuel var çok acıdı chicco bwnimki ben onunla çok zorlandım medella aldım elektrikli çok memnunum

günaydınnnn

cıldırmak uzereyıııım kaynanam arıyo uzaktan bı tanıdık bana gelecekmışş elıf hasta dıyom halıyı yıkama verdım dıyommm anlamıyo kadın yok gecendede gerı cevırmısız ayıp olurmus oda aynı gun aramasın canım aksamdan arasın evımı bok goturuyo evımı temızlıycem pasta borekmı yapcam kızımamı bakcaaaam ay valla sınır krızı gecırıyoruum dunde mısafır vardı kızımla ılgılenemedım
ay valla cıglık atıp kacmak ıstıyormmm aynı gun aranırmı coucuklu kadın yaaaaa

kaynanama baska zaman gelsın dıyoruumm kaynanam benı takmıyo bıle gelıyolarmış ay valla cıldırcaaaam ıkısıne uyuz oluyorum uyuz olmuyom nefret edıyoım cok sınırlıyımmm varya asırı derecede hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seytan dıyo cek kağıyı cık

bir çay koy keki böreğpi boşver gelince de önceden haberim olsaydı yapardım bişeyler dersin

offf o kötü işte pastaneden sipariş versen olmaz mı yok mu tlf falan ben öyle yapıyorum

mervam
stres yapma sütüne zarar
pastaneden al olsun bitsin.kızım rahatsız yapamadım kusura bakmayın de yeter..
ayy iiki öle kaynanam yok deli olurdum.

mervam
stres yapma sütüne zarar
pastaneden al olsun bitsin.kızım rahatsız yapamadım kusura bakmayın de yeter..
ayy iiki öle kaynanam yok deli olurdum.

kadın abban taam dıo her işini sınsıce yapıyo oglunu aratıyo gelecez dıee valla bıktım sınsılıgınde pastaneden alırım sorun deıl ama laf eder aaa bısey yapap koyamdı mısafırın onune dıye gıdıp pastahanelerden alıyo oglumun parasını yıyo rahatına duskun dıee ay varyaaa daha ne anlatsam sıze kımse kımseye acımıyo yanarsa ınsanın bı kendı anası yanar ben bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…