2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bencede canını sıkma olduğu kadar bizler artık çocuklarımıza adapte olmaya çalışıyoruz misafir umduğunu değil bulduğunu madem kayınvaliden çok biliyo deki anne kızım çok huzursuz bişiy yapamadım gelirken sen bişyler getirirmisin de bari ayrıca unutma bizim sinir ve stresimiz bebişlerimizi daha çok etkiliyo onu düşün takma OLDUĞU KADAR

slm kızlar
mervam stres yapma çay yap sadece çok istiyorsa yapsın kayınvaliden evide öle üstün körü topla yazık sana da...yada gelsin toplasın kaynana
öle diyorum ama ben senden de berbatım herşey tam olacak ya sanki boşverelim yaaaaaaaa olduğu kadar beğenmeyen gelmesin

canım kızım ateşli de kusura bakmayın de

aaaaaaaa bu kadarda olmaz ki yaa onlar hiçmi çocuk büyütmemiş

orası öyle anne de var ne varsa
markete gidebilirsen sigara böreği var hazır karışımlar var kek kurabiye yapışın 10dk sürer revani var ben hep yapıyorum onlardan mesela

benım cıldırdıgımda o zaten kızımın ateslı olması benım onla ugrasmam onemlı deıl ama kadaını gerı cevırmemız ayıp olurrr ya aksamdan arasın bend eona gore demıııı valla mıllet hava guzel nere gıtsem cullansam dıye bakıyo karsı taraf musaıtmı deılmı dusunen yok

kesinlikle yanarsa annen yanar ben annem burdayken değerini bilmemişim tersliyordum falan stresten yok dağınık ev falan diye saçmalamışım özür diledim zaten kayınvalidem gelip gidince anladım değerini
hep derdmki hiç sorunum yok çok iiler diye zaten yazın ve bayramda toplasan yılda 7 gün görüyordum meğer beraber kalmadan anlaşılmıyormuş
bizde 15 gün kaldılar bu arada 3 senelik evlyiz 4. senemiz daha ilk defa geldiler
sürekli diyordu ki çocuğu uyumuyor diyorsunuz çok uslu işte hep uyuyacak mı diyordu bende dayanamadım dedim ki annem değilsin ki acıyasın neyapayım dayanamadım

banada bişeler sölesinize

günaydın kızlarrrrrrrr..
merwam bencede sıkma canını ama haklısın ben olsam bende delirirdim..
kızların dediği gibi yap bencede.

sporrr.ne derece mümkün olur bilmem ama.ben 6.aydan sonra başlıyacağım spora.kremin falan etki edeceğini düşünmüyorum.bende doğumdan sonra verdiğim kiloları geri aldım.emzirmek acıktırıyor hergün tatlı bişiler yapıyorum

mervam boşversene sen hala kaynananımı takıyosun.. duyma sen onun laflarını işine nasıl geliyosa öyle yap.. misafir geleceği zaman inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz... yap birşeyler yada arkadaşların söylediği gibi pastaneden sipariş ver.. sen bebişine iyi bak gerisini salla gitsin...

kızlar ben bebek telsizi alıcamda aranızda kullanan varmı hangi marka alayım bazıları çok cızırtı yapıyomuşta.. bu arada kimdi bilmiyorum ama birisi dr. brown'un gaz önleyici biberonunu tavsiye etmişti aldım gerçekten işe yarıyor çok tşk. ayrıca pişik problemi olanlar için 'desitin' diye bir krem kullanıyorum.. bu kremide tavsiye üzerine aldım.. kesinlikle hiç pişiği olmadı kızımın.. tavsiye ederim. fakat sadece istanbuldakiler için çapa ve cerrahpaşanın karşısındaki eczanelerden bulabiliyosunuz.. ama çok etkili...

kzlar oğluma oyun halısı spariş verdim inşallah sever oynar kullanan var mı acaba?

Hepsiburada.com

canım ben maymun adasını aldım. En azından 10-15 dk oyalanıyor. Bu bile ebni rahatlatıyor bazen. İyi yapmışsın. Tavsiyem oyuncaların tümünü hemen koyma, benimki korkmuştu, önce halıya alıştır, yavaş yavaş oyuncakları tek tek tanıt.

büyük geçmiş olsun canım, dr'a götürdün mü?

orası öyle anne de var ne varsa
markete gidebilirsen sigara böreği var hazır karışımlar var kek kurabiye yapışın 10dk sürer revani var ben hep yapıyorum onlardan mesela

Loveli haklı, ben de misafir geleceği zaman ya hazır alıp veriyorum yada hiçbişi vermiyorum. Bazen çay bile yapmadığım oluyor. Herzaman bir olmaz ki, bebeğin büyüsün bol bolyaparsın, herkes çocuğunu büyütüyor gezecek yer arıyor, zamanında onlar da öyleydi. Hiç canını sıkma canım.

aynen ben de 2 kilo almışım, sabah atrtıldım. spor yapmayı bilmem de buyaramazlar bir ayaklansın peşlerindekoşarken verecekmişiz annem öyle diyor:))

ben wewel iin dijital telsizini kullanyorum hiç parazit yok.ama şarjı çok dayanmıyor gibi.her kullanımdan sonra şarja takıyorum pili hemen bitmesin diye.annede seslenebiliyor benimkinde memnunun yanii

kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen kızıma oyun halısımı alsam yoksa egzersiz arkadaşımı.keyifli vakit geçiriyorlarmı ve ne kadar oyalanıyorlar.

kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen kızıma oyun halısımı alsam yoksa egzersiz arkadaşımı.keyifli vakit geçiriyorlarmı ve ne kadar oyalanıyorlar.

slmmmmmmm kızlarrr ben geldim gene uykusuz bi halde gerçi bugün bikaç saaty uyumama izin verdi kızım şuanda kendi uyuyo:)
gülayşecim benim sorucaklarımı sormuşsun
evet kızlar bende oyuncak alıcam ama kızım hemencecik büyüyo oyun halısı küçük olmazmı emeklerse içinde durmaz onun oynayacagı hoşuna gidecegi şeyler söylermisiniz??*

onurlu bak şimdi

sandalyede oturur gibi pozisyon al biraz yukarda kalsın ama popo bacakları hafiften aç ama
ellerini karşıya doğru uzat
bacaklarının nasıl titreyip yağ yaktığına sen bile şaşırırsın tabi buna en fazla 1dk dayanabilirsen ne mutlu sana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…