kadın abban taam dıo her işini sınsıce yapıyo oglunu aratıyo gelecez dıee valla bıktım sınsılıgınde pastaneden alırım sorun deıl ama laf eder aaa bısey yapap koyamdı mısafırın onune dıye gıdıp pastahanelerden alıyo oglumun parasını yıyo rahatına duskun dıee ay varyaaa daha ne anlatsam sıze kımse kımseye acımıyo yanarsa ınsanın bı kendı anası yanar ben bunu anladım
kadın abban taam dıo her işini sınsıce yapıyo oglunu aratıyo gelecez dıee valla bıktım sınsılıgınde pastaneden alırım sorun deıl ama laf eder aaa bısey yapap koyamdı mısafırın onune dıye gıdıp pastahanelerden alıyo oglumun parasını yıyo rahatına duskun dıee ay varyaaa daha ne anlatsam sıze kımse kımseye acımıyo yanarsa ınsanın bı kendı anası yanar ben bunu anladım
canım kızım ateşli de kusura bakmayın de
aaaaaaaa bu kadarda olmaz ki yaa onlar hiçmi çocuk büyütmemiş
bende bğendim canım.düşünüyorum almayı.koltuk üstlerinde duruyo yavrucuk ana kucaını sevmiyor .güzel oyalanır ve gelişir bence güle güle kullanınkzlar oğluma oyun halısı spariş verdim inşallah sever oynar kullanan var mı acaba?
Hepsiburada.com
günaydın kızlar...
önemli bi problemim var...bacaklarım selülit dolu vekımıl kımıl yumuşacık..üst bacaklarım...dün daha çok farkına vardım bunun...ağladım çok moralim bozuldu... ne yapıyım benim bir an önce kurtulmam lazım... sarımsak çayı deniycem...kremmi alsam ne yapsam ...ipucu versenize bana
banada bişeler sölesinize
kzlar oğluma oyun halısı spariş verdim inşallah sever oynar kullanan var mı acaba?
Hepsiburada.com
canım kızım ateşli de kusura bakmayın de
aaaaaaaa bu kadarda olmaz ki yaa onlar hiçmi çocuk büyütmemiş
orası öyle anne de var ne varsa
markete gidebilirsen sigara böreği var hazır karışımlar var kek kurabiye yapışın 10dk sürer revani var ben hep yapıyorum onlardan mesela
sporrr.ne derece mümkün olur bilmem ama.ben 6.aydan sonra başlıyacağım spora.kremin falan etki edeceğini düşünmüyorum.bende doğumdan sonra verdiğim kiloları geri aldım.emzirmek acıktırıyor hergün tatlı bişiler yapıyorum
kızlar ben bebek telsizi alıcamda aranızda kullanan varmı hangi marka alayım bazıları çok cızırtı yapıyomuşta.. bu arada kimdi bilmiyorum ama birisi dr. brown'un gaz önleyici biberonunu tavsiye etmişti aldım gerçekten işe yarıyor çok tşk. ayrıca pişik problemi olanlar için 'desitin' diye bir krem kullanıyorum.. bu kremide tavsiye üzerine aldım.. kesinlikle hiç pişiği olmadı kızımın.. tavsiye ederim. fakat sadece istanbuldakiler için çapa ve cerrahpaşanın karşısındaki eczanelerden bulabiliyosunuz.. ama çok etkili...
kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen kızıma oyun halısımı alsam yoksa egzersiz arkadaşımı.keyifli vakit geçiriyorlarmı ve ne kadar oyalanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?