kzlar oğluma oyun halısı spariş verdim inşallah sever oynar kullanan var mı acaba?
Hepsiburada.com
selam herkese
bende oyuncak almak ıstıyorum ama bı turlu karar veremedım ne alıcama salıncak aldım cok sevdi
aldınmı kız salıncak süper dimi dün ilk defa 1.5 saat uyudu içinde büyüyünce daha süper olucak onun içinde uyutması
canım bizimkiler 7 _24 birlikteler kayınvalide yatılı kalıyo bizde sen yine şükret haline
canımm bence hiç nankörlük değil sadece kimse bizden ii bakamaz gibi gelio bide bana bebeğimi başkasına bırakırsam huyu değişir yada düzeni bozulur gibi gelio hep ama bi ssaatçikten bişe olmaz
İse basladiginda mecburen baskalariyla kalmayacak mi bebisin
ben geldimnankör pike nankörlük yapma :d senin kızınsa onunda torunu napçen. bugunde benimki geldi sevdi kızı ama uykusu vardı hep ağladı hehe bi mutlu haline denk gelemedi.
kızlar bugün arkadaşın bebeklerinin doğum günü vardı...ilk defa yabancı bir yere gittik....benim kız hiç durmadı,sürekli kucakta,ayakta gezdik durduk,
doğum günü partisi olduğu için hem kalabalıktı,hem gürültülüydü,bu gece uytmakta çok zorlandım...2,3 saat geç uyudu...ya birileri bize gelse,yada biz bir yere gitsek kızın düzeni alt üst oluyor ya...
napıcaz şimdi hiç mi insan içine çıkamıycaz biz...
nevyascım jimnastik merkezini kaç paraya hangi marka aldınız bide ka ç aylık olarak aldınız??
meliscim salıncagı da sana sorayım kaça nerden aldınız??
kızıma bende oyuncaklar almak istiyorum artık :)bez bebegi var onunla epey oynuyor dokunuyor bazen kolunu emiyor :)
oğlum 18 ekim doğumlu 1.5 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım. biberonla ama anne sütü alıyor akşamlarıda beni emiyordu ama 2,3 gündür beni emmeyi ret ediyor biberon istiyor. sütümde sağmakla hemen azalmıya başladı. biliyorum biberona alıştı ama yapacak birşeyim yok. tekrar emmeyi sağlayabilmem için bir yöntem bilen varmı. çok üzülüyorum sütüm gidiyor. yardım edin....
senın şu eltınede ıyıce gıcık olmaya basladımya ne bıcım ınsanslm kızlar herkeze hayırlı günler
Benim oğlan 1 haftadır beni iyice yormaya başladı ve acayip asabi oldum sinirleniyorum çocucga yüksek sesle konuşuyorum aglayınca içime giriyor..Paşa gibi gazsız sakin oğlum huysuzzzz gazlı hale geldi .uykuda huysuzluk emerken huysuzluk altını anakucagında hep huysuz heppnazardan oldu yavrumm ..eltim 10 gün önce söylenıp durdu oğlan için kendı cocuklarının bebeklıklerı ile kıyaslama yaptı..
benimki hayatta yanlız tek basına uyumaz ağlardı sallardım dedi ...aynı benimki öyle oldu kendı kendıne uyuyan cocuk sallanmak ıstıyorrr
kucakta benımkıler böyle durmaz derdı benımkı kucakta bıle huysuz sadece evın ıcınde gezınce sakınlesıyor bıde muzık acınca oynayınca vs. oyıncaklarla alakası yok ılgı alakası tv.ev müzik
meme pozısyonunda sevınırdı sesler cıkarırdı sımdı emcegı zaman aglıyor kıyamet koparıyor süt yetmıyo desem var emıyo cıkarıyor bakınıyo etrafaa süreklı emmıyo artık
nevyascım jimnastik merkezini kaç paraya hangi marka aldınız bide ka ç aylık olarak aldınız??
meliscim salıncagı da sana sorayım kaça nerden aldınız??
kızıma bende oyuncaklar almak istiyorum artık :)bez bebegi var onunla epey oynuyor dokunuyor bazen kolunu emiyor :)
haklısın canım ya, vala sanırım ben dayanamazdım ya. kayınvalidem çok sahipleniyor çünkü, devamlı baksa kendi tarzına göre yetiştirir kızımı, laf da dinlemiyor. ama mecbur kalsak tabii o bakardı, yine de elden iyidir herhalde. sana sabırlar diliyorum canım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?