2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam herkese
bende oyuncak almak ıstıyorum ama bı turlu karar veremedım ne alıcama salıncak aldım cok sevdi

hepsi burada.comda nice dicer pratik doğrayıcı 80 tl den 20 tl ye inmiş günün fırsatı.alsakmı ki tv de çok kullanışlı görünüyordu.

okadar çok hareket varki bacaktaki selülitleri yakmak için
mis gibi hem totoyu kaldırıyon hem selülitleri yok ediyon

Selam kızlar ben oyun halısı değilde jimnastik merkezi aldım biz memnunuz baya ilgisini çekiyor oğlumun üstelik 3 farklı şekilde kullanıldığından uzun süre kullanacağız gibi :) oyun halısında zamanla sıkılır emekleyince durmaz gibi geliyor ama iyi düşünüp karar verin az para değil bu oyuncaklar :))

aldınmı kız salıncak süper dimi dün ilk defa 1.5 saat uyudu içinde büyüyünce daha süper olucak onun içinde uyutması

valla ıyıkıde almısım çok sevdi bende sabah 7 de uyandı emzırdım koydum salıncagına 11 de uyandı:)))
bıde oyuncaklar astım onlara bakıyor guluyor bagırıyor onlara hhehe

slm kızlar herkeze hayırlı günler
Benim oğlan 1 haftadır beni iyice yormaya başladı ve acayip asabi oldum sinirleniyorum çocucga yüksek sesle konuşuyorum aglayınca içime giriyor..Paşa gibi gazsız sakin oğlum huysuzzzz gazlı hale geldi .uykuda huysuzluk emerken huysuzluk altını anakucagında hep huysuz hepp nazardan oldu yavrumm ..eltim 10 gün önce söylenıp durdu oğlan için kendı cocuklarının bebeklıklerı ile kıyaslama yaptı..

benimki hayatta yanlız tek basına uyumaz ağlardı sallardım dedi ...aynı benimki öyle oldu kendı kendıne uyuyan cocuk sallanmak ıstıyorrr
kucakta benımkıler böyle durmaz derdı benımkı kucakta bıle huysuz sadece evın ıcınde gezınce sakınlesıyor bıde muzık acınca oynayınca vs. oyıncaklarla alakası yok ılgı alakası tv.ev müzik

meme pozısyonunda sevınırdı sesler cıkarırdı sımdı emcegı zaman aglıyor kıyamet koparıyor süt yetmıyo desem var emıyo cıkarıyor bakınıyo etrafaa süreklı emmıyo artık

oğlum 18 ekim doğumlu 1.5 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım. biberonla ama anne sütü alıyor akşamlarıda beni emiyordu ama 2,3 gündür beni emmeyi ret ediyor biberon istiyor. sütümde sağmakla hemen azalmıya başladı. biliyorum biberona alıştı ama yapacak birşeyim yok. tekrar emmeyi sağlayabilmem için bir yöntem bilen varmı. çok üzülüyorum sütüm gidiyor. yardım edin....

kızlar bir değişik yakınma da benden gelsinbenim oğlanın saçları çok çabuk yağlanıyo ya sizde de olan varmı

nevyascım jimnastik merkezini kaç paraya hangi marka aldınız bide ka ç aylık olarak aldınız??
meliscim salıncagı da sana sorayım kaça nerden aldınız??
kızıma bende oyuncaklar almak istiyorum artık :)bez bebegi var onunla epey oynuyor dokunuyor bazen kolunu emiyor :)

canım bizimkiler 7 _24 birlikteler kayınvalide yatılı kalıyo bizde sen yine şükret haline

haklısın canım ya, vala sanırım ben dayanamazdım ya. kayınvalidem çok sahipleniyor çünkü, devamlı baksa kendi tarzına göre yetiştirir kızımı, laf da dinlemiyor. ama mecbur kalsak tabii o bakardı, yine de elden iyidir herhalde. sana sabırlar diliyorum canım ya :)

canımm bence hiç nankörlük değil sadece kimse bizden ii bakamaz gibi gelio bide bana bebeğimi başkasına bırakırsam huyu değişir yada düzeni bozulur gibi gelio hep ama bi ssaatçikten bişe olmaz

di mi :) bi saatten bişicik olmaz bence de, sıkmayayım boşuna kendimi :)

İse basladiginda mecburen baskalariyla kalmayacak mi bebisin

işe başladığımda benim işyerimdeki kreşe gelecek benimle, yine başkaları bakacak ama onlar eğitimli insanlar, ve de sahiplenmeyecekler, ama iyi bakacaklar. daha iyi bence :)

ben geldim nankör pike nankörlük yapma :d senin kızınsa onunda torunu napçen. bugunde benimki geldi sevdi kızı ama uykusu vardı hep ağladı hehe bi mutlu haline denk gelemedi.

kocam da bazen diyo, "onların torunu" diye :) ben de diyorum ki "önce benim çocuğum, sonra onların torunu" :)

canım alışmaya bağlı olabilir, biz 6 günlükkenden itibaren dışarıya gezmeye çıkardık, 10 günlüktü alışveriş merkezindeydik, kaç günlük diye soranlar şoka giriyordu nasıl çıkardınız diye. halbuki dikkatli olduktan sonra hiç hasta olmadı çok şükür, ve yabancılara da acayip alışık, insanları görünce düzeni de bozulmuyor. biz de dışarı çıka çıka dışarıda onunla başa çıkmayı öğrendik. alışmaya bağlı yani bana kalırsa. yavaş yavaş sen de alıştırabilirsin.

unkapanından aldım canım 100 lira

canım bi kere üzülmeyi bırakman lazım.. çünkü üzüldükçe daha da gidiyor süt.. bende senin gibi erken işe başlamak zorunda kaldım.. kızım şükür biberon alıyo ama benim süt bitti gibi bi şey oldu.. ne duyduysam denedim ama eski seviyesine gelmiyo.. ille de biberon diyorsa sütü sağıp ver en azından anne sütü alır.. benim süt yetmeyince mama veriyoruz mecburen..

senın şu eltınede ıyıce gıcık olmaya basladımya ne bıcım ınsan
banada soyluyolar takmıyorum hıc ben boyle yapıyorum dıyorum gecıyorum yavrum nazar degmıs ona bol bol oku benımkıde dısarı cıktıgımızda eve gelınce huysuzlasıyor ama ertesı gun duzelıyor yıne Allah yardımcın olsun canım ınsallah duzelır hemen

İnternetten aldım canım indirimdeydi 80 aldım normalde 100 lira civarı.
Bizimki bu canım

Bebek İçin İkili Jimnastik Oyuncağı

aynen yaaa.. analık içgüdüsü mü yoksa kaynana gıcıklığı mı yaptıkları.. bizim çocuğumuzu kendi istediği gibi yetiştirmeye çalışıyo.. öğrettiğimiz gibi yapsa neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…