kaynanama baska zaman gelsın dıyoruumm kaynanam benı takmıyo bıle gelıyolarmış ay valla cıldırcaaaam ıkısıne uyuz oluyorum uyuz olmuyom nefret edıyoım cok sınırlıyımmm varya asırı derecede hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seytan dıyo cek kağıyı cık
kzlar oğluma oyun halısı spariş verdim inşallah sever oynar kullanan var mı acaba?
Hepsiburada.com
banada bişeler sölesinize
kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen kızıma oyun halısımı alsam yoksa egzersiz arkadaşımı.keyifli vakit geçiriyorlarmı ve ne kadar oyalanıyorlar.
onurlu bak şimdi
sandalyede oturur gibi pozisyon al biraz yukarda kalsın ama popo bacakları hafiften aç ama
ellerini karşıya doğru uzat
bacaklarının nasıl titreyip yağ yaktığına sen bile şaşırırsın tabi buna en fazla 1dk dayanabilirsen ne mutlu sana :)))
pike resim çekeyimmi o pozisyonda :))))
kız bildiğin boşlukta oturur gibi ellerini karşıya doğru uzatcanki destek olsun
mama veren arkadaşlar kızım kakasını artık günde 1defa yapıyo ama önceden sarı ve çok sıvı yapıyodu mamaya başladıktan sora katı gibi ve bildiğim yeşile yakın bi renk normalmi ???
MAMA VEREN arkadaşlar kızım kakasını artık günde 1defa yapıyo ama önceden sarı ve çok sıvı yapıyodu mamaya başladıktan sora katı gibi ve bildiğim yeşile yakın bi renk NORMALMİ ???
evt sıçsında ama nie öle rengi değişti mamadan yani dimi onu merak ettimkız johny aman sıçsında nasıl sıcarsa sıçsın:))))yerim onun pıtışını nasıl oldu geçti mi
su veriyorsun değil mi
ya kızlar ben sadece emziriyorum mama vermiyorum ama su da vermiyorum versem mi ki ama dr ver demedi ben de sormadım aslındasiz veeriyormusunuz
selam kizlar
DARK canim benim kiz da persembe enson yapti kakasini.aksam olan mamayi kasikla yedirdim.midesi bulanmaya baslayinca onu kesip memeyi verdim.bakim bugün ne olcak
bende aptamil1 yerine comfort alayim bari.
MAMA VEREN arkadaşlar kızım kakasını artık günde 1defa yapıyo ama önceden sarı ve çok sıvı yapıyodu mamaya başladıktan sora katı gibi ve bildiğim yeşile yakın bi renk NORMALMİ ???
ya kızlar ben sadece emziriyorum mama vermiyorum ama su da vermiyorum versem mi ki ama dr ver demedi ben de sormadım aslındasiz veeriyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?