2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay mervam ya, okudukça sinirlendim kayanana vala :) allah sana sabır versin, hepimize oluyo bazen bunlar, sakince idare et gitsin boşver. densiz insan dolu memleket maalesef.

kzlar oğluma oyun halısı spariş verdim inşallah sever oynar kullanan var mı acaba?

Hepsiburada.com

bende de bundan var, çok memnunuz baya güzel bi oyun halısı, oyuncakları da fena değil. sevecektir ama zamanla alışıyorlar, aklında bulunsun canım.

banada bişeler sölesinize

canım emzirirken bişey kullanmamaya dikkat et, hepimiz sabırla rejim yapabileceğimiz günleri bekliyoruz :) ama bol bol su içince bendeki selulitler eridi, bir de yapabilirsen spor yapman lazım zaten, krem falan hikaye bence.

kullanan arkadaşlar yardımcı olun lütfen kızıma oyun halısımı alsam yoksa egzersiz arkadaşımı.keyifli vakit geçiriyorlarmı ve ne kadar oyalanıyorlar.

canım ikisi de aslında güzel, dikkat çekici oyuncaklar. biz oyun halısı aldık, eğer keyifliyse 15-20 dk kadar oyalanabiliyor, tabii yavaş yavaş alıştı ama şimdi oyuncaklarla ilgileniyor güzelce. egzersiz arkadaşım da iyidir ama.

bu ne kız :) götümü koltuktan kaldırmayı becerirsem deneyeceğim bakalım :) tam anlamadım gerçi ama :)

Kızlar biberona alışmasınderseniz nuby nin anne göğsüne yakın tamamen silikon biberonu var onu alın derim.Bizde aynı sıkıntıları geçen hafta yaşadık hemen bu biberonu aldım en yavaş akanından çok şükür memeye döndü oğlum mamasınıda biberonundan içiyor maşallah

slm kızlar. ne kalabalığız bugün böyle. hamileyken giremeyeceksiniz falan diyorlardı ama hiç hız kesmedik maaşallah

ay ben istanbulda degilim meliscim unkapanına gitmem de zor maleseff sgol bilgi için:)
nevyascım çok sagol canım baktım şimdi araştırayım biraz daha sende güle güle kullan bebişine inşallahh

pike resim çekeyimmi o pozisyonda :))))
kız bildiğin boşlukta oturur gibi ellerini karşıya doğru uzatcanki destek olsun

MAMA VEREN arkadaşlar kızım kakasını artık günde 1defa yapıyo ama önceden sarı ve çok sıvı yapıyodu mamaya başladıktan sora katı gibi ve bildiğim yeşile yakın bi renk NORMALMİ ???

normal canım benımkı 2 günde bir yapıo

kız johny aman sıçsında nasıl sıcarsa sıçsın:))))yerim onun pıtışını nasıl oldu geçti mi

su veriyorsun değil mi

jonycim mama veriyosan normal rengi canım benimkide suan sadece sütümü alıyo sarı cıvık sekilde yapıyo bide mamadan sonra su ver canım :)
kızlar ben kaçar misafirim geliyo kib öptm

kız johny aman sıçsında nasıl sıcarsa sıçsın:))))yerim onun pıtışını nasıl oldu geçti mi
evt sıçsında ama nie öle rengi değişti mamadan yani dimi onu merak ettim
pıtışı geçmedi yaa bütün kremleri sürdüm hamaten aldırcam bugün bakalım o işe yarıcakmı çok fena bacağına sıçramış olmadı götürcem tekrar doktora böle sivilce gibi beyaz pütürcükler

su veriyorsun değil mi

veriyorum canım su ama çok içmiyo çıkarıyo ağzından

ya kızlar ben sadece emziriyorum mama vermiyorum ama su da vermiyorum versem mi ki ama dr ver demedi ben de sormadım aslında siz veeriyormusunuz

selam kizlar

DARK canim benim kiz da persembe enson yapti kakasini.aksam olan mamayi kasikla yedirdim.midesi bulanmaya baslayinca onu kesip memeyi verdim.bakim bugün ne olcak
bende aptamil1 yerine comfort alayim bari.

ya kızlar ben sadece emziriyorum mama vermiyorum ama su da vermiyorum versem mi ki ama dr ver demedi ben de sormadım aslında siz veeriyormusunuz

suyu nadir veriyorum oda 1-2 çaykaşığı.onuda hergün vermiyorum.valla eskiler verin diyo ,doktorlar vermeyin diyor anlamadım bende.

selam kizlar

DARK canim benim kiz da persembe enson yapti kakasini.aksam olan mamayi kasikla yedirdim.midesi bulanmaya baslayinca onu kesip memeyi verdim.bakim bugün ne olcak
bende aptamil1 yerine comfort alayim bari.

sakın alma onu çok bet iiyyk
yada bana öle geldi ama benim kızda hiç sevmedi 2.3 sefer denedim
SMAgold al bence hüpletiyo onu

he boşlukta oturur gibi tamam anladım, hahaha zordur öyle durmak dur deneyeyim lan hemen

oha dizlerim koptuuu hahaha iyiymiş ama :)

yok canım, anne sütünde yeteri kadar su var, vermene gerek yok :) ben de vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…