2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

haklısın cnm sonuna kadar unutmuslar onlar eski gunleri ondan gönderiolar elin adamı senden dahamı önemli

evet gülayse ya arada kalıyoruz vallahi geçen bi ark annesi geldi su vermiyoruz ya demiş ki bi dr bu çocuklara ay su verilmiyuor ilerde böbrek sorunu yaşarlar falann ayy herkes ayrı telden çalıyor versem mi acabaa

aynen valla cek kapıyı cık evde bulamasınlar öle emrivaki gelinirmi ya benimkine cok benzettim seni cok iyi anlıom bir iki yap arkası gelio sakın yapma

bu arada mervam hayy senin kaynanana benim kaynana bana yapıp getiriyor valla biliyor ben bebekle bişi yapamam misafir çağırıyorsa pasta böreğini de yapacak olmadı sadeceee çay içsin

evet gülayse ya arada kalıyoruz vallahi geçen bi ark annesi geldi su vermiyoruz ya demiş ki bi dr bu çocuklara ay su verilmiyuor ilerde böbrek sorunu yaşarlar falann ayy herkes ayrı telden çalıyor versem mi acabaa

ben bu yuzden kimseyle görüşmüom ay kafayı yerim yoksa onu ver bunu verme dün kaynanaya gittik ona bile gıcık oldum daha anca güler dio allahım iki aylıkken gülüodu zaten şöle diom yok daha anlamaz daha olmaz cahil yaptı çocumu iice.

abartmadan bir iki çay kaşığı verelim bence.ben 4.5 5.ayda ek gıdalara başlamayı düşünüyorum zaten 6.aydan sonra başlayınca çok yemek seçiyorlar,yeğenimdede aynı durum yaşandı mamaya çok alıştıydı şimdi 5 yaşında hala yemek seçer ve çok zor yer.

gülüyorlar valla benimki baya sesli sesli gülmeye başladı .şu ara aynayı keşfetti kendine gülüyor aynada ama boy aynasında kendini ilk gördüğünde bir ki defa kafasını koynuma saklanmıştı utangaç utangaç şimdi gülüyor :)

pike hareket seni zorladıysa işe yarıyo demektir
karın için olanıda var yere sadece popo ve bel üstünde uzan bacaklarını kaldır belden yukarını kaldır kollarını birleştir göğsünün üstünde yani bağdaş kur rahat oluyo
karnının nasıl yandığını anlatamam tir tir titriyo ben yapamıom dikişlerim yanıyo içerden

kızlar 2-3 gunde bir iki cay kasıgı verilebilir ama hergun vermeyin hele sık sık vermeyin memeyi bırakmaya baslar daha az emer dikkat edin.

slm kızlar ben geldim sağlık ocağına gittik kilo ve boy ölçümü vardı kızımın bu ay sınırda almışız biraz ama mamaya gerek yok dediler anne sütüne devam 670 gr kilo almış 6cm de boyu uzamış kızımn 5050 kilo 57 cm olduk yani...bu ay bebişlerimiz az kilo aldı hayırlısı sağlıklı olsunlarda....kızlar sabahları ebru şallıyla plates yapın baya faydası oluyor..ben birara başladım sonra bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum ama uykudan kendimi.zi alamıyoruz kızımla:)

vuuu senden çok öğreneceğim var anlaşılan :) bunu da yapıcam şimdi :) sağol şekerim

sağolasın canım inşannemde oku dedi bu akşam toplu okuma yapıcam eşimde bende huysuzlaştık bizide çekemiyor eşimin bana yardım etmesine onun eşi hiç kucagına bile alıp tutmazmış ...ne biçim ınsanlar varya ınsan maşallahh der.. maşallahh barikallahh deseniz

canım 10 aya kadar kullanabiliyormuş sonra da oynar bence biraz pahalı şimdi almasamıydım dedim kızlar öyle deyince ama sever inşallah...

benim kız pek sevmedi heralde uzanamıyo ondan heralde
ama gene enaz 10dk falan duruyo viu viu die ağlama numarası yaparak

hadi yaa...

kıyamam canım. benimkide bir yere gidip gelince huysuzlaşıyor dün öğleydi...çok üzüldüm hiç durmadı emmedi kucak istemişti...dua oku canım bol bol

canım benim kerem sevmedi kaldırdım inş. senin kerem sever :)

inşallah canım...seninkide sonra sever ilerde oynar..

bizimkide sınırda bu ay 750gr almış sadece..olsun sağlıklıolsunlar da..
pilates bende yapıyordum çok faydalı kesinlikle..yine başlamak istiyorum benimde uykusuzlukan halim kalmıyo...sabahın 6sında uyanıyor öğlene kadar uyku yok malesef..
maşallah size valla aymeh bizim yerimize de uyu

evet canım farklı ortama gidince öyle oluyorlar ..geçen komşuya indim 1 satt zor durdu huzursuzdu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…