cıldırmak uzereyıııım kaynanam arıyo uzaktan bı tanıdık bana gelecekmışş elıf hasta dıyom halıyı yıkama verdım dıyommm anlamıyo kadın yok gecendede gerı cevırmısız ayıp olurmus oda aynı gun aramasın canım aksamdan arasın evımı bok goturuyo evımı temızlıycem pasta borekmı yapcam kızımamı bakcaaaam ay valla sınır krızı gecırıyoruum dunde mısafır vardı kızımla ılgılenemedım
ay valla cıglık atıp kacmak ıstıyormmm aynı gun aranırmı coucuklu kadın yaaaaa
kaynanama baska zaman gelsın dıyoruumm kaynanam benı takmıyo bıle gelıyolarmış ay valla cıldırcaaaam ıkısıne uyuz oluyorum uyuz olmuyom nefret edıyoım cok sınırlıyımmm varya asırı derecede hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seytan dıyo cek kağıyı cık
evet gülayse ya arada kalıyoruz vallahi geçen bi ark annesi geldi su vermiyoruz ya demiş ki bi dr bu çocuklara ay su verilmiyuor ilerde böbrek sorunu yaşarlar falann ayy herkes ayrı telden çalıyor versem mi acabaa
evet gülayse ya arada kalıyoruz vallahi geçen bi ark annesi geldi su vermiyoruz ya demiş ki bi dr bu çocuklara ay su verilmiyuor ilerde böbrek sorunu yaşarlar falann ayy herkes ayrı telden çalıyor versem mi acabaa
kzlar oğluma oyun halısı spariş verdim inşallah sever oynar kullanan var mı acaba?
Hepsiburada.com
ben bu yuzden kimseyle görüşmüomay kafayı yerim yoksa onu ver bunu verme dün kaynanaya gittik ona bile gıcık oldum daha anca güler dio allahım iki aylıkken gülüodu zaten şöle diom yok daha anlamaz daha olmaz cahil yaptı çocumu iice.
Hepsiburada.com : Playskool 2 Li Egzersiz Arkadasım | Anne / Bebek / Çocuk
bu egzersiz arkadaşı hoşuma gitti.oyun halısı denildiği gibi sonra kullanılmayabilir bu uzun süre kullanılır gibime geliyor.bundan alıcam galiba fiyatıda iyi bence sizce nasıl ?
ben bundanda aldım en cok bunu sevio müzikleri cok guzel öneririm
kızlar bir değişik yakınma da benden gelsinbenim oğlanın saçları çok çabuk yağlanıyo ya sizde de olan varmı
pike hareket seni zorladıysa işe yarıyo demektir
karın için olanıda var yere sadece popo ve bel üstünde uzan bacaklarını kaldır belden yukarını kaldır kollarını birleştir göğsünün üstünde yani bağdaş kur rahat oluyo
karnının nasıl yandığını anlatamam tir tir titriyo ben yapamıom dikişlerim yanıyo içerden
senın şu eltınede ıyıce gıcık olmaya basladımya ne bıcım ınsan
banada soyluyolar takmıyorum hıc ben boyle yapıyorum dıyorum gecıyorum yavrum nazar degmıs ona bol bol oku benımkıde dısarı cıktıgımızda eve gelınce huysuzlasıyor ama ertesı gun duzelıyor yıne Allah yardımcın olsun canım ınsallah duzelır hemen
slmmmmmmm kızlarrr ben geldim gene uykusuz bi halde gerçi bugün bikaç saaty uyumama izin verdi kızım şuanda kendi uyuyo:)
gülayşecim benim sorucaklarımı sormuşsun
evet kızlar bende oyuncak alıcam ama kızım hemencecik büyüyo oyun halısı küçük olmazmı emeklerse içinde durmaz onun oynayacagı hoşuna gidecegi şeyler söylermisiniz??*
benim kız pek sevmedi heralde uzanamıyo ondan heralde
ama gene enaz 10dk falan duruyo viu viu die ağlama numarası yaparak
slm kızlar herkeze hayırlı günler
Benim oğlan 1 haftadır beni iyice yormaya başladı ve acayip asabi oldum sinirleniyorum çocucga yüksek sesle konuşuyorum aglayınca içime giriyor..Paşa gibi gazsız sakin oğlum huysuzzzz gazlı hale geldi .uykuda huysuzluk emerken huysuzluk altını anakucagında hep huysuz heppnazardan oldu yavrumm ..eltim 10 gün önce söylenıp durdu oğlan için kendı cocuklarının bebeklıklerı ile kıyaslama yaptı..
benimki hayatta yanlız tek basına uyumaz ağlardı sallardım dedi ...aynı benimki öyle oldu kendı kendıne uyuyan cocuk sallanmak ıstıyorrr
kucakta benımkıler böyle durmaz derdı benımkı kucakta bıle huysuz sadece evın ıcınde gezınce sakınlesıyor bıde muzık acınca oynayınca vs. oyıncaklarla alakası yok ılgı alakası tv.ev müzik
meme pozısyonunda sevınırdı sesler cıkarırdı sımdı emcegı zaman aglıyor kıyamet koparıyor süt yetmıyo desem var emıyo cıkarıyor bakınıyo etrafaa süreklı emmıyo artık
canım benim kerem sevmedi kaldırdım inş. senin kerem sever :)
slm kızlar ben geldim sağlık ocağına gittik kilo ve boy ölçümü vardı kızımın bu ay sınırda almışız biraz ama mamaya gerek yok dediler anne sütüne devam 670 gr kilo almış 6cm de boyu uzamış kızımn 5050 kilo 57 cm olduk yani...bu ay bebişlerimiz az kilo aldı hayırlısı sağlıklı olsunlarda....kızlar sabahları ebru şallıyla plates yapın baya faydası oluyor..ben birara başladım sonra bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum ama uykudan kendimi.zi alamıyoruz kızımla:)
canım 10 aya kadar kullanabiliyormuş sonra da oynar bence biraz pahalı şimdi almasamıydım dedim kızlar öyle deyince ama sever inşallah...
hadi yaa...
kıyamam canım. benimkide bir yere gidip gelince huysuzlaşıyor dün öğleydi...çok üzüldüm hiç durmadı emmedi kucak istemişti...dua oku canım bol bol
inşallah canım...seninkide sonra sever ilerde oynar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?