kızlar su primaların premium carelerinden kullanıom Kerem ciş yapıp bezi şişiince pijamasıda nemlenio yani nem geciriyor bez sizde farkettiniz mi?
kızlar su primaların premium carelerinden kullanıom Kerem ciş yapıp bezi şişiince pijamasıda nemlenio yani nem geciriyor bez sizde farkettiniz mi?
benim oğlan dogdugundan bu zamana bugun yıkansın yarına hemen yağlanıyor
süper bir forum olmuş arkadaşlar.ama bir kaç ayda öyle çok şey yazmışsınızki hepsini okuyamadım:)artık daha düzenli takip ediyorum çünkü güzel bir paylaşım.bu arada benim bir sorum olacak mutlaka paylaşılmıştır ama şu pamukçuktan o kadar sıkıldım ki tekrar sormak istedim.1 ay oldu oğlumun ağzındaki pamukçuktan kurtulamadık.günde 1 kez karbonatlı su ile beyazlıkları temizliyorum.1 ay boyunca mikositatin kullandım günde 3 kez.şimdi de dr.ilacı bıraktırdıve dut şurubuna başladık ama oda fayda etmiyor...bebeğinin başına gelen varmı ve bu kadar uzun mu sürüyor geçmesi:90::26:
biz geldik kontrolden 7100 kg çıktı ebe 200 düş 6900 dediboyuda 63 kellesi 40 cm
biz geldik kontrolden 7100 kg çıktı ebe 200 düş 6900 dediboyuda 63 kellesi 40 cm
bızde oyle bı sorun olmadı canım ama yanlardan sızıntı olmasın bı dıkat et ıstersen
evet sadece anne sütü . babamızın boyu uzun ondan uzun boyuda kilosuda genetikteşekkürler pike ya inş.geçer...bu arada maşallah kuzuya ecrinece bazı bebişlerin gelişimi hızlı oluyor boyuda uzun onun obez değil:) sadece anne sütümü veriyorsun?
maşallaaaahhhkız ecrin nasıl besledin öyle söyleyiver de bizde yapalım. benim oğluş 850 gr almış bu ay. 6000gr soyunuk olarak.
dun doktoruma gittim
yine hamileyim dedim :90:
neeeeeeee olamazzzzzz sahi miiiii kadın cok sasırdı
ay yok saka yapıyorum degilim dedim sizi işletim dedim :87:
oda diyor az önce cıkan öleydi bir sürü hastam gelmeye basladı böle dedi bekliom artık dedi doktor arkadasımda 8 aylık bebegi hamile kalmış dedi aman dikkat dedi tama hocam dedim merak etmeyin :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?