2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar su primaların premium carelerinden kullanıom Kerem ciş yapıp bezi şişiince pijamasıda nemlenio yani nem geciriyor bez sizde farkettiniz mi?

kızlar ben deminden beri araştırdım ve leg magic almaya karar verdim. bel basen bacak karın selülit hepsini etki ediyomuş...yorumlar güzel....fiatıda 100 tl... bi bakın isterseniz..

kızlar su primaların premium carelerinden kullanıom Kerem ciş yapıp bezi şişiince pijamasıda nemlenio yani nem geciriyor bez sizde farkettiniz mi?

canım bende pampers aktif bebek kullanıyorum aynı değil galiba ama benimkide nemlendiriyo ilk başlarda çişi pijamalara geçiyo zannetmiştim ama sadece nem var ıslaklık yok 2 numara bez kullanırken böyle olmuyordu bunun dışı biraz daha farklı sanki.bizdede oluyo yanii

ben primanın yeşil paketlerini daha çok sevdm daha güzel kokuyor babam gecen molfix almış semsertti kullanmdım bile

benim oğlan dogdugundan bu zamana bugun yıkansın yarına hemen yağlanıyor

ay evet çok ilginç dimi saçlı olmalarıyla mı alakalı acaba anlam veremedim

aaaa ben de benim kerem de farkettim ama ter mi bilemedim açıkçası..

süper bir forum olmuş arkadaşlar.ama bir kaç ayda öyle çok şey yazmışsınızki hepsini okuyamadım:)artık daha düzenli takip ediyorum çünkü güzel bir paylaşım.bu arada benim bir sorum olacak mutlaka paylaşılmıştır ama şu pamukçuktan o kadar sıkıldım ki tekrar sormak istedim.1 ay oldu oğlumun ağzındaki pamukçuktan kurtulamadık.günde 1 kez karbonatlı su ile beyazlıkları temizliyorum.1 ay boyunca mikositatin kullandım günde 3 kez.şimdi de dr.ilacı bıraktırdıve dut şurubuna başladık ama oda fayda etmiyor...bebeğinin başına gelen varmı ve bu kadar uzun mu sürüyor geçmesi:90::26:

canım fatma baya uğraştı pamukcukla ama en son nasıl geçirdi bilemiyorum, geçmiş olsun :)

biz geldik kontrolden 7100 kg çıktı ebe 200 düş 6900 dedi boyuda 63 kellesi 40 cm

hey maşşallah kuzuya :)

teşekkürler pike ya inş.geçer...bu arada maşallah kuzuya ecrinece bazı bebişlerin gelişimi hızlı oluyor boyuda uzun onun obez değil:) sadece anne sütümü veriyorsun?

ddnnzz geçmiş olsun canım

ecrincm maşallah çok iyi gelişimiş
benim oğlnda uzun boylu:) 1,5 aylıkken 62 cm dı maşallah barekallah bizimki genetik babamız 1 90 olunca ona çekmiş sıpamda

teşekkürler pike ya inş.geçer...bu arada maşallah kuzuya ecrinece bazı bebişlerin gelişimi hızlı oluyor boyuda uzun onun obez değil:) sadece anne sütümü veriyorsun?
evet sadece anne sütü . babamızın boyu uzun ondan uzun boyuda kilosuda genetik
maşallaaaahhh kız ecrin nasıl besledin öyle söyleyiver de bizde yapalım. benim oğluş 850 gr almış bu ay. 6000gr soyunuk olarak.

bişe yapmıom bol bol yiyom:)mutfaktan çıkmıom :) babası tombiş ona çekmiş. cnm seninkinin kilosuda iyi. şişko olup napçek.

Son düzenleme:
dun doktoruma gittim
yine hamileyim dedim :90:
neeeeeeee olamazzzzzz sahi miiiii kadın cok sasırdı

ay yok saka yapıyorum degilim dedim sizi işletim dedim :87:

oda diyor az önce cıkan öleydi bir sürü hastam gelmeye basladı böle dedi bekliom artık dedi doktor arkadasımda 8 aylık bebegi hamile kalmış dedi aman dikkat dedi tama hocam dedim merak etmeyin :83:

acayip korkuyorum bende:18: adamı yanıma yaklaştırmıyorum korkumdan. psikolojik mi ne bilmiyorum ama hemen hamile kalıverecekmişim gibi geliyor. daha adet de olmadım zaten puffffff

kızlarr bir şey keşfettim bebeklerinizi ana kucağına koyun orda rahat kaka yapıyorlar ben biraz önce koydum şimdi zorluyor vee çıkardı...

temizlik yapıyodum da mola verim dedimmmm.. konu hamilelik sanırsamm. valla bende istemem şuan hamile kalmayı dikkat ediyoruz zaten ama allah verirse de üzülmem ikisi birden büyüyüp gider.
ben 3yaşındayken bidene daha yapalım tek olmaz diyorum ama eşim istemiyor yetermiş birtane :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…