2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ecrin maşallah kızına :) tontiş fıstık boylu postlu olacak bizim kontrolde yarın çatlıyorum meraktan ama 5.500 civarı olmalıyız he he

kızlarr bir şey keşfettim bebeklerinizi ana kucağına koyun orda rahat kaka yapıyorlar ben biraz önce koydum şimdi zorluyor vee çıkardı...

benimki orada yapınca sırtına cıkıyor gerci gazlı yapınca cogunluk cıkarıyor birde asure yiyom 2 gundur her kakada sırt degişioz

hayırlısı olsun benim erkek kardeşlerim arası 11 ay var ikiz gibi büyüdüler,
dikkat etmekte fayda var ama olursada basımızın üstünde yeri var.

1 tane yeter dememek lazım ya Allah korusun ona bir sey olursa?

aperpıla katılıyorum kardeş lazım bebişlerimize :)) seneye düşünüyoruz biz ikinciyi tabi şuan dikkat ediyoruz ama olursada beraber büyürler

kızlar bişey sorcam daha önce paylaştınız mı bilmiyorum ama bebişlerinizin uyku düzeni nasıl ?özelliklede gece?

kızlarr bir şey keşfettim bebeklerinizi ana kucağına koyun orda rahat kaka yapıyorlar ben biraz önce koydum şimdi zorluyor vee çıkardı...

evet cnm ben bunu keşfedeli 10gün kadar oldu ama benim oğluşa özgü sanıyordum demek bütün bebişlerde böyle oluyor. ohhhh

hiiiiiiii allah korusunnnnnnnn.. bencede hem tek cocuk olmaz kardeş lazım mutlaka

kızlar bişey sorcam daha önce paylaştınız mı bilmiyorum ama bebişlerinizin uyku düzeni nasıl ?özelliklede gece?

gece 12 de emzirip yatırıyorum. 3 buçukta acıkıp mızlanıyor hemen alıp emziriyorum ama bu arada uyanmıyor. 6 buçuk 7 gibi tekrar uyanıyor emziriyorum yine uyuyor ve sonra 9buçuk 10 gibi uyanıyor. her biri yarım saat-1 saat olmak üzere toplam 3 kez daha uyuyor gündüzleri. doktor da uykusu nasıl diye sordu bu ay. 13-16 saat arası uyuması lazımmış

gönülçelen aynı bizim oğlanların uyku düzeni:) bizim ki bir haftadır 11 de yatmaya başladı daha önce 12-12:30 falandı.ya hep okuyorum uyku düzeni bu ay verilirmiş.sallamadan emziksiz yatağına koyunca uyumayı bu aydan itibaren öğrenirlermiş.ama nasıl olur onu bilmiyorumbazen koyunca uyuyor,bazen sallıyorum,emzikle uyuyor...

anammmm maaşallhhh

Ecrin maşallah kızına :) tontiş fıstık boylu postlu olacak bizim kontrolde yarın çatlıyorum meraktan ama 5.500 civarı olmalıyız he he
ben evdeki tartıyla ölçüom arada kendim çıkıom sonra kızla çıkıom falan
maşallah tatlım bende yarın götürücem oğluşumu gelişmeleri paylaşırım :) çok merak ediyorum 5850 kg boy 59 du bakalım kaç çıkıcak
herşey onlar için napak.

ben hiç sallamıyorum cnm. çok huysuz olursa bazen ayaklarımda o da 10 günde 1 falan. emzikle hemen dalıyor sonrsa atıyor emziği zaten

ben hiç sallamıyorum cnm. çok huysuz olursa bazen ayaklarımda o da 10 günde 1 falan. emzikle hemen dalıyor sonrsa atıyor emziği zaten

ne güzel canım ya.maşallahbenimki ayakta sallanmıyor...kolumda bunuda yeni çıkardı... kollarım ağrıyo valla artık iyice ağırlaştı.hergün yeni bişeyle başlıyoruz sanki güne:)

ayy benmkide sallamazsan uyumazdı.2 gündür de kendi kendine uyuyor hayret 2 güne bir huy mu ddeğişir,değiştiriyor valla:121::121::121:

aptamil comport aldim.kasikla ancak 50 gr verebildim.bunada sükür.digeri mideye gider gitmez kusuyordu.bunun tadi digerine göre daha aci.ama sükür kusmadik.zamanla alisir.uyku arasi vereyim dedim biberonu yine anladi sipa agzinda fark edince ögggggg yapti acti gözü.

ayy benmkide sallamazsan uyumazdı.2 gündür de kendi kendine uyuyor hayret 2 güne bir huy mu ddeğişir,değiştiriyor valla:121::121::121:

süper yaa..bende deniyorum yatağına bırakıp uyutmayı ama bazen çok debeleniyor uzun süre uyumuyor.bazen uyuyor ama nadir.artık geceleri daha erken yatırıp sabırla uğraşcaz.benimki emziğide 40.gün almıştı zor alıştırdık bu kolay olur inş.

geldim arkadaşım geldi çocuğu resmen hiperaktif. durmuo çocuk yerinde oyuncak verion sıkılıo. ay kız etrafında dönerken ben yoruldum. allah sabır versin. bizim çocuklarda böle olursa tığ gibi kalırız

ne güzel canım ya.maşallahbenimki ayakta sallanmıyor...kolumda bunuda yeni çıkardı... kollarım ağrıyo valla artık iyice ağırlaştı.hergün yeni bişeyle başlıyoruz sanki güne:)

yaaa benimkide ayak istemiyor illaha kolumda uyucak mahvoluyorum vallanasıl alıştırmak lazım ki :))

bu arada kızlar nasılsınız giremiyorum çok fazla buraya evde net olmadığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…