kızlarr bir şey keşfettim bebeklerinizi ana kucağına koyun orda rahat kaka yapıyorlar ben biraz önce koydum şimdi zorluyor vee çıkardı...
biz geldik kontrolden 7100 kg çıktı ebe 200 düş 6900 dediboyuda 63 kellesi 40 cm
kızlarr bir şey keşfettim bebeklerinizi ana kucağına koyun orda rahat kaka yapıyorlar ben biraz önce koydum şimdi zorluyor vee çıkardı...
hayırlısı olsun benim erkek kardeşlerim arası 11 ay var ikiz gibi büyüdüler,
dikkat etmekte fayda var ama olursada basımızın üstünde yeri var.
1 tane yeter dememek lazım ya Allah korusun ona bir sey olursa?
kızlar bişey sorcam daha önce paylaştınız mı bilmiyorum ama bebişlerinizin uyku düzeni nasıl ?özelliklede gece?
anammmm maaşallhhh
Ecrin maşallah kızına :) tontiş fıstık boylu postlu olacakbizim kontrolde yarın çatlıyorum meraktan ama 5.500 civarı olmalıyız he he
herşey onlar için napak.maşallah tatlım bende yarın götürücem oğluşumu gelişmeleri paylaşırım :) çok merak ediyorum 5850 kg boy 59 du bakalım kaç çıkıcak
gönülçelen aynı bizim oğlanların uyku düzeni:) bizim ki bir haftadır 11 de yatmaya başladı daha önce 12-12:30 falandı.ya hep okuyorum uyku düzeni bu ay verilirmiş.sallamadan emziksiz yatağına koyunca uyumayı bu aydan itibaren öğrenirlermiş.ama nasıl olur onu bilmiyorumbazen koyunca uyuyor,bazen sallıyorum,emzikle uyuyor...
ben hiç sallamıyorum cnm. çok huysuz olursa bazen ayaklarımda o da 10 günde 1 falan. emzikle hemen dalıyor sonrsa atıyor emziği zaten
ben hiç sallamıyorum cnm. çok huysuz olursa bazen ayaklarımda o da 10 günde 1 falan. emzikle hemen dalıyor sonrsa atıyor emziği zaten
ayy benmkide sallamazsan uyumazdı.2 gündür de kendi kendine uyuyor hayret 2 güne bir huy mu ddeğişir,değiştiriyor valla:121::121::121:
ne güzel canım ya.maşallahbenimki ayakta sallanmıyor...kolumda bunuda yeni çıkardı... kollarım ağrıyo valla artık iyice ağırlaştı.hergün yeni bişeyle başlıyoruz sanki güne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?