2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok tatlı bu minikler walla.inş.benimkide kendi kendine uyumayı öğrenie en kısa zamanda...

cnm zaten sürekli huy değiştiriyorlar öğrenir meraklanma. benimki hiç uyutmaya çalışmıyordum oynarken uyuya kalıyordu şimdi illa ağlıo uyucağında bide meme yada emzik istio. kollarını falan güzelce sarıom kapıom gözlerinide ayağıma koyuyom ama sallamıom mızlanırsa hafif hafif piş piş diom zaten uykusu varsa hemen uyuyo yoksa zorlamıom kaldırıom iice yorulsun die gezdiriom sonra tekrar deniom :d

bugun berbat bı gun kızım du aksamdan berı ateşlii bıde ustune mısafır sankı bıyerını kesıyolar oyle aralıksız aglıyordu doktora goturdum kayananamı mısafırlerle bıraktımm zaeten gıcık olmustum makatı catlamıs ıshal olmus bıde bogazları kızarmıs yavrummm cok zahmet cektı bugun bıde dişi cıktı dıyodum ya o ıncı gıbı parlayan sey bugun yok oldu doktora sordum dedıkı o aldatır ınsaanları kismiş o bebeklerde gorulurmuşş sonra yok olurmuş diş cıkarmıyo dedı ama sevındım cunku daha kucuk zaten hasta yavrummmm bende grıp oldum ay hıc halım yok aglamak ıstıyorum kocam desen dıksıyon kursuna basladı bı yardımcım yokkk ıkı cocuk

ah cnm işin zor bende hep tek baktım ama annemler falan yakın arasam gelirler.

selam arkadaşlar emziren annelere bir sorum olacak önceden göğüslerimde süt çok birikirdi hatta sağmak zorunda kalırdım şu sıralar azaldı sanki neden olabilir fikri olan varmı

Son düzenleme:
selam arkadaşlar emziren annelere bir sorum olacak önceden göğüslerimde sü çok birikirdi hatta sağmak zorunda kalırdım şu sıralar azaldı sanki neden olabilir fikri olan varmı

bende aynı şeyi yaşıyorum
ben herhalde daha fazla emiyorlar ondan diye düşünüyorum
hatta bir kere eşime mama al ben korktum dedim
alıp gelmiş kipadan tarihi geçmiş mamayı
vazgeçtim mamadan

slm kızlar nasılsınızz valla bu ara benimde azaldı sanki geceleri devamlı emmek istiyoo fakat eskisi gibi fışkırmıyo süt

ya kızlar fışkırıyordur merak etmeyin ebişler doyuyor doymasalar tmmda benimde çok yumuşak ama çok yedimda az emzirdimmi gene sertleşio. artık sık sık emzirmiom 3 saat bazen 4 saat bekletiom. dışarı çıkınca rahat olsun die. bu sefer dışarı çıkınca dakka başı meme istio. annemde oyaladık hep ii oldu hem o sürede tıkındım sütte birikti.

Mrb Ekim anneleri.. Ben de sizler gibi bir ekim annesiyim. forumu mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Allahım yavrucuklarımızı bizlere bağışlasın, hepsine kocamaan maşallah

sizlere bir sorum olacak arkadaşlar, içinizde öğretmen olan var mı? doğum izninin bitiminde rapor konusunu nasıl yaptınız? milli eğitim 20 günü kaldırmış galiba, nasıl olacak bilgisi olan var mı? bnm de iznim bitmek üzere, 1 ay rapor kullanmak istiorum ücretsiz iznimden önce...

Mrb loveli; heyet almakla en güzelini yapmışsın aslında ama heyet verecek dr. da sıkıntı oluyor açıkçası.. o da aklımda, bulabilirsem neden olmasın tabii.. ama raporu nasıl yaptılar, takipli kullanılabiliyor mu bilgim yok (

kızlar ya göz renkleri ne alemde?

dönen var mı şimdiden?

bizimki mavi gibiydi şimdi yeşile kayar gibi, acaba diyorum kahveye doğru mu gidiyor :)

baba mavi ben açık kahve, bakalım kız nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…