kızlar ben bebek telsizi alıcamda aranızda kullanan varmı hangi marka alayım bazıları çok cızırtı yapıyomuşta.. bu arada kimdi bilmiyorum ama birisi dr. brown'un gaz önleyici biberonunu tavsiye etmişti aldım gerçekten işe yarıyor çok tşk. ayrıca pişik problemi olanlar için 'desitin' diye bir krem kullanıyorum.. bu kremide tavsiye üzerine aldım.. kesinlikle hiç pişiği olmadı kızımın.. tavsiye ederim. fakat sadece istanbuldakiler için çapa ve cerrahpaşanın karşısındaki eczanelerden bulabiliyosunuz.. ama çok etkili...
bizimki hala belli olmadi. Lacivert gibi, aksamlari koyu yesil gibi bazen yandan bakinca kahverengi gibi. Ama kopkoyu bir renk. Baba acik yesil gozlu benim gozlerim de yesilli ela. Ama oglumuzun koyu bir renk olacak galiba. 3. Aydan sonra renk acilir mi acaba?kızlar ya göz renkleri ne alemde?
dönen var mı şimdiden?
bizimki mavi gibiydi şimdi yeşile kayar gibi, acaba diyorum kahveye doğru mu gidiyor :)
baba mavi ben açık kahve, bakalım kız nasıl olcak
masallah ece allah saglik versinbiz geldik kontrolden 7100 kg çıktı ebe 200 düş 6900 dediboyuda 63 kellesi 40 cm
gece 12 de emzirip yatırıyorum. 3 buçukta acıkıp mızlanıyor hemen alıp emziriyorum ama bu arada uyanmıyor. 6 buçuk 7 gibi tekrar uyanıyor emziriyorum yine uyuyor ve sonra 9buçuk 10 gibi uyanıyor. her biri yarım saat-1 saat olmak üzere toplam 3 kez daha uyuyor gündüzleri. doktor da uykusu nasıl diye sordu bu ay. 13-16 saat arası uyuması lazımmış
ya kızlar fışkırıyordur merak etmeyin ebişler doyuyor doymasalar tmmdabenimde çok yumuşak ama çok yedimda az emzirdimmi gene sertleşio. artık sık sık emzirmiom 3 saat bazen 4 saat bekletiom. dışarı çıkınca rahat olsun die. bu sefer dışarı çıkınca dakka başı meme istio. annemde oyaladık hep ii oldu hem o sürede tıkındım sütte birikti.
masallah ece allah saglik versin
ayni benim kizi tarif etin ben kilosu az diye geceleri 3 saat arayla kaldirip emdiriyordum simdi kendisi kalkiyor emiyor tekrar yatiyor ben acaba yanlismi yaptim kurulmus saat gibi bazen hic halim kalmyior
bende 3 saate bir veriyorum gün iocinde bazen bir saat sonra tekrar istiyor aglayisindan hemen anliyorum aciktigini
bu arada herkese slmmm fatma bugun girmemis benimde yarin bebek kontrolü varcok merak ediyorum
kızlar benim oğlum emzirmek için yan çevirince çok ağlıyor ve bacağını atıyor akşamları ama sadece. doktor gazdan olabilir dedi. sizinkilerde de oluyormu böyle. bende akşamları sağıp biberonla veriyorum ve beni bırakacak diye ödüm kopuyor
Bide biberon kullanmak zorunda olanlara nuby nin anne göğsü gibi olan silikon biberonunu öneririm mama vermeye devam ediyorum ama anne göğsü gibi olduğundan ve az aktığından problem olmuyor maşallah :)) çok doyurucu bi sütüm olmasada 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?