2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben weewell aldım kamerelı benim evim çok katlı oyüzden onu tercih ettim veçok memenunum.. e-bebekte indirimde fiyatı düşmüş bayaa bi bak istersen sitesine

kızlar ya göz renkleri ne alemde?

dönen var mı şimdiden?

bizimki mavi gibiydi şimdi yeşile kayar gibi, acaba diyorum kahveye doğru mu gidiyor :)

baba mavi ben açık kahve, bakalım kız nasıl olcak
bizimki hala belli olmadi. Lacivert gibi, aksamlari koyu yesil gibi bazen yandan bakinca kahverengi gibi. Ama kopkoyu bir renk. Baba acik yesil gozlu benim gozlerim de yesilli ela. Ama oglumuzun koyu bir renk olacak galiba. 3. Aydan sonra renk acilir mi acaba?

mrb kızlar. bebişlere kan damlası kullanıyor musunuz? ben sadece dvit ullanıyorum. kan damlası yazmadı dr.umuz? sizler kullanıyorsanız ne zaman başladınız?

biz geldik kontrolden 7100 kg çıktı ebe 200 düş 6900 dedi boyuda 63 kellesi 40 cm
masallah ece allah saglik versin

ayni benim kizi tarif etin ben kilosu az diye geceleri 3 saat arayla kaldirip emdiriyordum simdi kendisi kalkiyor emiyor tekrar yatiyor ben acaba yanlismi yaptim kurulmus saat gibi bazen hic halim kalmyior

bende 3 saate bir veriyorum gün iocinde bazen bir saat sonra tekrar istiyor aglayisindan hemen anliyorum aciktigini

bu arada herkese slmmm fatma bugun girmemis benimde yarin bebek kontrolü varcok merak ediyorum

sağol cnm geçmişi okuyup bana yazan nadir kişilerdensin :) çokk thanks.

Lara geçen bana portakal suyunu sormuşsun pişik yapıyormu diye yaklaşık 1 haftadır hergün 1 sürahi elma,portakal,havuç sıkıp içiyorum oğlumda herhangi bir fark olmadı.

kızlar benim oğlum emzirmek için yan çevirince çok ağlıyor ve bacağını atıyor akşamları ama sadece. doktor gazdan olabilir dedi. sizinkilerde de oluyormu böyle. bende akşamları sağıp biberonla veriyorum ve beni bırakacak diye ödüm kopuyor

Kızlar ben çoğunlukla online görünüyorum ama pek bakamıyorum arada hemen bakıp çıkıyorum zaten bi msj yazıyorum dönüp 2 saat sonra sonraki mesajları okuyabiiliyorum

Benimkide çok ağladı geçen hafta emmek istemedi uyanıkken ama biberon istediğindendi mamasını kestim sonra uğraştım biraz yoksa bırakacaktı çok şükür düzeldi ama canım sadece akşam yapıyorsa biberon verme derim onun tadını alınca bırakmak istiyorlar öyle yaptığında bir süre bekle tekrar dene acıkınca mecbur emiyor.

ya evet çok koptuk birbirimizden eskiden ne güzeldi sürekli yazışırdık
şimdi burada birşey yazınca kimse cevap yazmıyor
acaba diyorum kimse beni hatırlamıyor mu???
baktım şimdi herkes aynı durumdan şikayetçi
bizim yarın 4. ay doluyor takibimiz var
cumaya aşılar yapılacak yine ağlıcaz

Bide biberon kullanmak zorunda olanlara nuby nin anne göğsü gibi olan silikon biberonunu öneririm mama vermeye devam ediyorum ama anne göğsü gibi olduğundan ve az aktığından problem olmuyor maşallah :)) çok doyurucu bi sütüm olmasada 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum çünkü.

ne anlamda doyurucu değil nevyas
az mı besleyici mi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…