canı ben poposuna hafif ılıtıp sürüyorum...vücudunun her yerine 2 kere banyodan sonra sürdüm..ama genelde sebamedi kullanıyorum...rita zeytin yağını has zeytin yağı olcak dimi
bide tavada yakıcaz soğutup öylr sürceksin diyolar
bide sen heryerinemi sürüyorsun zeytin yağını
ne zamanlarda sürüyosun ve ne kadar süre ile kalıyo vücutta
aayyy ne sordumm amaaa
senin ne zaman tamamen geçmişti.
bende 1 ay kalıcam annemin yanında..babamız mırın kırın etti ama napalım zor tek başına bakmak..msnden görüşüyoruz bizde:))
aslında bizim yakın adapazarı izimit arası 1 saat bile değil özleyince gelirsin diyorum napıyımm iznimbitmeden gidip biraz kalıyım kafa dağıtıyım.
bende 1 ay kalıcam annemin yanında..babamız mırın kırın etti ama napalım zor tek başına bakmak..msnden görüşüyoruz bizde:))
aslında bizim yakın adapazarı izimit arası 1 saat bile değil özleyince gelirsin diyorum napıyımm iznimbitmeden gidip biraz kalıyım kafa dağıtıyım.
oh ne güzel...adana-ankara 6 saat ama eşim bu hafta sonu geliyor:)))haftaya da bayram için gelecek..hepsi oğlu için:))sende kafanı dağıtırsın tatlım çok ii oluyor...
kızlar sizin bebeklerinizin gözleride asada bir şaşaılık oluyor mu benimkinde bazen oluyor korkuyyorum aslında bir kontrolünde doktorda söledi göz doktoruna gösterin isterseniz dedi ama biz önemsedik yeni doğanlarda henüze tam göz kontrolünü yapamaz diye. napıyım sizce gösterelim mi göz doktorunaa??
benim çabuk geçti ya, 4. günden sonra acımıyodu, yara tam ne zaman kapandı bilmiyorum canım.
canı ben poposuna hafif ılıtıp sürüyorum...vücudunun her yerine 2 kere banyodan sonra sürdüm..ama genelde sebamedi kullanıyorum...
benim 10.gün geçmişti ece..bence sen bir doktora görün...
geçmiş olsun dark..
sanada geçmiş olsun ecrincim, benimde uzun sürdü biraz iyileşmesi 3 haftayı bulmuştu
yok güzelim henüz gerek yok bence, başta şaşılık çok normal, bizim doktorumuz normal dedi
off benimde acısı 2. gün geçmişti. 3. gün musafir geldi. bide ben hep yanlızdım her işimi kendim yaptım.
sebamed-baby cream extra soft yazıyor tatlım..rita sebamedin neyi adnı yazarmısın sana zahmet ??
[
oh ne güzel...adana-ankara 6 saat ama eşim bu hafta sonu geliyor:)))haftaya da bayram için gelecek..hepsi oğlu için:))sende kafanı dağıtırsın tatlım çok ii oluyor...
valla anne en büyük destekçi uyanınızda. allahtan ben sanslıyım yan kapımda hemen. gelip bakıyor hep allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?