2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canı ben poposuna hafif ılıtıp sürüyorum...vücudunun her yerine 2 kere banyodan sonra sürdüm..ama genelde sebamedi kullanıyorum...
senin ne zaman tamamen geçmişti.

benim 10.gün geçmişti ece..bence sen bir doktora görün...

geçmiş olsun dark..
sanada geçmiş olsun ecrincim, benimde uzun sürdü biraz iyileşmesi 3 haftayı bulmuştu

Son düzenleme:
valla anne en büyük destekçi uyanınızda. allahtan ben sanslıyım yan kapımda hemen. gelip bakıyor hep allah razı olsun.

kızlar sizin bebeklerinizin gözleride asada bir şaşaılık oluyor mu benimkinde bazen oluyor korkuyyorum aslında bir kontrolünde doktorda söledi göz doktoruna gösterin isterseniz dedi ama biz önemsedik yeni doğanlarda henüze tam göz kontrolünü yapamaz diye. napıyım sizce gösterelim mi göz doktorunaa??

[

oh ne güzel...adana-ankara 6 saat ama eşim bu hafta sonu geliyor:)))haftaya da bayram için gelecek..hepsi oğlu için:))sende kafanı dağıtırsın tatlım çok ii oluyor...[/QUOTE]

aynen canım ne kadar büyüsekte anne bile olsakta gene anne şefkatine bizim bile ihtiyacımız var kendimi o bebekten farklı hissetmiyorum anneme ihtiyacım açısından bende mi bi gariplik var çocuğum oldu sanki dahada düşkün oldum annemlere(her gelip girderlerken uğurlarken bebekten öncesine göre daha kötü oluyorum sanki benide alın götürün dercesine yoksa lohusalıkla mı alakalıı:))

yok güzelim henüz gerek yok bence, başta şaşılık çok normal, bizim doktorumuz normal dedi

canı ben poposuna hafif ılıtıp sürüyorum...vücudunun her yerine 2 kere banyodan sonra sürdüm..ama genelde sebamedi kullanıyorum...

benim 10.gün geçmişti ece..bence sen bir doktora görün...

off ne güzel yaa

geçmiş olsun dark..
sanada geçmiş olsun ecrincim, benimde uzun sürdü biraz iyileşmesi 3 haftayı bulmuştu

bizim doktorlardamı sorun yoksa bizdemi
allahtan benim kız uslu bide yaramaz olsa heralde dikiş açılırdı tamamen

rita sebamedin neyi adnı yazarmısın sana zahmet ??
sebamed-baby cream extra soft yazıyor tatlım..
[

oh ne güzel...adana-ankara 6 saat ama eşim bu hafta sonu geliyor:)))haftaya da bayram için gelecek..hepsi oğlu için:))sende kafanı dağıtırsın tatlım çok ii oluyor...

aynen canım ne kadar büyüsekte anne bile olsakta gene anne şefkatine bizim bile ihtiyacımız var kendimi o bebekten farklı hissetmiyorum anneme ihtiyacım açısından bende mi bi gariplik var çocuğum oldu sanki dahada düşkün oldum annemlere(her gelip girderlerken uğurlarken bebekten öncesine göre daha kötü oluyorum sanki benide alın götürün dercesine yoksa lohusalıkla mı alakalıı:))[/QUOTE]
aynen bende öle valla...annelerimiz kıymetini daha çok anladık sanırım...
bence göz için erken canım ama içini rahatlatıcaksa göster bir doktora...

Son düzenleme:
valla anne en büyük destekçi uyanınızda. allahtan ben sanslıyım yan kapımda hemen. gelip bakıyor hep allah razı olsun.

çok sanslısın darkcımm .benimde aramız ne kadar az da olsa olmuyor aynı şehirde olmak çok farklı bizim 1 saat ama ne olcak ki devamlı gelip gidemedikten sonraa

dark geçmiş olsun. papatyaya devam
ecrinece bencede kontrole git canım. mikrop falan kapmasın bide yanlış tutmasın yerleri. geçmiş olsun.
arzufbarzu kaynana deme kafayı yicem bende :S ahh ahhh annem doğumdan sonra yanımdaydı hep ama pazar günü gidiyo izmire

yavrum 3te bi başladı 4e kadar ıkındı ağladı. mememi veriyorum yoksa çatlıcak ağlarken. olan bana oluyo koparcak bigün korkuyorum valla neyseki çıkardı rahatladı. günde 5 6 kez kakasını yapıyor sanırım. rengide hardal rengi. sizde durum nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…