2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar yarın akıllı bebekler akademisi kitabının siparişini vericem
c.tesi elime gelicekmiş
bakayım size yazarım ama okuduklarım
hep kitabın çok iyi olduğu yönündeydi

aynen canım ya bizde hemen kavga edioz. ufacık bişeden.

evet arada bende hafif sallıom hafif sallamanın bi zararı yok bazıları haşin haşin sallıo zararlı olan o. zaten uykusu varsa küt die gidio.
ah be güzelim bi harici hard disk al böyle durumlar için yada diskini ikiye böldür. diğer bölüme kaydet reismlerini. program vardı bende kurtarma programı istersen göndereyim kurtarabildini kurtar.
veri kurtarma programı var kurtarabilirsin belki resimlerini
bir dene istersen
ya da 200-300 tl ye kurtarıyorlar bilgisayarcılar

yakın olsak ben beleşe kurtarırıdım

bizimkini bilgisayarcı da kurtaramadı canım
biz bir kısmını kurtardık biraz da bilgisayarcı kurtardı
bir kısmı da gitti yapacak bir şey yoktu
programın orjinalini satın almak lazım sanırsam

ay canım çok üzüldüm ya, bu başıma gelecek diye hep korkarım ben de, bir uzmana verseniz bilgisayarı, aslında kurtarılabilir belki?

sallama olayına ben de çok karşıyım arkadaşlar, ne yalan söyliim
zararlı olduğundan değil, çok anlamsız geldiğinden. biz uyumak için sallanıyor muyuz şimdi, ne alaka demeyin :) benim kız hiç ama hiç sallanmadı ve şimdi yatırıyorum ve kendi uyuyor gayet de güzel

eğlencesine bebekler sallanabilir o başka ama uyutmak için sallamak fikri hoşuma gitmiyor napiim :)

ben de kucağımdan indirmedim hiç acayip de alıştı :)

şimdi hem dizlerim hem belim ağrıyor, bacaklarımda varis başlangıcı da oldu ama yine de kucağıma almaktan vazgeçmedim

sarılabildiğim kadar sarılıyorum ben de :)

hepinize iyi geceler kızlar :)

Pikecim bazı bebeklerin uykuya dalma problemi oluyor
siz şanslı azınlıktansınız
bu sallama o dalma sorununu çözüyor
ama bebeğin uykusu yoksa istediğin kadar salla uyumaz
bazen benim kız sadece odada yalnız kalalım diye sallanmak ,st,yor
uyumuyor hoşuna gidiyor sallanmak
bende ona kraftın motorlu beşiklerinden aldım
ohhhh keyfini çıkarıyor

bizimkini bilgisayarcı da kurtaramadı canım
biz bir kısmını kurtardık biraz da bilgisayarcı kurtardı
bir kısmı da gitti yapacak bir şey yoktu
programın orjinalini satın almak lazım sanırsam

ya cnm zaten hepsi kurtulmaz. format atıldıysa. ddiske format atılınca tamamen silinmiyor izleri kalıyor program o izleri buluyor eğer o izin üstüne denk geldiyse windows o zmn programda bişey yapamıyor yani. kurtardığını kurtarsın gene.

elleşme ona o çok karşı sallamaya
benimkinide kucana alan hemen sallamaya başlıo kıpır kıpır tutamıolar sallamayın diom ende ama genelde koltukta yada yerde tek takıldığından kucakta pek rahat edemio galiba.

bende kucağa alışmasından çok korkuom iş yaptırtmaz alışırsa. ama sen çalışıon tadını çıkar. iiii geceler

ağlamaktan bi hal oldum zati eşşek kafam nasıl oldu hata yaptım haayatım boyunca hep garantici oldum bunu nası les geçtim bilmiyorum...

internetten bi program indirdim ama tabikide satın al dedi uyuz..varsa prıgram nasıl bi sevap işleyeceğini tahmin bile edemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…