aynen canım gelipte bize gülen bizden beter olsun :)))))
Benim eşim sabhta aksamda yardımcı oluyor ama yınede bitmıyor işlerim ya
bulaşık makınası boşlatır.süpürge aç desem açar.çamasır asar.toplar.ütü nadir yemek yapmama yardım eder. masa hazırlar ..balkon ona aittir yıkama.daha çok şeyy saymaya utanıyorum ..sen ne yapıyosun diceksiniz ama vala bitmiyo yardım etsede işler..eltim çekemiyor ondan bitmiyo işler :) cunku zamanında kocası cocugunu kucagına tutturamazdım iş yapamazdım dıo ..sımdı esımın bana yardım ettıgınıde biliyor gözden ya birbirimize sataşıyoruz yada bi yerimize bişi oluyor
ya neden sallama olayına korkunç birşeymiş gibi bakıyor herkes
2 dak. sallanınca uyuyorlar zaten
hafif sallamanın bebek için iyi bile olduğu söyleniyor
ben 2. ayından beri kucağımda ya da ayağımda sallıyorum
ya da yanında yatmam gerek kızımın uyuması için
ah be güzelim bi harici hard disk al böyle durumlar için yada diskini ikiye böldür. diğer bölüme kaydet reismlerini. program vardı bende kurtarma programı istersen göndereyim kurtarabildini kurtar.kızlar 2 gündür giremiyordum moralim çok bozuk,bilgisayarımı virüs işgaline uğradı,pislik bir sürü dosyamı yemiş,giden gitti ama resimlerim yok oldu,kızlarımın resimleri,üniversite resimlerim eşimle olan ailem arkadaşlarım hepsi yok oldu,ağlamaktan mahvoldum çok üzgünüm çooooooooooooookkkkkkkkkkk
veri kurtarma programı var kurtarabilirsin belki resimlerini
bir dene istersen
ya da 200-300 tl ye kurtarıyorlar bilgisayarcılar
aynen canım ya bizde hemen kavga edioz. ufacık bişeden.
evet arada bende hafif sallıom hafif sallamanın bi zararı yok bazıları haşin haşin sallıo zararlı olan o. zaten uykusu varsa küt die gidio.
ah be güzelim bi harici hard disk al böyle durumlar için yada diskini ikiye böldür. diğer bölüme kaydet reismlerini. program vardı bende kurtarma programı istersen göndereyim kurtarabildini kurtar.
yakın olsak ben beleşe kurtarırıdım
kızlar 2 gündür giremiyordum moralim çok bozuk,bilgisayarımı virüs işgaline uğradı,pislik bir sürü dosyamı yemiş,giden gitti ama resimlerim yok oldu,kızlarımın resimleri,üniversite resimlerim eşimle olan ailem arkadaşlarım hepsi yok oldu,ağlamaktan mahvoldum çok üzgünüm çooooooooooooookkkkkkkkkkk
ay canım çok üzüldüm ya, bu başıma gelecek diye hep korkarım ben de, bir uzmana verseniz bilgisayarı, aslında kurtarılabilir belki?
sallama olayına ben de çok karşıyım arkadaşlar, ne yalan söyliim
zararlı olduğundan değil, çok anlamsız geldiğinden. biz uyumak için sallanıyor muyuz şimdi, ne alaka demeyin :) benim kız hiç ama hiç sallanmadı ve şimdi yatırıyorum ve kendi uyuyor gayet de güzel
eğlencesine bebekler sallanabilir o başka ama uyutmak için sallamak fikri hoşuma gitmiyor napiim :)
bizimkini bilgisayarcı da kurtaramadı canım
biz bir kısmını kurtardık biraz da bilgisayarcı kurtardı
bir kısmı da gitti yapacak bir şey yoktu
programın orjinalini satın almak lazım sanırsam
Pikecim bazı bebeklerin uykuya dalma problemi oluyor
siz şanslı azınlıktansınız
bu sallama o dalma sorununu çözüyor
ama bebeğin uykusu yoksa istediğin kadar salla uyumaz
bazen benim kız sadece odada yalnız kalalım diye sallanmak ,st,yor
uyumuyor hoşuna gidiyor sallanmak
bende ona kraftın motorlu beşiklerinden aldım
ohhhh keyfini çıkarıyor
ben de kucağımdan indirmedim hiç acayip de alıştı :)
şimdi hem dizlerim hem belim ağrıyor, bacaklarımda varis başlangıcı da oldu ama yine de kucağıma almaktan vazgeçmedim
sarılabildiğim kadar sarılıyorum ben de :)
hepinize iyi geceler kızlar :)
elleşme ona o çok karşı sallamaya
benimkinide kucana alan hemen sallamaya başlıo kıpır kıpır tutamıolar sallamayın diom ende ama genelde koltukta yada yerde tek takıldığından kucakta pek rahat edemio galiba.
aman elleşmedimmmmm
htc dicek bişe bulamıyorum ben öle bişe olur die korktuğumdan herşeyi belleğe atıyorum
veri kurtarma programı var kurtarabilirsin belki resimlerini
bir dene istersen
ya da 200-300 tl ye kurtarıyorlar bilgisayarcılar
oy oyy 200 çokmuş be ama değecek resimleirmde var amaaan kendime gelemeyeceğim bi süre
al bence de babalarının bütün paralarını harcayalım
benim kız yatağa geçecek artık
iyi gecelerrrr
aynen canım ya bizde hemen kavga edioz. ufacık bişeden.
evet arada bende hafif sallıom hafif sallamanın bi zararı yok bazıları haşin haşin sallıo zararlı olan o. zaten uykusu varsa küt die gidio.
ah be güzelim bi harici hard disk al böyle durumlar için yada diskini ikiye böldür. diğer bölüme kaydet reismlerini. program vardı bende kurtarma programı istersen göndereyim kurtarabildini kurtar.
yakın olsak ben beleşe kurtarırıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?