aynen bende öle valla...annelerimiz kıymetini daha çok anladık sanırım...
bence göz için erken canım ama içini rahatlatıcaksa göster bir doktora...
Kızlar geldik..
Göbegini yaktı doktor ve k vitamini iğnesi vurdu.Geçmesi lazım kanamanın dedi gecmezse eğer tahlil yazdı bunları yaptırın dedi. zaten öyle cok kanamıyordu ağladıkca bulasıyordu badisine.
Gazlı benim oglan, doktorda zaten onaylandı. Sab simplex'i bi dene dedi. rezene cayına devam papatya cayına devam dedi. strese girme sen bebekte etkilenir dedi,sende ic rezene cayından dedi. bazı bebekler sıcağı sever, ayagına pamuk koy öyle giydir corabını yada keceli corap giydir sıcak tut ayaklarını bebegin dedi. cok ağlarsa durduramazsan eğer,bir kaşık calpol şurub verebilirsin,fitili uzunlamasına bölüp koyabilirsin dedi.
dark :
[yavrum 3te bi başladı 4e kadar ıkındı ağladı. mememi veriyorum yoksa çatlıcak ağlarken. olan bana oluyo koparcak bigün korkuyorum vallaneyseki çıkardı rahatladı. günde 5 6 kez kakasını yapıyor sanırım. rengide hardal rengi. sizde durum nasıl???
gösterirsen sen de rahatlarsın cnm, es geçme.
ben de hep yalnızım ama ben iş yapmıyom :)
dark geçmiş olsun. papatyaya devam
ecrinece bencede kontrole git canım. mikrop falan kapmasın bide yanlış tutmasın yerleri. geçmiş olsun.
arzufbarzu kaynana deme kafayı yicem bende :S ahh ahhh annem doğumdan sonra yanımdaydı hep ama pazar günü gidiyo izmire
yavrum 3te bi başladı 4e kadar ıkındı ağladı. mememi veriyorum yoksa çatlıcak ağlarken. olan bana oluyo koparcak bigün korkuyorum vallaneyseki çıkardı rahatladı. günde 5 6 kez kakasını yapıyor sanırım. rengide hardal rengi. sizde durum nasıl???
bende doğumdan sonra hiç yatmadım ecrin, annem o kadar dedi yat dinlen diye ama yatmak istemedim..
ondanmı oldu acep :)
ama geciyo yaa, az daha sabır.. ne acılar yaşadık biiiizz( bu da gecer..
ay cok acıklı oldu :))
hdilekh, arzufbarzu, bonzai, caglaaa, Dark, ecrinece, e_pack, loveli, pike, rita1421, yarican
sağol ritacım bemkide oymuş
bide siz bebeklere banyoda köpükmü kullanoyosunuz sabun mu??
ben sabun kullanıyorum cnm??????????????????????????
??????????????????????????
kızlar rezeneyi ge kadar veriyosunuz bebeklerini<e gün içinde içiriyomusunuz ben bide gece çayı içiriyorum içiren varmı aranızda. şu an kızım dizlerimde gaz sancısından ağlıyo. zinco verdim. kullanan varmı en etkilisi hangi gaz ilacı delircemmmm
kimyonuda denıcem bakalım masallah bızımkı 2 saat oldu uyuyalı hala uyuyor 10 kasık rezene işe yaradı sanırım aman masallahhh sap ı ben kullanıyorum 2 gundur daha bı faydasını goremedım
kimyonu bende denicem10 kaşık verdın ıyı yaptın annesi sakınleşmış uyuyo masallah yawruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?