2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ohhh benimki de uyudu, kollarım koptu yaaa

ben de gideyim çamaşırlarımı toplayayım ev işi yine de yapmadan olmuyor

bende doğumdan sonra hiç yatmadım ecrin, annem o kadar dedi yat dinlen diye ama yatmak istemedim..
ondanmı oldu acep :)
ama geciyo yaa, az daha sabır.. ne acılar yaşadık biiiizz ( bu da gecer..
ay cok acıklı oldu :))

aynen bende öle valla...annelerimiz kıymetini daha çok anladık sanırım...
bence göz için erken canım ama içini rahatlatıcaksa göster bir doktora...

biraz daha bekliyim yine farkedersem götürcem içim rahatlasın diye aslında yaptırmak lazımmış yeni doğduğunda bebekleri göz kontrolü

hdilekh, arzufbarzu, bonzai, caglaaa, Dark, ecrinece, e_pack, loveli, pike, rita1421, yarican

öle walla hdilek kaynana benide delirtcek biz bide altlı üstlü oturuyoruz kaçış yok anlıycağın(
kızlar bende kalkıyım yağmur tanem uyanmadan biraz iş yapıyım mutfakta bulaşıklar beni bekliyorrr

darkcım gecmiş olsun benım kız mesala sıcağı cok seviyo gece olunca odayı cok daha sıcak yapıom rahat yatıyo valla daha ılk gunden annem demişdi senın kız sıcağı seviyo diye bnde cok sarıp sarmalamak istemiyom ama öle rahat ediyo hanfendi

benımkıde gunde 5 veya 6 kez yapıo rengide hardal sarısı şu papatya çayını bende alıyım bu gece denıyım ben kızlar gunde 3kez rezene ıcıyom sütüm bol gaz olmasın diye dün bulgur yedım cok az kzımın da sancısı oldu bidaha töbe dedim yemem annem herseyden yersen bebekde öle alısır dıyo ama o acı cekerken ben nasıl yıyım dimi

gösterirsen sen de rahatlarsın cnm, es geçme.

ben de hep yalnızım ama ben iş yapmıyom :)

ohh iyisin valla yemek çamaşır süpürge bide bizim ev soğuk salonda yatıoz. yer yatağında mecbur sabah onu kaldır odayı topla harp alanına dönüo oda

gidicem cnm galiba bu gidişle.

gözlerim yaşardı yarican :) doğru dion ne acılar yaşadık bu neki benim adama acıo deyince sancımı yoksa bnun acısımı dio bende hiç durmaıdm benimde kendi annem değilde kayımvalidem yat dedi durdu kadın bende dinlemedim hergün sokakta gezen kadına yat denirmi bunalıma sokçaklar beni

kızlar rezeneyi ge kadar veriyosunuz bebeklerini<e gün içinde içiriyomusunuz ben bide gece çayı içiriyorum içiren varmı aranızda. şu an kızım dizlerimde gaz sancısından ağlıyo. zinco verdim. kullanan varmı en etkilisi hangi gaz ilacı delircemmmm

ben gece yatmadan ıkı tatlı kasığı verıyom rezene yi bagzen gunduzlerıde verıyom toplam 100 ml gecmemesı gerekıyo bgn papatya cayını alıcam denıcem bnde rezene bıtsın gce cayını alıcam bnde gaz sancısı cok fena bı durum ya allah yardımcımız olsun

kimyonuda denıcem bakalım masallah bızımkı 2 saat oldu uyuyalı hala uyuyor 10 kasık rezene işe yaradı sanırım aman masallahhh sap ı ben kullanıyorum 2 gundur daha bı faydasını goremedım

kimyonuda denıcem bakalım masallah bızımkı 2 saat oldu uyuyalı hala uyuyor 10 kasık rezene işe yaradı sanırım aman masallahhh sap ı ben kullanıyorum 2 gundur daha bı faydasını goremedım

kimyonu bende denicem 10 kaşık verdın ıyı yaptın annesi sakınleşmış uyuyo masallah yawruna

kızlar bıde bırsey sorucam evde doğadanın mini bitki çayı var içinde rezene anason papatya ıhlamur frenk kımyonu var bunu bebege verebılırmıyımacaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…