2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızar ya annemde bunun başka bi markası var bimden ucuza almış bircenur çok sevdi bu koltuklar ne die geçio. gönderdiğim yataş part tekli koltuk ama pary yazınca sadece yataşınkiler çıkıo

aşığım arkadaş bu kız her geçen gün daha çok büyüyo aşkım
ona bakıp annem deyince ağzını kocaman açıp gözlerini kısıp gülüyoya camdan atasım geliyo kendimi öle bi sarhoş oluyorum çığlık atıyorum daha çok gülüyo kafamı çeviriyorum aayayaya yapıyo dönüyorum bidaha gülüyo masus yapıom bende

dimi onlar gülünce insanın yağları eriyor göbek atasım içime sokasım geliyor benim de

demın bızımkıde kakasını yapmıs naptın sen oglum dıyorum yaramaz senı dıyorum nasıl seslı guluyor yerım ben onun agzınıııı

ya bizimki kaka yağparken gözlerini sabitliyor kıpırdamıyor ıkınıyor hahh diyorum kaka yapıyor çok komik oluyor yav yerim oğlumu

ya bu çok güzel yatak mı bu benim bebeğim 3 aylık yatar mı ki

sandalye gibi koltuk rahat bişeye benziyo ama korkarım ben düşer die
bide evde yer kalmadı artıkın salıncak yer yatağı oyun halısı anakucağı amaaaan aslında çok rahat bişe biraz büyüyünce aç kayuuuu yu otursun izlesin rahat rahat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…