2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benimki gözlerini kaydırıp duruyo,kontrolünede 10 gün kadar var,o zaman sorarım diyordum,sizinklerdede varmı bu durum...

bizim de adımız kayra :)) biz bugün kontrole gittik rengi soluk biraz dedi kan damlası verdi ama ben kendim de düzenli kullanmamıştım sezaryen sonrası o yüzden belki bize erken başlamış olabilir

Adaşmışız demek ki canımm :)) Kayra'lar hep böle asabi mi oluo die soracak bir Kayra arıyordum ben de :)) nasıl seninki canım, nasıl gidiyor? bizim küçük bey şooook sinirli, şoook :) korkutuo anneyi bazen

anladım canım, haklı olabilirsin benimki bana kolay gelio olabilir :) ben hep uykusu gelince kendi uyur zaten diye düşünüyorum ama uyuyamayan bi çocuğum olsaydı belki ben de sallardım, konuşmak kolay tabii bana :)

aman elleşmedimmmmm

aşkolsun ece yaa konuşuyoz sadece be :)

kızlar ben selam vermeden direk dalıyorum :) kusura bakmayın

zaten bi emzirirken girebiliyorum :) hemen yazıyorum onda da :)

slm kızlar. süt sağmakla meşgulüm. yarın dişimi çektireceğim ve 24 saat süt veremeyecekmişim. bende biraz sağayım dedim. sadece yarın vereceğim sütü su bardağında üzerine streç sararak buzdolabında bekletsem bişey olmaz değil mi.

bişey olmaz streç film iyice sarılırsa ama için rahat etmeyecek sanırım kavanoza koy için rahat eder ben biberona koyuyorum buzdolabına koyuyorum akşam içiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…