2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm evimi süpürdüm sildim ,toz aldım ohh rahatladım valla. gülce de bu arada durdu uslu uslu kollarını birleştirmek,parmaklarını emmek le meşkuldü.bie iş bitince şöle az dnlenmek içinde müsade etseler benimki işim bitsin sanki anlıyo gibi ya kucak istiyo ya emme istiyor . şükür diyelim önceden hiç bir şey yapamıyordum

ben üzerine ekliyorum çok şükür bşey olmadı istersen sen ayrı koy ben her emzirmeden sonra kalanı biriktiriyordum aynı kapta birikeni akşam veriyordum mesela gece sağıyordum sabahtan akşama kadar her emzirmeden sonra sağıyordum birikiyordu
ay kkarışık olmadı dimi anlatabildim

çok sağol loveli

slm çalışmaya başlamamıştın değilmi.neden sağıyorsun ki her emzirmeden sonra?

hahaha noldu kız merak ettim :)

nolcak sabah 7 den aksam 11 e kadar bebek bakıom adım anne
beyimiz aksam geliyor 7 den 11 e kadar 15 dk sevio adı baba oluyor!

Omuzlarım agrıyor, yorgun düştüm onuda gectim iki satır kitap okumaz oldum bende insanım kendi zevklerim mesgalelerim var nolcak 3 saatte o oyalasada bende kendime vakit ayırsam

Arada mac yapmaya gider, arkadasları ile buluşur bişi demem eglensin varsın ben gidemiom edemiom o yapsın diyorum dün arkadasları ile bulustu gece 11 de geldi bende cekiştim canım sıkıldı agladım uyuz banamısın demedi

üzülme cnm herkes bu durumda inan. biraz bizim psikolojimizden kaynaklanıyor evde olmaya alışık değiliz ya. bende s,item edince cennet anaların ayağının altında babaların değil diyor

ay bu sene aşure 1 kere yedim o gece ne ilaç etki etti ne battaniyede sallama çığlık çığlığaydı gazdan. birdaha dedim 40 yıl yemeyeceğimi bilsem yine yemem emzirirken. çok da severimmmmmmmmm

bızımkıde oyle gelır 5 10 dk sever sonra salona gıder tv ızlemeye yatarken gelırbakar sonra yatar hemen erkeklerın hepsı boyle

ah ahhh haklısın.benim eşim öğretmen lisede okuldan 15.00 da geliyor ama görseniz bi yorgun biyorgun yani benden iş bekleme der gider yatar 8 gibi uyanır.haftasonlarıda bi hasta bi hasta olur ıonuda sormayın.zaten hamilelikte ve lohusalıkta benden beterdi.ben iki çocuk bakıyorum anlıyacağınız,bğyğk olan baba çok nazlı küçüğü o kadar yormuyor ama seviyorum ikisinide

üzülme cnm herkes bu durumda inan. biraz bizim psikolojimizden kaynaklanıyor evde olmaya alışık değiliz ya. bende s,item edince cennet anaların ayağının altında babaların değil diyor

cnm bişi değil normalde bakar ama söylersem yani
bir aydır araba bakıyor beyimiz ondan benim kucaktan düşmüo bebek e aldı arabayıda biraz ilgilensin dimi yazık bizimde canımız var ya süt için dinlenmemizde lazım gidicek 10 gun yok benimle yatıp benimle kalkacak bebek nolcak 2 gun ilgilense gitmeden hadi onuda gectim benim adam %100 hatalıda olsa özür dilemez anacım kendini haklı görür 3 bilemedin 5 gun sonra gelir özür diler sende o ara kendini avut bişilerleeee bende tam tersi biri ile dargınsam hemen çözmeliyim uyuyamam. Hatalıysam gideirm hemen aman üzülmesin gönlünü alırım karsı taraf hatalıysa konussun isterim çözelim derim.

Bana diyorki savunma olarak sinirliyken özür kabul etmiyormusum olayı dahada büyütüyormusum
beyimiz hiç sıkıntı cekmeden hadi gel öpüşelim barısalım oluyor sen beni bir sebepten üzmüşsen eşşeeeekkk gibide kahrımı çekeceksin

zaten özürüde hatasını anladıgından degil aman kötü olmayalım diye ayyyyyyy

basım agrıyor valla kimse dört dörtlük degil anacım anasına sorsannnnn kızım üzme oğlumuuuu o melektirrrr ay sanki benide bir ana dogurmadıııııı oğlun üzüyor ama beniiiiiiiiiii ay aman o üzülmesin gerisi yansın nolcak

bende anayım artık benimde oglum var eger birini üzecekse oda üzülsün nolcak!

offff sende mi bendensin. benim kocayıda 15-20 günlüğüne ırağa gönderiyorlar iptal ettirmeye çalışıyor ama sanıyorum gidecek. bende anneme gideyim diyorum balıkesire ama hava değişikliğinden de korkuyorum. ama erkeklerin hepsi böyle burnundan kıl aldırmıyorlar hiç. özür dile diyorum bazen ben bişey yapmadım ki diyor. ne yaparsa yapsın hep sen haklısın diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…