- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
yok bozulmaz canım ben hep yapıyorum
ben üzerine ekliyorum çok şükür bşey olmadı istersen sen ayrı koy ben her emzirmeden sonra kalanı biriktiriyordum aynı kapta birikeni akşam veriyordum mesela gece sağıyordum sabahtan akşama kadar her emzirmeden sonra sağıyordum birikiyordu
ay kkarışık olmadı dimi anlatabildim
ben üzerine ekliyorum çok şükür bşey olmadı istersen sen ayrı koy ben her emzirmeden sonra kalanı biriktiriyordum aynı kapta birikeni akşam veriyordum mesela gece sağıyordum sabahtan akşama kadar her emzirmeden sonra sağıyordum birikiyordu
ay kkarışık olmadı dimi anlatabildim
aşure yiye yiye ağaç cıkıcak içimde
afiyet olsun canım.bende hergün ne yapcamı şaşırıyorum,muhallebi,puding,kek offf hepsini çok seviyorum.yemek ten çok tatlı yapıyoeum valla.biri bana dur desinnnnn
hahaha noldu kız merak ettim :)
nolcak sabah 7 den aksam 11 e kadar bebek bakıom adım anne
beyimiz aksam geliyor 7 den 11 e kadar 15 dk sevio adı baba oluyor!
Omuzlarım agrıyor, yorgun düştüm onuda gectim iki satır kitap okumaz oldum bende insanım kendi zevklerim mesgalelerim var nolcak 3 saatte o oyalasada bende kendime vakit ayırsam
Arada mac yapmaya gider, arkadasları ile buluşur bişi demem eglensin varsın ben gidemiom edemiom o yapsın diyorum dün arkadasları ile bulustu gece 11 de geldi bende cekiştim canım sıkıldı agladım uyuz banamısın demedi
nolcak sabah 7 den aksam 11 e kadar bebek bakıom adım anne
beyimiz aksam geliyor 7 den 11 e kadar 15 dk sevio adı baba oluyor!
Omuzlarım agrıyor, yorgun düştüm onuda gectim iki satır kitap okumaz oldum bende insanım kendi zevklerim mesgalelerim var nolcak 3 saatte o oyalasada bende kendime vakit ayırsam
Arada mac yapmaya gider, arkadasları ile buluşur bişi demem eglensin varsın ben gidemiom edemiom o yapsın diyorum dün arkadasları ile bulustu gece 11 de geldi bende cekiştim canım sıkıldı agladım uyuz banamısın demedi
selamlar..
cadı rüya ile annesi geldi..
slm çalışmaya başlamamıştın değilmi.neden sağıyorsun ki her emzirmeden sonra?
üzülme cnm herkes bu durumda inan. biraz bizim psikolojimizden kaynaklanıyor evde olmaya alışık değiliz ya. bende s,item edince cennet anaların ayağının altında babaların değil diyor
hoşgelmiş tatlı rüya ve annesi
cnm bişi değil normalde bakar ama söylersem yani
bir aydır araba bakıyor beyimiz ondan benim kucaktan düşmüo bebek e aldı arabayıda biraz ilgilensin dimi yazık bizimde canımız var ya süt için dinlenmemizde lazım gidicek 10 gun yok benimle yatıp benimle kalkacak bebek nolcak 2 gun ilgilense gitmeden hadi onuda gectim benim adam %100 hatalıda olsa özür dilemez anacım kendini haklı görür 3 bilemedin 5 gun sonra gelir özür diler sende o ara kendini avut bişilerleeee bende tam tersi biri ile dargınsam hemen çözmeliyim uyuyamam. Hatalıysam gideirm hemen aman üzülmesin gönlünü alırım karsı taraf hatalıysa konussun isterim çözelim derim.
Bana diyorki savunma olarak sinirliyken özür kabul etmiyormusum olayı dahada büyütüyormusum
beyimiz hiç sıkıntı cekmeden hadi gel öpüşelim barısalım oluyor sen beni bir sebepten üzmüşsen eşşeeeekkk gibide kahrımı çekeceksin
zaten özürüde hatasını anladıgından degil aman kötü olmayalım diye ayyyyyyy
basım agrıyor valla kimse dört dörtlük degil anacım anasına sorsannnnn kızım üzme oğlumuuuu o melektirrrr ay sanki benide bir ana dogurmadıııııı oğlun üzüyor ama beniiiiiiiiiii ay aman o üzülmesin gerisi yansın nolcak
bende anayım artık benimde oglum var eger birini üzecekse oda üzülsün nolcak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?