- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
saol canımm..
ne var ne yok?
konu koca bebekler galiba.. bi tane de bizde var ondan.. nazlı ama çok şeker, hiç kıyamıyorum..
ben gıttım gönene cumagunu cıktık yola pazar dönduk:)
hadiiiiiiiii.:2: bende gitmek istiyorummmm
şansımıza guzeldı hava
cnm bişi değil normalde bakar ama söylersem yani
bir aydır araba bakıyor beyimiz ondan benim kucaktan düşmüo bebek e aldı arabayıda biraz ilgilensin dimi yazık bizimde canımız var ya süt için dinlenmemizde lazım gidicek 10 gun yok benimle yatıp benimle kalkacak bebek nolcak 2 gun ilgilense gitmeden hadi onuda gectim benim adam %100 hatalıda olsa özür dilemez anacım kendini haklı görür 3 bilemedin 5 gun sonra gelir özür diler sende o ara kendini avut bişilerleeee bende tam tersi biri ile dargınsam hemen çözmeliyim uyuyamam. Hatalıysam gideirm hemen aman üzülmesin gönlünü alırım karsı taraf hatalıysa konussun isterim çözelim derim.
Bana diyorki savunma olarak sinirliyken özür kabul etmiyormusum olayı dahada büyütüyormusum
beyimiz hiç sıkıntı cekmeden hadi gel öpüşelim barısalım oluyor sen beni bir sebepten üzmüşsen eşşeeeekkk gibide kahrımı çekeceksin
zaten özürüde hatasını anladıgından degil aman kötü olmayalım diye ayyyyyyy
basım agrıyor valla kimse dört dörtlük degil anacım anasına sorsannnnn kızım üzme oğlumuuuu o melektirrrr ay sanki benide bir ana dogurmadıııııı oğlun üzüyor ama beniiiiiiiiiii ay aman o üzülmesin gerisi yansın nolcak
bende anayım artık benimde oglum var eger birini üzecekse oda üzülsün nolcak!
afiyet olsun canım.bende hergün ne yapcamı şaşırıyorum,muhallebi,puding,kek offf hepsini çok seviyorum.yemek ten çok tatlı yapıyoeum valla.biri bana dur desinnnnn
üzülme cnm herkes bu durumda inan. biraz bizim psikolojimizden kaynaklanıyor evde olmaya alışık değiliz ya. bende s,item edince cennet anaların ayağının altında babaların değil diyor
tabi deniz otobüsüyle gittiniz değil mi. 2,5 saatte ordasınız.
birkaçgün önce ist dan misafirler gelmiş annemlere. oya pazarına götürmüş salı günü. bayılmışlar oyalara annem kapış kapış aldılar diyor
yok canım annemle arabayla gıttık
anacım deniz otobüsü varken ist dan gönene arabayla mı gidilir kız. 3 e katlıyor mesafeyi valla.
selaammmm ay ne güldüm gönülçelen demek cennet babaların ayağının altında değil hee:)
biz de drdan geldik bi iyi bi kötü haberimiz var kilomuz ve boyumuz maaşallah 65cm boy 7 kg olmuş oluşum ama kolunun üst arka tarafında hafif pembe bi kabartı farketmiştim meğer oğluşumda doğum lekesi varmış görünmüyor bile eee dedim doğduğunda yoktu kilo alınca belirginleşmiş öyle dedii çok üzülmedim şükrettim :44:ama buruk oluyor insan
ayyy bütün erkekler aynı aynı aynı bendede aynı dert:) benimkide aynı laf söyler ben surat asınca ben senin kocanım söylerim sanane der ama üzülen benim hiç umrunda değil.gündüz hep uyuyormuşum hiç evi toplamıyormuşum eee gece çocuğ senmi bakıyon sanki çocuk ağlayınca kıçını dönüp yatıyon ben bekliyom başında onu düşünen yok,ben evde oturuyom o çalışıyorya ondan yoruluyor paşam ben hiç yorulmuyom canım.tartışsak gelip hayatta özür dilemez küs kalmak istemediğim için gene ben sokulurum.ay adam yazılılarını bile okumuyor benim başıma kalıyor:) karne zamanı geliyor o not şlerini hep bana kakalıycak biliyom ben:) geçen sitem ettim yemek yap ayşegül,çocuk bak ayşegül ev temizle ayşegül kocanın yazılılarını oku ayşegül.kendi yazılını kendin oku artık dedim diye adam küstü bana:)
bunlara iş yaptırmanın bir yolunu bulmak lazım ama nasıl:)
ay lara o kokuyu sorma bu aralar benimki de öyle bi de dışardan yese açamayacağız altını diyorum:)
bi de kızlar emzirme sıkıntısı yaşayan varsa bu aylarda bebekler memeyi bırakmaya çalışıyorlarmış zor emziriyorum ben de uyanıken uyku sersemi dayıyorum ağzına cok cok çekkiyo ama uyanıkken almıyor pes etmemek lazımmış bi dönem böyle olup geçiyormuşbeyaz bayrak kaldırmak yok kızlarrr biz daha inat olalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?