2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

birkaçgün önce ist dan misafirler gelmiş annemlere. oya pazarına götürmüş salı günü. bayılmışlar oyalara annem kapış kapış aldılar diyor

ayyy bütün erkekler aynı aynı aynı bendede aynı dert:) benimkide aynı laf söyler ben surat asınca ben senin kocanım söylerim sanane der ama üzülen benim hiç umrunda değil.gündüz hep uyuyormuşum hiç evi toplamıyormuşum eee gece çocuğ senmi bakıyon sanki çocuk ağlayınca kıçını dönüp yatıyon ben bekliyom başında onu düşünen yok,ben evde oturuyom o çalışıyorya ondan yoruluyor paşam ben hiç yorulmuyom canım.tartışsak gelip hayatta özür dilemez küs kalmak istemediğim için gene ben sokulurum.ay adam yazılılarını bile okumuyor benim başıma kalıyor:) karne zamanı geliyor o not şlerini hep bana kakalıycak biliyom ben:) geçen sitem ettim yemek yap ayşegül,çocuk bak ayşegül ev temizle ayşegül kocanın yazılılarını oku ayşegül.kendi yazılını kendin oku artık dedim diye adam küstü bana:)
bunlara iş yaptırmanın bir yolunu bulmak lazım ama nasıl:)

selam kizlAR dün giremedim üzüldüm simdi dedim baya hizli ilerlemistir sayfalar okuyamiyacam diye hepsini ama okuya bildim yavas ilerlemis

afiyet olsun canım.bende hergün ne yapcamı şaşırıyorum,muhallebi,puding,kek offf hepsini çok seviyorum.yemek ten çok tatlı yapıyoeum valla.biri bana dur desinnnnn

o dert bendede var yemekten cok tatli düsünüyorum annem baklava getirmis süt olsun diye anne getirme kilo alyiorum diyorum yemeyecem dedim her mutfaga gitigimde bir tanesini yedim kocam diyor tatli nerde dayanamyiorum iste gördümmü bitecek o cok kötü huyum benim

üzülme cnm herkes bu durumda inan. biraz bizim psikolojimizden kaynaklanıyor evde olmaya alışık değiliz ya. bende s,item edince cennet anaların ayağının altında babaların değil diyor

buda güzel cavapmis uyaniklar nede olsa allahtan onlar bakmyior baksa artik basimizin etini yerler böyle yaptim söyle yaptim sen hic bakmiyorsun dir dir edip dururlar eminim

bu arada benim kiz bir osuruk atiyor bayilacak gibi olyuorum acayip pis kokuyor normalmi benim kizi ben hic kucaga alistirmadim kucaktakilere helal diyorum onca saat kucaginiza alip ne yapyiorunuz ben artik konusacak bir sey bulamyiorum anne kurban olsun kuzum bebegim ben sana ölim 5 dak havadan sudan bitti aklima bir sey gelmyior

selaammmm ay ne güldüm gönülçelen demek cennet babaların ayağının altında değil hee:)

biz de drdan geldik bi iyi bi kötü haberimiz var kilomuz ve boyumuz maaşallah 65cm boy 7 kg olmuş oluşum ama kolunun üst arka tarafında hafif pembe bi kabartı farketmiştim meğer oğluşumda doğum lekesi varmış görünmüyor bile eee dedim doğduğunda yoktu kilo alınca belirginleşmiş öyle dedii çok üzülmedim şükrettim :44:ama buruk oluyor insan

cok fena basım agrıyor naparsa yapsın
babamla konusmadıgımdan kendi anneme gidemiyorum küçük kardeşim oldugundan onun okulu oldugundan annemde gelemiyor. Kayınvalide gelir desem ama o varkende rahat yatıp kalkamam kardeşimi cagırıom buyuk olanı ay mırın kırın bir nazlar ben kendileri ne dese yaparım ama işte büyük olmak zor...

en iyisi kafam rahat kendi evimde yatar kalkarım canım siter yemek yaparım canım ister yapmam, napayım zor olacak ama huzurum olsun beden yorgunlugu geliyor geciyor

bizimkide polonyaya gidecekmiş eğitime arkadaslarla gezip gelecekler anlıcan

ay lara o kokuyu sorma bu aralar benimki de öyle bi de dışardan yese açamayacağız altını diyorum:)

bi de kızlar emzirme sıkıntısı yaşayan varsa bu aylarda bebekler memeyi bırakmaya çalışıyorlarmış zor emziriyorum ben de uyanıken uyku sersemi dayıyorum ağzına cok cok çekkiyo ama uyanıkken almıyor pes etmemek lazımmış bi dönem böyle olup geçiyormuşbeyaz bayrak kaldırmak yok kızlarrr biz daha inat olalımm

ay maşallah oğluşuna
ya benim oğlanında göğsüde beyazlık var 2 hafta önce farkettik galiba oda doğum lekesi ama niye doğduğunda farketmedik diye düşünüyorum çünkü kocaman

ayy kızlar kıyamıyorum dedim ama biz de çok didişiyoruz..
hayat toz pembe değil yani bize de..

bi abim evlenmeden önce en uzun küslüğün 1 dakika sürsün eğer yapamazsan ertesi gün eve geldiğinde boynuna sarıl, hatasını daha çok anlar demişti, kulağıma küpedir..

biz kardeşimle (erkek) 7 yıl aynı evde yaşadık, onunla bile çok tartışırdık.. düşünsenize aynı ana-babadan aynı şekilde yetiştirilmişiz.. eşlerle kavga çok doğal ama tabi hiç olmasa keşke (

bana iste yoruluom diyemez aynı işte bende calısıom :) yorulmadıgımızı da adım gibi bilirim
bizimki özrünü dilerde aradan sle 3-5 gun gecicek ben kendi kendime toparlıcam baktı yüzüm gülüo gleip sırnascakkk hep hazırcı heppp

B]bu arada benim kiz bir osuruk atiyor bayilacak gibi olyuorum acayip pis kokuyor normalmi benim kizi ben hic kucaga alistirmadim kucaktakilere helal diyorum onca saat kucaginiza alip ne yapyiorunuz ben artik konusacak bir sey bulamyiorum anne kurban olsun kuzum bebegim ben sana ölim 5 dak havadan sudan bitti aklima bir sey gelmyior [/B][/QUOTE]

benimkide sesli osurur bazen kokar bazen kokmaz ama sevinirim osurmasına çünkü çook rahatlıyor :) benimkide kucağı yavaş yavaş azalttı .bugün uyanıktı ve evi temizledim ilk defa .normlde hep uyurken yapıyordum.minderindeyken ya dayatağındayken konuşuyorum onunla ,gülmeme çok tepki veriyor, oda gülüyor hatta kahkaha atıyor ,tef e benzer oyuncağı var baya ses çıkarıyor ınu sevyor,şarkı çalan oyuncağı var onu dinlemeyi seviyor .kucağımdayken genelde tv izliyoruz kucağımda oturur vaziyette duruyr oda.ayakta kucağımdaysa bol bol şarkı uyduruyorum müzşkle dans felan ediyoruz böle böle oyalayarak akşamı ediyoz yaa

masallah benim oğlum obur memeyi erken bıraktırsam basıo doymadım diye hahahahh ölüom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…