cok fena basım agrıyor naparsa yapsın
babamla konusmadıgımdan kendi anneme gidemiyorum küçük kardeşim oldugundan onun okulu oldugundan annemde gelemiyor. Kayınvalide gelir desem ama o varkende rahat yatıp kalkamam kardeşimi cagırıom buyuk olanı ay mırın kırın bir nazlar ben kendileri ne dese yaparım ama işte büyük olmak zor...
en iyisi kafam rahat kendi evimde yatar kalkarım canım siter yemek yaparım canım ister yapmam, napayım zor olacak ama huzurum olsun beden yorgunlugu geliyor geciyor
bizimkide polonyaya gidecekmiş eğitime arkadaslarla gezip gelecekler anlıcan
ayy kızlar kıyamıyorum dedim ama biz de çok didişiyoruz..
hayat toz pembe değil yani bize de..
bi abim evlenmeden önce en uzun küslüğün 1 dakika sürsün eğer yapamazsan ertesi gün eve geldiğinde boynuna sarıl, hatasını daha çok anlar demişti, kulağıma küpedir..
biz kardeşimle (erkek) 7 yıl aynı evde yaşadık, onunla bile çok tartışırdık.. düşünsenize aynı ana-babadan aynı şekilde yetiştirilmişiz.. eşlerle kavga çok doğal ama tabi hiç olmasa keşke(
oluyor cnm olmazmı elbette olacka iki farklı dünya ama işte ben üzülünce cok fen bitik düşüom hastalanıom hata bende kendimi cok yıpratıom
aperpilcim allah kavuştursun canım zorr
azizan benimkinde de yoktu olsaydı farkederdik çünkü aşı yerinin hemen altı sonradan çıktı yani doğum lekesi denemez sonradan olduğu için:))bööle kabartılı bişi değişik bakalım inşallah sonradan geldiği gibi sonradan da gider :)
bi de geçmişte sütüm eskisi gibi değil yazmışşsın artık bebeişler daha kısa sürede daha çok emdikleri için sütümüz çabuuk bitiyor yoksa azalma yoktur yani ama ben helva yemeye devamm o emdikçe ben yiyorum ee yaramış kuzuma da dr bu ne böle diyo :)maaşallaahbugün 7kilo 250 çıkınca şaşrdı:) kıyafetleri çık 7 kilo dedi :)
ya kızlar sizin bebişler de her şeyden korkuyor mu bizimki bazen değişik bi ses duysun sıçrıyor gözlerini açıyor kocaman annem korkuluk okutalım diyor o da neyse:)yoksa normal mi yaa
ya kızlar sizin bebişler de her şeyden korkuyor mu bizimki bazen değişik bi ses duysun sıçrıyor gözlerini açıyor kocaman annem korkuluk okutalım diyor o da neyse:)yoksa normal mi yaa
ay bu cocuk tum sıkıntımı alıyor oyuncagından sıkılmıs annniiiiiiii andidiiiiiii cekişiyor çekişiyor duruyor dakikalardır bi seslendim sasırdı gözler büyüdüüüüü dondu cok komik yaaa beklemiodu heralde cekişmeye dalmısssss
benim adam metin 2 hastası yeni evlenmişiz adam sürekli big başında dayanamadım kızdım tartıştık bilg duvara fırlattı o kadarda sinirli bişy demeye korkuyom o yüzden ben((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?