2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay bu cocuk tum sıkıntımı alıyor oyuncagından sıkılmıs annniiiiiiii andidiiiiiii cekişiyor çekişiyor duruyor dakikalardır bi seslendim sasırdı gözler büyüdüüüüü dondu cok komik yaaa beklemiodu heralde cekişmeye dalmısssss

kafanı dinlesin canım gelnde gelmeyende yerinde sağolsun osura osura otur evinde :)))))) bizler burdayız bak yarenlik ederiz sana:))
kocanda gezsin bakalım eli boş gönlü hoş işte:)sen canını sıkma keremini düşün:)

aperpilcim allah kavuştursun canım zorr

azizan benimkinde de yoktu olsaydı farkederdik çünkü aşı yerinin hemen altı sonradan çıktı yani doğum lekesi denemez sonradan olduğu için:))bööle kabartılı bişi değişik bakalım inşallah sonradan geldiği gibi sonradan da gider :)
bi de geçmişte sütüm eskisi gibi değil yazmışşsın artık bebeişler daha kısa sürede daha çok emdikleri için sütümüz çabuuk bitiyor yoksa azalma yoktur yani ama ben helva yemeye devamm o emdikçe ben yiyorum ee yaramış kuzuma da dr bu ne böle diyo :)maaşallaahbugün 7kilo 250 çıkınca şaşrdı:) kıyafetleri çık 7 kilo dedi :)

oluyor cnm olmazmı elbette olacka iki farklı dünya ama işte ben üzülünce cok fen bitik düşüom hastalanıom hata bende kendimi cok yıpratıom

inşallah canım dediğin gibi sonradan geldikleri gibi kaybolurlar:) süt layında haklısın galiba:)

maşallah yaramış barlascığa annesinin sütü ne güzel:))

ya kızlar sizin bebişler de her şeyden korkuyor mu bizimki bazen değişik bi ses duysun sıçrıyor gözlerini açıyor kocaman annem korkuluk okutalım diyor o da neyse:)yoksa normal mi yaa

oluyor cnm olmazmı elbette olacka iki farklı dünya ama işte ben üzülünce cok fen bitik düşüom hastalanıom hata bende kendimi cok yıpratıom

ben de öyle çok kötü oluyorum.. çok gıcık bi günümde değilsem alttan alıp yumuşatmaya çalışıyorum, bütüyünce kendimi hiç tutamıyorum çünkü.. dır dır dır.. sinirlenince çok fena olurum ben..

masallah cnm biz aynı gün dogurduk kilolarda yakındı hala aynı gidioz gibi :) Maşallahhhhhhhhh

selam kılar nasılsınız valla geçmişi okuyamadım çalışıyorum ya ondan akşam kısmetse :) neler var neler yok benimde canım çok sıkkın bu ara şu 3 gündür hayat cehennem gibi tek güzel olan şey akşam oğlumla başbaşa kalmak ve konuşabilmek psikolojim acayip bozulmuş durumda kociş de çok üstüme geliyo anlamıyo ama çok yıprandım offfff

benim adam metin 2 hastası yeni evlenmişiz adam sürekli big başında dayanamadım kızdım tartıştık bilg duvara fırlattı o kadarda sinirli bişy demeye korkuyom o yüzden ben((((((

ya kızlar sizin bebişler de her şeyden korkuyor mu bizimki bazen değişik bi ses duysun sıçrıyor gözlerini açıyor kocaman annem korkuluk okutalım diyor o da neyse:)yoksa normal mi yaa

aynen canım ya benimki öksürük sesinde ve tv de ani çıkan sese yapıyor.ağlamıyoda kolları iki yana açıyo gözlerde kocaman açık.çok tatlı oluyo yiyesim geliiyor

benimki korkuyor cnm degişik seslerden hatta bazen severken gözümü büyütürmüşüm ondanda söle tırsar gibi yapıyor yeni farkettim e gözlerimde az iri degil cocuk haklı

benim oğlanda korkuyo kapıyı açınca bile irkiliyo

benim kizda aniii diyince anliyorum acikmis hep öyle diyince acikmis oluyor. birde bizim kiz uyaniklik yapcakya bezini acinca ayaklarini yukari kaldiriyor bende biraz bekliyorum sonra bezini cok rahat takiyorum onun uyanikligi isime geliyor

bide ben eymenimin yüzüne üflüyom hiiiiiih yapıyor sonra gülüyor ay yiyesim geliyor

yaa barlasa da yarıyor annesine de ya ben verdiğim kiloları geri alıyorum sankiii çok mu yiyorum ne:)))sizde ne alemde kilolar:82:

nese ben kaçar cocuk gözümün içine bakıyor kucana al yetmezmi kendim oynadıgım basım sisti müzikten diyor görüşürükkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…